Sovesofaer og daybeds - to møbler i én

En sovesofa eller en daybed er et praktisk valg, fordi du får to møbler i ét, så pladsen i dit hus eller lejlighed bliver udnyttet optimalt. Brug din daybed eller sovesofa som gæsteseng om natten og slæng dig på den i dagtimerne uanset om det er i stuen, på værelset eller kontoret. Hos JYSK finder du et stort udvalg af moderne daybeds, sovestole, hjørnesovesofaer og almindelige sovesofaer i klassisk design med og uden chaiselong. Vi har blandt andet sovesofaer i skum og stof med bonell-fjedre. Betrækket fås i sort, grå, grøn, lysegrå og blå og i forskellige slidstærke materialer. Få inspiration til din nye sovesofa eller daybed her på siden eller besøg din lokale JYSK butik. Se også vores udvalg af gæstesenge og foldemadrasser.

  Sovesofaer - Sovesofaer

  Indret med en funktionel sovesofa eller daybed

  Hemmeligheden bag en vellykket indretning af mindre rum er at finde møbler med flere funktioner, der dels sparer plads, og dels kan hjælpe dig med at holde orden. 

  Generelt er en sofaseng eller en daybed er en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at udnytte pladsen i din bolig uden at gå på kompromis med æstetik og kvalitet.

  Mange af sovesofaerne i vores sortiment ligner almindelige sofaer, og er derfor ideelle som alternativ til en sofa i stuen derhjemme og i sommerhuset, hvor man aldrig kan få for mange sovepladser. Så det er vigtigt at komforten er god både nat og dag. Brug også sovesofaen på gæsteværelset, børneværelset eller kollegieværelset.

  Skulle du eller dine gæster føle at madrassen er hård at sove på, kan en løsning være, at lægge en topmadras ovenpå. Den kan nemt gemmes væk under sæderne i sofasengen efter brug sammen med dyner og puder.

  En af fordelene ved sådanne funktionelle møbler er desuden, at det er en billig løsning fremfor at investere i både seng og sofa.