Lamper og lyskæder til ethvert hjem

Belysning og valg af lamper har stor betydning for dit hjems atmosfære, og valg af lamper afhænger af, hvor i hjemmet du skal bruge lys. Hos JYSK har vi dekorative bordlamper, gulvlamper, loftlamper og væglamper. Derudover finder du også moderne LED lyskæder, lysbokse med bogstaver, pendler, lysbånd, papirlamper og batterilamper. Se også vores udvalg af udendørs lamper.

  Belysning - Lamper

  Pendel CARLOS Ø20xH18cm glas
  75,-/stk.
  199,- /stk.
  Spar 62%
  Kun i butik

  Vælg den rigtige pære

  Når du har valgt din lyskilde er det vigtigt, at du vælger den rette pære. Lysstyrken kan have stor betydningen for den stemning som belysningen er med til at skabe. Der ud over skal du også huske at tænke over hvilken størrelse fatning din nye lampe kræver, samt pærens energiforbrug. Find din nye lampe og elpære her på JYSK.dk

  Fordele ved lamper på batteri

  Batterilamper hører til blandt den nyere del af vores sortiment, og har en række fordele:

  • Fleksibel lampe: nemt at flytte rundt på
  • Kræver ikke strømstik: kan placeres alle steder
  • Brug som erstatning for stearinlys og fyrfadslys
  • De bliver ikke varme
  • Op til 15.000 timers brændetid
  • Mindre strømregning
  • Spar penge ved at bruge genopladelige batterier

  Mange af vores batterilamper har et blødt og behageligt lys. Den kan være ideel at bruge som natlampe / vågelys på børneværelset for at skabe tryghed om natten.

  Bemærk at lamperne kun bør bruges indendørs og batterier skal købes separat.

  Brug lamper i din indretning

  I vinterhalvåret er der i højere grad behov for lamper og god belysning i hjemmet - uanset om det er en læselampe, sengelamper, en spisebordslampe eller bare hygge belysning. Lamperne i vores sortiment appellerer både til den klassiske skandinaviske minimalisme eller en romantisk stil med bløde linjer. Vi har fokus på industrielle materialer som børstet stål, sort metal og glas, men også naturlige materialer som bambus og træ.