Dekorative Daybeds - sofa eller soveplads

Daybeds er et moderne og stilsikkert valg til boligen. Her er der både tænkt på design, komfort og funktionalitet. Hos JYSK har vi et udvalg af moderne daybeds i forskellige designs, farver og materialer. Hvad enten du er til flet eller stofbetræk, så har vi noget for dig. Det enkle og skandinaviske udtryk gør, at vores daybeds passer ind i de fleste boligindretninger. Se vores flotte udvalg af daybeds her på JYSK.dk.

EN TRENDY DAYBED DER INDBYDER TIL ROLIGE STUNDER

En daybed er et moderne møbel som bidrager til en flot indretning. Den er elegant at se på, og let at flytte rundt i hjemmet, alt efter om den skal bruge til middagslur, ekstra siddeplads i stuen eller som gæsteseng på kontoret. Her er æstetikken i højsæde og du behøver ikke gå på kompromis med design og det visuelle udtryk i din indretning. Gør din daybed indbydende med et lækkert plaid og et par pyntepuder.

Du kan vælge at bruge en daybed i stedet for en traditionel sofa. Det vil skabe et let og moderne udtryk som passer perfekt ind i en skandinavisk indretning. Hos JYSK fås nogle af vores daybeds med indbygget opbevaring, så hjemmet kan syne ryddeligt og pænt. Brug eventuelt det ekstra opbevaringsplads til ekstra dyner og puder.

6 fordele ved en daybed

Daybeds trender i stigende grad som en del af boligindretningen i danske hjem, og vi ser flere fordele ved at investere i dette flotte møbel.

  1. Multifunktionelt møbel
  2. Ideel til en hurtig middagslur 
  3. Smukt design, der er en fryd for øjet
  4. Ekstra plads til overnattende gæster
  5. Et let møbel - både i udtryk og funktion. Flyt den nemt rundt og anvend forskellige steder i boligen
  6. Passer godt i indretningen af store rum