Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Spisestue med vitrineskab, spisebord, fire spisebordsstole og skænk
Rundt spisebord med fire spisebordsstole, sort vitrineskab og konsolbord
Vitrineskab i spisestue med spisebord og fire spisebordsstole

Møbler til spisestuen

En spisestue er et centralt samlingspunkt for familien i det daglige, men også når der kommer gæster på besøg, er det ofte her timerne tilbringes. Derfor er det vigtigt at have komfortable spisestuemøbler. Uanset om du er på udkig efter at puste nyt liv i din spisestue med nye spisebordsstole, et spisebord, en bænk eller med en komplet løsning i form af et spisebordssæt, så kommer du langt med vores brede sortiment i JYSK. Indret også hjemmet med reoler, hylder, kommoder, skænke og vitrineskabe, som er ideelle til opbevaring, eller brug vores barstole og barborde som en lille spiseplads i køkkenet.

Find desuden masser af inspiration til valg af møbler og indretning af din stue og spisestue her.

MIX OG MATCH DINE MØBLER

Mange af vores møbler er inddelt i forskellige serier, som gør det nemt for dig at bevare et ensartet udtryk i hjemmet. Med et spisebordssæt fra JYSK får du spisebord og stole i samme stil.

Hvis du kan lide at blande forskellige stilarter, er der god mulighed for det. Tag vores store udvalg af spisebordsstole, og mix og match dem med vores forskellige typer af spiseborde. Du kan også sammensætte dit spisebordssæt af stole og en bænk. Resultatet er op til dig.

Læs vores tips til hvordan du kan implementere mix-og-match stoletrenden i dit hjem.

Spisestuemøbler i forskellige materialer og designs

I JYSK finder du spiseborde og spisestole i flere forskellige designs og materialer, så du nemt kan vælge det, som passer ind i din personlige stil uden at gå på kompromis med design, kvalitet og komfort. Her kan blandet andet nævnes spisestuemøbler i forskellige træsorter som eg, teaktræ, massiv fyr og bambus. 

Kombiner et plankebord i træ med vores flotte spisebordsstole i metal, træ, stof, plast eller læderlook. Eller køb et rundt spisebord, som er perfekt til en mindre spisestue eller køkken/alrum. Hvis du vælger et klassisk firkantet spisebord, kan du til nogle modeller købe tillægsplader, så du nemt kan gøre plads til mange gæster. Hvis du bor i en lejlighed uden meget spiseplads, kan du med fordel vælge et klapbord og en klapstol eller taburet, som ikke optager så meget plads.

Gode råd til køb af spisebord og spisebordsstole

Spisebord og spisebordsstole er en vigtig og central investering, der er uundværlig i hjemmet. Det kan være et svært valg at købe det helt rigtige bord med en flot og komfortabel stol, fordi der er så mange modeller at vælge imellem og i forskellige prisklasser. Vi har forsøgt at gøre valget lidt lettere.

Spisebord

 • Praktisk eller stilrent

 • Hvilken funktion skal det have

 • Form og størrelse

 • Hvilket materiale

 • Størrelsen på rummet

Hvis du er glad for dit nuværende spisebord, men ønsker et nyt look i spisestuen, kan en billig løsning være bare at opfriske spisestuen med nye stole. Alt efter hvilke spisebordsstole du vælger, kan du skabe mange forskellige udtryk. 

Spisebordsstole

 • Sædehøjde, dybde og bredde

 • Kan stolene gå ind under bordet

 • Hvor mange stole passer i bredden til spisebordet

 • Stor eller lille spisestue

 • Hvilket materiale

 • Komfort

Få tips til at designe spisestuen på forskellige måder med det samme spisebord