Månedlig lodtrækning

I JYSK er vi glade for at sende gode tilbud til alle dem, der har tilmeldt sig vores nyhedsbrev. Derfor vil vi gerne gøre lidt ekstra for vores trofaste modtagere. Hver måned trækker vi derfor lod om et gavekort på 3000 kr. For at vinde skal du være tilmeldt nyhedsbrevet og desuden have opdateret dine kontaktoplysninger, så vi altid nemt kan kontakte den månedlige vinder.

Hvordan deltager jeg?
I hvert nyhedsbrev er der altid et link i toppen til den side, hvor du kan opdatere dine oplysninger, udfyld denne og du deltager automatisk i vores lodtrækning hver måned. 

Hvis du vinder
Alle vindere får direkte besked via e-mail. Svarer du ikke på e-mailen inden for 14 dage efter du har vundet, trækker vi en ny vinder, og din ret til præmien bortfalder. Modtager vi dog et autosvar om at du ikke er hjemme (f.eks. på ferie), og der står heri, hvornår du er tilbage, så gælder fristen indtil en uge efter du er kommet tilbage.

Når vinderen har givet sin tilladelse, offentliggør vi fornavn, efternavn og by på https://jysk.dk/konkurrencevindere, hvor du vil kunne finde en samlet oversigt over alle vindere fra det seneste år.

Ansatte i JYSK kan ikke deltage.