Sovesofaer og daybeds - to løsninger i ét møbel

En sovesofa eller en daybed er et praktisk valg, fordi du får stillet to behov i ét møbel, så pladsen i dit hus eller lejlighed bliver udnyttet optimalt. Brug din daybed eller sovesofa som gæsteseng om natten og slæng dig på den i dagtimerne, uanset om den står i stuen, på værelset eller kontoret. Hos JYSK finder du et stort udvalg af moderne daybeds, klassiske sovesofaer, sovestole, hjørnesovesofaer og sovesofaer med chaiselong. Ud over at agere sofa og seng på samme tid, kan du også være en sovesofa med opbevaring. Det giver et oplagt sted at gemme dyne og pude væk mens du bruger sofaen om dagen, og gemme pyntepuder væk om natten. 

Få inspiration til din nye sovesofa eller daybed her på siden eller besøg din lokale JYSK butik. Se også vores udvalg af gæstesenge og foldemadrasser.

33 produkter
  33 produkter

  Indret med en funktionel sovesofa eller daybed

  Hemmeligheden bag en vellykket indretning af mindre rum er at finde møbler med flere funktioner, der dels sparer plads, og dels kan hjælpe dig med at holde orden. 

  Generelt er en sofaseng eller en daybed er en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at udnytte pladsen i din bolig uden at gå på kompromis med æstetik og kvalitet.

  Mange af sovesofaerne i vores sortiment ligner almindelige sofaer, og er derfor ideelle som alternativ til en sofa i stuen, både i hjemmet og i sommerhuset, hvor man aldrig kan få for mange sovepladser. Derfor er komforten i JYSKs sovesofaer god, både nat og dag. Brug også sovesofaen på gæsteværelset, børneværelset eller kollegieværelset.

  Skulle du eller dine gæster føle at madrassen er hård at sove på, kan en løsning være, at lægge en topmadras ovenpå. Den kan nemt gemmes væk under sæderne i sofasengen efter brug sammen med dyner og puder.

  En af fordelene ved sådanne funktionelle møbler er desuden, at det er en billig løsning frem for at investere i både seng og sofa.

  Hvilken sovesofa er den rigtige? 

  Som med mange andre køb, handler valget af sovesofa eller daybed meget om, at kende dit behov! Har du brug for et let møbel, som skal indgå i din indretning i et af dine primære leverum, som stue eller alrum? Skal det være den primære sofa, eller indgå som en del af børneværelsets indretning? 

  Samtidig er det godt at overveje hvilke behov du har, når du sover. Sover du bedst på skummadras eller springmadras? Mange sovesofaer har fyld af skum, ligesom en skummadras, og mens enkelte er bygget med bonell-fjedre svarende til en springmadras. Hvor stor skal sengen være, når den er udslået? I JYSK finder du mange forskellige udslået liggemål, helt fra vores sovestol med liggemål på 74x220 cm, og til en stor u-sofa med liggemål på 140x265 cm. 

  Det er selvfølgelig også vigtigt at vælge et møbel, som passer æstetisk ind i din indretning. Derfor finder du et stort udvalg af farver som sort, grå, grøn, lysegrå og blå i slidstærkt stof og velour.