BLACK WEEK er i gang! Se de gode tilbud her!SHOP NU


Længere leveringstid på online ordrer kan forekomme.

Stak med pyntepuder, plaider og et gulvtæppe
Glasvase med kunstige blomster på gylden pyntebakke og glas lysestager med snoede lys
Fletkurv, stor gulvvase og blomsterpotte med grøn kunstig plante

Indret boligen med tidens trends

Trænger din bolig til en opfriskning og ny indretning? Det kan være svært at finde det rigtige interiør og den helt rette stil, men det kan gøres både med nye møbler eller mindre produkter og pynteting, og behøver ikke koste en formue.
I JYSK finder du et stort udvalg af brugsting og tilbehør til boligen som lamper, duge, dækkeservietter, pyntepuder, lammeskind, stolehynder, spejle, tæpper og meget andet. Så du har gode muligheder for at indrette og skabe den atmosfære, der passer til dit hjem. 

Læs også vores blog for at få tips og inspiration til personlig indretning i stuen, på børneværelset, i en lille lejlighed og meget andet.

Boligindretning til små penge

Det behøver ikke være en dyr affære at skabe en flot boligindretning. Det kræver blot lidt kreativitet og øje for sammensætning af flotte ting og materialer. JYSK har mange flotte ting til boligen til skarpe priser, som alle har råd til.

Vælg din stil mellem mange stilarter

Uanset om du skal indrette dit hjem eller sommerhus er der en række forskellige stilarter man kan læne sig op af. Det er godt at hente inspiration til udsmykning hos andre, men gør det personligt, så det passer ind i dit hjem i forhold til rumstørrelser, hustype, farver, lys osv.

Står du og skal flytte sammen med kæresten, er kunsten at forene jeres forskellige udtryk til et fælles. Få inspiration til hvordan I kan indrette et fælles hjem.

Blød og romantisk indretning 
Denne stil består ofte af lyse farver og buede, bløde former. Der er god plads til elegant pynt i naturlige, sarte farver med et let udtryk. Til denne indretningsstil passer blomster og planter rigtig fint ind - både friske og kunstige af slagsen. 

Minimalistisk
Det minimalistiske og stilrene design er meget udbredt i Skandinavien og består af enkelthed og neutrale farver. Det giver ro i hjemmet i en travl hverdag. Læs vores tips til indretning af et minimalistisk hjem

Retro stil
Det er også blevet moderne at indrette med retro og antikke ting. Det kan enten være gamle, brugte møbler eller nye møbler med antikt look. Kombiner også retro interiør med ting fra en mere moderne eller farverig indretning.

Boheme indretning
Er du mere til en afslappet atmosfære, er Boheme stilen måske mere dig. Denne stilart er mere farverig og livlig, og kan virke lidt for spraglende for nogle mennesker. Boheme er god at kombinere med minimalistisk indretning, da det giver et let men stadig elegant og farverigt udseende. Læs her hvordan du kan bruge Boheme stilen i dit hjem 

Boligtrends udvikler sig hele tiden

Det spændende ved boligindretning er at det er en vedvarende udvikling. Stil og trends ændrer sig hele tiden. For at du ikke skal ændre interiør flere gange om året, kan du med fordel skifte ud i mere håndgribelige ting som pyntepuder, tæpper, lysestager og blomster eller planter.