Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SUPERDAGE - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
LIMHAMN 3 personers sofa med chaiselong i stue med et skandinavisk udtryk

LIMHAMN: En moderne og stilren sofa

Dato:

Kategori: Stue

Tags: sofa, Trends

Vi er stolte af at kunne præsentere den nyeste tilføjelse til vores sortiment: LIMHAMN sofaen.

Den er et skønt eksempel på vores efterårstrend The Thinker. Trenden er inspireret af den klassiske og minimalistiske skandinaviske stil. Farverne er holdt i blå, grå og sort. Nuancerne er uden skarpe kontraster, så der ikke er noget, der distraherer øjet. De tidløse og stilrene farver kombinerer nyt og gammelt og skaber en eftertænksom atmosfære.


Med fokus på rene, geometriske linjer og med et moderne skandinavisk udtryk indbyder denne trend til refleksion. 

3-personers sofa eller 2-personers sofa

Det enkelte og harmoniske udtryk er nemt at spotte i LIMHAMN sofaen. Den bliver levereret til dig klar til at tilføje stil og harmoni til dit hjem. Du kan placere sofaen lige hvor du synes – endda fritstående, midt i rummet. Den ser nemlig lige godt ud fra alle vinker. Alt hvad du skal gøre er at montere de sorte ben og sætte rygpuderne på plads.


Polyester-materialet (bedømt til 48.000 på Martindale skalaen) er modstandsdygtigt over for sollys og fnuldrer ikke. Sædehynderne i formstabilt skum indbyder dig til at læne dig tilbage og nyde komforten. 


LIMHAMN fås i 4 forskellige udgaver: 2-personers, 3-personers og 3-personers med chaiselong (enten til højre eller venstre).

Displaying 0 - 0 of 0