Kontor med gamer stol og hæve sænkebord
Hvidt skrivebord, sort kontorstol og hvid reol i kontor
Lille kontor med skrivebord, kontorstol, skænk og væghylde

Pæne og praktiske kontormøbler til ethvert kontor

Indret et flot og funktionelt kontormiljø - hvad end det er dit hjemmekontor, eller kontoret i din virksomhed, der trækker til nye kontormøbler! I JYSK finder du møbler, der passer ind i indretningen af dit kontor. Skal dit skrivebord være et hæve-sænkebord, hjørneskrivebord, computerbord eller gamerbord? Vælg en skrivebordsstol der passer dertil i vores udvalg af kontorstole og gamerstole med høj eller lav ryg og med eller uden armlæn. De fleste af vores kontorstole har indstilling af højde og ryglæn for optimal komfort. Fuldend indretningen af dit kontor med gode opbevaringsløsninger. Se også vores sortiment indenfor kontortilbehør, eksempelvis stoleunderlag til at beskytte dit gulv. Vores sortiment af skriveborde dækker farver som sort, hvid, eg, bambus og beton-look, mens vores store sortiment af arbejdsstole kommer i sort, grå og hvid. Flere af stolene har friske detaljer i farver som rød, blå, grøn, orange og eg.

Find den perfekte løsning til din kontorindretning i JYSK.

Inspiration til indretning af kontor

Indretningen af et kontor kan have større indflydelse på din effektivitet og kreativitet, end du regner med. Et hjemmekontor behøver ikke nødvendigvis at være praktisk og kedeligt. Gør en dyd ud af kontorindretningen og skab et moderne og hyggeligt rum, som inspirerer dig, og giver lyst til at tilbringe din tid derinde. Uanset om du er til en bestemt stil eller har mere fokus på at vælge komfortable og funktionelle kontormøbler, har JYSK noget til lige præcis din smag.

Læs vores tips til indretning af dit hjemmekontor.

Must-haves til dit hjemmekontor

Din kontorplads kan være indrettet på utrolig mange forskellige måder. Mens nogle har et helt rum dedikeret til hjemmekontor, har andre et hjørne i eksempelvis soveværelset, gangen eller stuen de indretter til arbejdsplads. Behovene til kontormøbler kan derfor variere meget, afhængigt af dine mulighed for kontor derhjemme. Dog er der nogle gennemgående behov, som altid bør være opfyldt på din kontorplads.

1. Sid godt - sørg for at finde en komfortabel kontorstol, som ikke kun er i et flot design, men også sikrer at du sidder godt med din ryg, og at du får den nødvendige støtte. Det er især vigtigt, hvis du gamer eller arbejder i mange timer. Heldigvis kan du i JYSK købe kontorstole og gamer stole som opfylder begge krav.

2. Praktisk og pænt skrivebord - et centralt element på kontoret, som skal opfylde flere krav. Hvis skrivebordet skal bruges som arbejdsstation, skal det være funktionelt, evt. kunne hæves og sænkes, have god bordplads og skuffer til opbevaring af papirer og diverse kontorartikler kan bestemt også være en fordel at tænke ind. Skal skrivebordet fungere til hobbybrug, kan du nøjes med et minimalistisk og enkelt skrivebord, som giver god benplads og lethed i indretningen.

3. Opbevaring af kontorartikler - her findes forskellige løsninger på opbevaringsmøbler, som let kan gemme rod fra bordet væk i skuffer og skabe. Vælg f.eks. en reol, en kommode eller en skænk. Brug også kurve og kasser, som samtidigt er dekorative at have stående.

4. God belysning - en effektiv skrivebordslampe giver de bedste arbejdsbetingelser for, at du kan koncentrere dig om arbejdet - især når det er mørkt udenfor. Ofte er en loftlampe ikke tilstrækkelig. JYSK har et stort udvalg af belysning, der er både dekorativ og praktisk.

Hvis du trænger til en pause fra kontorpladsen, kan du sætte dig til rette i sofaen eller lænestolen med en smart støtte til din bærbare computer.