Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Lysegrå EGEDAL 2 personers sofa med lyse træben
Mørkegrå GEDSER sofa med bløde hynder
EGENSE sofa med træ og slidstærkt betræk

Stort udvalg af sofaer  

I JYSK finder du altid et stort udvalg af sofaer. Du kan vælge mellem mange forskellige typer, blandt andet 2-personers sofa, 3-personers sofa, hjørnesofa eller sofa med chaiselong. Uanset om du foretrækker en sofa i stof eller kunstlæder, kan du også finde det i JYSK. 

Sofaer

 
Sofagruppe EGENSE 3+2 pers. mørkegrå
Sofagruppe EGENSE 3+2 pers. mørkegrå
 
Sofa 2 pers. SVELVIK grå
 
Sofa 2 pers. EJERSLEV mørkegrå/eg
Sofa 2 pers. EJERSLEV mørkegrå/eg
 
Sofa FALSLEV chaiselong grå
Sofa FALSLEV chaiselong grå
KAMPAGNE
 
Hjørnesofa DAVINDE grå
Hjørnesofa DAVINDE grå
 
Sofa 3 pers. ABORG grøn
Sofa 3 pers. ABORG grøn
 
Hjørnesofa BRANDE sort
Hjørnesofa BRANDE sort

Slæng dig i en sofa fra JYSK

Sofaen er et af stuens faste elementer. Her kan du slappe af efter en hård dag på arbejdet, flade ud til en god bog eller hygge med venner og familie til en spændende film. Hos JYSK finder du sofaer i flere forskellige modeller, så du har mulighed for at indrette din stue, præcis som du ønsker den. Du kan blandt andet vælge imellem disse sofaer:

  • 2-personers sofa
  • 3-personers sofa
  • Hjørnesofa
  • Sofa med chaiselong

De forskellige modeller gør det muligt for dig at designe dit eget hjørne i stuen. Derudover finder du sofaer i forskellige farver og materialer, såsom stof og kunstlæder, som er med til at sætte stemningen i stuen.

Du kan for eksempel skabe et familiehjørne med en 2-personers sofa og en 3-personers sofa i lyse farver eller vælge en mørkere sofa med chaiselong, hvor også dine ben kan få et hvil. Skummet i sofaerne gør siddeoplevelsen komfortabel, og med en lækker plaid er rammerne sat for ren afslapning. Husk også sofabordet, der sætter prikken over i’et i dit sofahjørne. Vi har et bredt udvalg af sofaborde i forskellige materialer, farver og design.  

Sådan vedligholder du din sofa 

Har du en sofa i kunstlæder, er det en god idé at bruge lædersæbe. Lædersæben renser og tilfører ny næring, så din sofa holder sig flot længere. 
Har du en sofa i stof, anbefaler vi, at du bruger tekstilimprægnering, som forebygger pletter, hvis uheldet er ude. Tekstilimprægnering kan bruges uanset, hvilken type stof din sofa har.  

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.