Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
GALSTED sofagruppe i sort læderlook
Mørkegrå GEDSER sofa med bløde hynder
Lysegrå EGEDAL 2 personers sofa med lyse træben

Stort udvalg af sofaer  

I JYSK finder du altid et stort udvalg af sofaer. Du kan vælge mellem mange forskellige typer, blandt andet 2-personers sofa, 3-personers sofa, hjørnesofa eller sofa med chaiselong. Uanset om du foretrækker en sofa i stof eller læderlook, så kan du også finde det i JYSK. 

Sofaer

 
Sofagruppe GALSTED 3+2 pers. sort
Sofagruppe GALSTED 3+2 pers. sort
KAMPAGNE
 
Sofagruppe GEDSER 3+2 pers. grå
Sofagruppe GEDSER 3+2 pers. grå
KAMPAGNE
 
Sofagruppe GEDSER 3+2 pers. sand
Sofagruppe GEDSER 3+2 pers. sand
KAMPAGNE
 
Sofagruppe BRANDE 3+2 pers. sort
Sofagruppe BRANDE 3+2 pers. sort
KAMPAGNE

Slæng dig i en sofa fra JYSK

Sofaen er et af stuens faste elementer. Her kan du slappe af efter en hård dag på arbejdet, flade ud til en god bog eller hygge med venner og familie til en spændende film. Hos JYSK finder du sofaer i flere forskellige modeller, så du har mulighed for at indrette din stue, præcis som du ønsker den. Du kan blandt andet vælge imellem disse sofaer:

  • 2-personers sofa
  • 3-personers sofa
  • Hjørnesofa
  • Sofa med chaiselong

De forskellige modeller gør det muligt for dig at designe dit eget hjørne i stuen. Derudover finder du sofaer i forskellige farver og materialer, såsom stof og læderlook, som er med til at sætte stemningen i stuen.

Du kan for eksempel skabe et familiehjørne med en 2-personers sofa og en 3-personers sofa i lyse farver eller vælge en mørkere sofa med chaiselong, hvor også dine ben kan få et hvil. Skummet i sofaerne gør siddeoplevelsen komfortabel, og med en lækker plaid er rammerne sat for ren afslapning. Husk også sofabordet, der sætter prikken over i’et i dit sofahjørne. Vi har et bredt udvalg af sofaborde i forskellige materialer, farver og design.  

Sådan vedligholder du din sofa 

Har du en sofa i læderlook, er det en god idé at bruge lædersæbe. Lædersæben renser og tilfærer ny næring, så din sofa holder sig flot længere. 
Har du en sofa i stof, anbefaler vi, at du bruger tekstilrens, som fjerner pletter, hvis uheldet er ude. Tekstilrens kan bruges uanset, hvilken type stof din sofa har.  

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.