SLEEPING DAYS - SPAR OP TIL 60% PÅ VARER TIL SOVEVÆRELSETKØB NU


NU ENDNU BEDRE TILBUD PÅ HAVEMØBLERSHOP NU

Skummadras i hvid enkeltseng
Hvid seng der passer til box-, spring- og skummadrasser
Seng redt med lyseblåt sengetøj med vindue i baggrunden

Senge, madrasser, dyner, puder, sengetøj og møbler

I JYSK er vi eksperter inden for senge og madrasser. Vi har det du behøver, for at opnå en god nattesøvn. Med mere end 40 års erfaring er du garanteret at finde en madras, dyne, hovedpude eller sengetøj, der passer til dig. Find et stort udvalg af elevationssenge, kontinentalsenge, køjesenge, boxmadrasser, topmadrasser, sengerammer, sovesofaer og gæstesenge. Indret soveværelset med forskellige møbler som f. eks et sengebord, så du har et sted at lægge mobil eller godnatlæsning. Sørg også for at der er plads til dit tøj med et nyt garderobeskab eller en praktisk kommode til opbevaring.

Læs vores guides til at vælge den rigtige seng, pude, dyne eller lagen lige her.

Indret soveværelset med flotte møbler og tilbehør

Efter en lang og travl hverdag, er det i soveværelset man slapper af og lader batterierne op til en ny dag. Forudsætningen for at vågne frisk er naturligvis, at man har en god seng, en lækker dyne og den rette pude, så man sover godt.

Derudover er selve atmosfæren og indretningen i soveværelset også vigtig. Noget af det der fuldender indretningen er en sengegavl. Rent funktionelt ændrer den ikke noget ved komforten i din seng, men den bidrager til et stilet og moderne look. Selvom du har lagt flot sengetøj på, tager sengen sig bedst ud når den er redt. Vælg et sengetæppe der passer ind sammen med resten af interiøret og match det med pyntepuder i mange størrelser og motiver. Hvis dit soveværelse er lille, kan du med fordel hænge et spejl op, som får rummet til at synes større. Enten ved at vælge et garderobeskab eller skydedøre med spejl, et spejl der kan hænge på væggen, eller et til at stå frit på gulvet.

Tjek din søvnkvalitet

Søvn er vigtig for at kunne få daglidagen til at fungere. Med vores søvntest, kan du få tips og anbefalinger til, hvordan du opnår en bedre søvn end du har idag. Det kan være du bliver påvirket af lysindfaldet i soveværelset, eller at du har brug for en ny pude, dyne eller seng.

Tag vores søvntest her, og få en indikation af din søvnkvalitet.

100 nætters fortrydelse på GOLD madrasser og senge

Det kan tage noget tid at vænne sig til en ny seng eller madras. Derfor tilbyder vi, at du ved køb af en GOLD madras eller seng, kan afprøve den i 100 nætter. Hvis produktet ikke matcher dine behov eller ønsker, bytter vi med et smil - uden ekstra omkostninger. Det eneste krav er, at madrassen returneres i god stand.

Læs mere her.

Få op til 25 års garanti på madrasser og op til 10 års garanti på dyner

Du kan trygt købe din madras i JYSK. Vi giver en udvidet garanti på op til 15 og 25 år på boxmadrasser, springmadrasser, skummadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge.
Derudover kan du få henholdsvis 5 og 10 års garanti på PLUS og GOLD dyner med naturfyld og fiberfyld.

Læs mere om vores udvidede garantier her.