Alle slags sofaer - god kvalitet til dit hjem

En sofa er et af stuens samlingspunkter, hvor vi tilbringer tid med familie og venner, eller slapper af foran tv’et. Sofaer findes i forskellige modeller, farver og materialer. Hos JYSK kan du blandt andet vælge mellem 2-personers sofa, 3-personers sofa, sofasæt, sofa med chaiselong, hjørnesofa og u-sofa med open end. Uanset om du foretrækker en stofsofa, en sofa i kunstlæder eller en sofa i naturlige materialer, som især kan klæde en udestue smukt, kan du finde den her. Køb også en pyntepude til sofaen, for at opnå den optimale komfort for ryggen og tilføre et pift af farve til din sofa. 

Gå på opdagelse her på siden, eller besøg din lokale JYSK butik og prøv vores forskellige sofaer.

68 produkter
  68 produkter

  Slæng dig i en sofa fra JYSK

  Sofaen er et af stuens faste elementer. Her kan du slappe af efter en hård dag på arbejdet, flade ud med en god bog eller hygge med venner og familie med god samtale eller en spændende film. Hos JYSK finder du sofaer i flere forskellige modeller, så du har mulighed for at indrette din stue, præcis som du ønsker den. Hvad end du er til en rigtig flyder, en lædersofa, hjørnesofaer eller sofagrupper, så har vi den rigtige løsning til dig. Du kan blandt andet vælge imellem disse sofaer:

  • 2-personers sofa
  • 2,5-personers sofa
  • 3-personers sofa
  • Sofagruppe
  • Sofa med chaiselong
  • Hjørnesofa med open end
  • U-sofa med open end

  Et alternativ til en sofa kan være en sovesofa eller hjørnesovesofa, hvor du får både sofa og seng i samme møbel. Dette er et ideelt møbel til mindre hjem med begrænset plads, til teenageværelset eller som gæsteseng.

  Få hjælp til at vælge den rigtige sofa

  Indretning af stuen

  Det er ikke kun det visuelle, der er vigtig i indretningen, men også komfort og plads er ofte i højsædet.

  De forskellige typer sofa gør det muligt for dig at designe dit eget hjørne i stuen. Derudover finder du sofaer i forskellige farver som mørkegrå, lysegrå, sort, blå, grøn, natur, sand og råhvid, og i flere slags materialer, såsom stof, moderne velour, rattan eller kunstlæder, hvilket alt sammen er med til at sætte stemningen i stuen.Du kan for eksempel indrette et familiehjørne med en 2-personers sofa og en 3-personers sofa i lyse farver eller vælge en mørkere sofa med chaiselong, hvor også dine ben kan få et hvil. Hos JYSK har vi både sofaer med venstrevendt og højrevendt chaiselong. Skummet i sofaerne gør siddeoplevelsen komfortabel, og med en lækker plaid 

  er rammerne sat for ren afslapning.

  Husk også sofabordet, der sætter prikken over i’et i dit sofahjørne. Vi har et bredt udvalg af sofaborde i forskellige materialer, farver og design. 

  Sådan vedligeholder du din sofa 

  Uanset hvilken sofa du har - om det er stof, rattan eller kunstlæder - er det en god idé at pleje sofaen, så den holder sig flot i længere tid. 

  Imprægnering
  Køber du en sofa i stof, anbefaler vi, at du starter med at bruge tekstilbeskyttelse derpå. Det giver en usynlig imprægnering som forebygger pletter, hvis uheldet er ude. Det kan bruges uanset, hvilken type stof din sofa har, og ændrer ikke stoffets udseende eller åndbarhed.

  Rensemiddel
  Skulle der uheldigvis komme pletter på betrækket, er tekstilrens velegnet til at fjerne vand- og oliebaserede pletter. Tekstilrens indeholder ikke blegemiddel og kan også bruges på gulvtæpper og andre typer tekstiler.

  Træolie
  Hvis din sofa har ben i træ, kan du med fordel påføre træolie, som beskytter mod pletter og udtørring. Olien er fri for terpentiner og kan derfor påføres møblerne indendørs.