SLEEPING DAYS - SPAR OP TIL 60% PÅ VARER TIL SOVEVÆRELSETKØB NU


NU ENDNU BEDRE TILBUD PÅ HAVEMØBLERSHOP NU

Kontorstol i stof og skrivebord med skuffe
Gamingstol og sort hæve-sænke-bord i kontor
Skrivebord med skuffe og reoler med hvid metalramme og hylder i ege-look

Komfortable kontormøbler til enhver stil

Indret et flot og funktionelt arbejdsmiljø. Her finder du møbler der passer i lige præcis dit kontor. Skal skrivebordet være hæve-sænkebord, hjørneskrivebord, computerbord eller gamerbord? Vælg en stol der passer dertil i vores udvalg af kontorstole og gamerstole med høj eller lav ryg og med eller uden armlæn. De fleste af vores stole har indstilling af højde og ryglæn for optimal komfort. Fuldend dit rum med gode løsninger på opbevaring. Se vores udvalg af reoler og rumdelere, hylder og skuffeelementer. Se også vores sortiment indenfor kontortilbehør, eksempelvis stoleunderlag til at beskytte dit gulv. Vælg mellem borde og opbevaringsløsninger i sort, hvid, eg, bambus og beton-look, stole i sort, grå og hvid med detaljer i rød, blå, grøn, orange og eg. 

Find den perfekte løsning til din kontorindretning i JYSK.

Inspiration til kontorindretning

Indretningen af et kontor kan have større indflydelse på din effektivitet og kreativitet, end du regner med. Et hjemmekontor behøver ikke nødvendigvis at være praktisk og kedeligt. Gør en dyd ud af kontorindretningen og skab et moderne og hyggeligt rum. Uanset om du er til stilrent design eller har mere fokus på komfortable eller funktionelle møbler, har JYSK noget for enhver smag. 

Læs vores tips til indretning af dit hjemmekontor.

Must-haves til dit hjemmekontor

Uanset om du har et rum, der er dedikeret til hjemmekontor/arbejdsplads, eller om du finder plads i soveværelset, gangen eller stuen, er der forskellige ting, der er en nødvendighed.

1. Sid godt - sørg for at finde en komfortabel kontorstol, som sikrer at du sidder godt med din ryg og får den nødvendige støtte, og som ikke kun har et flot design. Det er især vigtigt, hvis du gamer eller arbejder i mange timer. Heldigvis kan du i JYSK købe kontorstole og gamer stole som opfylder begge krav.

2. Praktisk og pænt skrivebord - et centralt element på kontoret, som skal opfylde flere krav. Hvis bordet skal bruges som arbejdsstation, skal det være funktionelt, evt. kunne hæves og sænkes, have god bordplads og skuffer til opbevaring af papirer og diverse kontorartikler. Skal skrivebordet fungere til hobbybrug, kan du nøjes med et minimalistisk og enkelt skrivebord, som giver god benplads og lethed i indretningen.

3. Opbevaring af kontorartikler - her findes forskellige løsninger på opbevaringsmøbler, som let kan gemme rod fra bordet væk i skuffer og skabe. Vælg fx. en skuffesektion med hjul, et reolsystem eller en kommode. Brug også en magasinholder eller kurve og kasser, som samtidigt er dekorative at have stående.

4. God belysning - en effektiv skrivebordslampe giver de bedste arbejdsbetingelser for, at du kan koncentrere dig om arbejdet - især når det er mørkt udenfor. Ofte er en loftlampe ikke tilstrækkelig. JYSK har et stort udvalg af belysning, der er både dekorativ og praktisk.

Hvis du trænger til en pause fra den kontorpladsen, kan du sætte dig til rette i sofaen eller lænestolen med en smart støtte til din bærbare computer.