Indret boligen med tidens trends

Trænger du til forandring i din indretning? Du behøver ikke udskifte de store møbler, for at skabe en stor forandring. Hos JYSK finder du et bredt udvalg af de små ting, som kan skabe en stor forandring i dit hjem, uden at du behøver at bruge en formue.

Find et stort udvalg af skandinavisk interiør og pynteting til hjemmet i JYSK. Køb duge, dækkeservietter, lamper, spejle, tæpper, pyntepuder samt alverdens muligheder indenfor dekoration, som f.eks. vaser, kunstige blomster, rammer med flotte plakater, dekorativt køkkengrej og meget andet. Køb det du mangler for at skabe den perfekte stemning i dit hjem.

Læs også vores blog for at få tips og inspiration til personlig indretning i stuen, på børneværelset, i en lille lejlighed og meget andet.

Boligindretning til små penge

Det behøver ikke være en dyr affære at skabe en flot boligindretning. Det kræver blot lidt kreativitet og øje for sammensætning af flotte ting og materialer. JYSK har mange flotte ting til boligen til skarpe priser, som alle har råd til.

Vælg din stil mellem mange stilarter

Uanset om du skal indrette dit hjem eller sommerhus er der en række forskellige stilarter man kan læne sig op af. Det er godt at hente inspiration til udsmykning hos andre, men gør det personligt, så det passer ind i dit hjem i forhold til rumstørrelser, hustype, farver, lys osv.

Står du og skal flytte sammen med kæresten, er kunsten at forene jeres forskellige udtryk til et fælles. Få inspiration til hvordan I kan indrette et fælles hjem.

Blød og romantisk indretning 
Denne stil består ofte af lyse farver og buede, bløde former. Der er god plads til elegant pynt i naturlige, sarte farver med et let udtryk. Til denne indretningsstil passer blomster og planter rigtig fint ind - både friske og kunstige af slagsen. 

Minimalistisk
Det minimalistiske og stilrene design er meget udbredt i Skandinavien og består af enkelthed og neutrale farver. Det giver ro i hjemmet i en travl hverdag. Læs vores tips til indretning af et minimalistisk hjem

Retro stil
Det er også blevet moderne at indrette med retro og antikke ting. Det kan enten være gamle, brugte møbler eller nye møbler med antikt look. Kombiner også retro interiør med ting fra en mere moderne eller farverig indretning.

Nordic Mood
Er du til let farverig indretning, skandinavisk enkelhed og ro og harmoni, så er Nordic Mood kollektionerne hos JYSK højst sandsynligt noget for dig. Nordic Mood giver inspiration til at kombinere rene og rå detaljer, så du både kan skabe et elegant og let farverigt udtryk i dit hjem. Læs mere om Nordic Mood på vores inspirationssider om indretning. Du kan f.eks. læse mere om, hvordan du tilføjer et strejf af naturlig varme til dit spisebord, hvordan du laver store forandringer med små skulpturelle møbler og hvordan du kan skabe skandinavisk enkelhed med Nordic Mood.

Boligtrends udvikler sig hele tiden

Det spændende ved boligindretning er at det er en vedvarende udvikling. Stil og trends ændrer sig hele tiden. For at du ikke skal ændre interiør flere gange om året, kan du med fordel skifte ud i mere håndgribelige ting som pyntepuder, tæpper, lysestager og blomster eller planter.