Møbler, kurve, tøjstativer og skydedøre til opbevaring

Hvis hjemmet roder, kan du skabe orden med møbler til opbevaring. Med en kombination af skabe, reoler, hylder og kasser er du godt på vej mod en funktionel indretning, som gør det lettere at holde hjemmet ryddet og pænt.
Møbler til opbevaring bør ikke kun være praktiske og funktionelle, men også flotte og dekorative, så de er nemme at matche med din personlige stil. Hos JYSK finder du små og store løsninger til opbevaring - garderobeskabe, hylder, knagerækker, bænke, kommoder, kurve , foldekasser, reoler, skoreoler, tøjstativer, rulleborde og skydedøre i specialmål, hvor du selv bestemmer størrelsen. Kort sagt, der er noget for enhver smag - alt sammen til billige priser.

Inspiration til at skabe orden i boligen

Det kan nogen gange være en kamp at holde hjemmet pænt og opryddet i en travl hverdag. Hos JYSK har vi heldigvis masser af gode løsninger til opbevaring, som kan gøre din hverdag lettere uanset om du er på udkig efter møbler i træ, metal, plastik, bambus eller laminat.

Skab mere gulvplads

Hvis du ikke har meget gulvplads eller bare ønsker mere af det, kan du vælge et møbel der kan hænge på væggen som f. eks en væghylde, vægreol eller et skoskab. Det gør det desuden lettere at støvsuge. 
Udskift de klassiske skabslåger i garderoben med skydedøre - det giver bedre plads foran skabet, og du kan udnytte rummets potentiale. Det er især en fordel, hvis værelset ikke er så stort. Vælg evt skydedøre med spejl og slå to fluer med et smæk.
Husk også at købe bøjler til garderobeskabet, så tøjet hænger pænt.

Læs her hvordan du vælger den rigtige garderobe

Gør det let at rydde op med reoler, kommoder, kurve og kasser

Vi har mange ting, som gerne må gemmes væk i det daglige, men som alligevel skal være let at finde frem, når det skal bruges. Det kan være legetøj, duge, vinglas, garnnøgler, fint porcelæn, plaider eller noget helt andet. Hertil er kommoder, reoler, rumdelere og diverse opbevaringsbokse- og kasser helt ideelle, og de passer ind i både stue, kontor og soveværelse.

Hvilket møbel skal jeg vælge?

Ved du ikke hvilket opbevaringsmøbel du skal vælge, skal du først og fremmest overveje hvad det skal bruges til, og hvor meget plads du har. Derudover handler det også om, hvad der falder i din smag og passer i indretningen.
I mindre hjem kan det være en fordel at vælge et møbel, der tjener mere en ét formål som f. eks en rumdeler, der kan fungere både som skillevæg og reol med plads til pynteting og mulighed for opbevaring.

Læs vores blog og få masser af inspiration til smarte opbevaringsmuligheder og oprydning i små og store hjem.