Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
BOLDERSLEV sovesofa i slidstærkt bomuldsbetræk
MARIAGER sovesofa med opbevaring i chaiselong
Praktisk og moderne VARBJERG sofaseng/daybed

Stort udvalg af sovesofaer i JYSK

I JYSK finder du sovesofaer i flere forskellige modeller, størrelser og materialer. Vi har blandt andet sovesofaer med koldskumsfyld eller bonell-fjedre. Betrækket fås i blandt andet slidstærkt polyester, bomuld eller mikrofibre. Få inspiration til din nye sovesofa her på siden eller besøg din lokale JYSK-butik.

Den praktiske sovesofa

Hemmeligheden bag en vellykket indretning af mindre rum er at finde møbler med flere funktioner, der dels sparer plads og samtidig kan hjælpe dig med at holde orden. Sovesofaer er en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at udnytte pladsen i huset eller lejligheden optimalt. Om dagen har du en sofa og om natten en seng – med andre ord; to i én. Det er praktisk og funktionelt, hvis det kniber med pladsen. Derfor er sovesofaer ideelle til for eksempel gæsteværelset, børneværelset eller kollegieværelset.

Vil du gerne have en sovesofa, hvor du kan slænge dig om dagen, og hvor du har god plads om natten, så vælg en sovesofa med chaiselong og tilføj store sofapuder i dine yndlingsfaver. Ved nogle modeller er det også muligt at bruge chaiselongen til opbevaring. Mulighederne er mange, valget er dit. 

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.