Flotte sofaborde og hjørneborde til enhver stil

Ligeså vel som man ikke kan forestille sig et hjem uden en sofa, kan de fleste heller ikke forestille sig en sofa uden et sofabord eller hjørnebord, som man kan have lidt snacks, en kop kaffe og et par stearinlys på. Hos JYSK har vi et stort udvalg, og du kan frit vælge et rundt sofabord, et kvadratisk sofabord eller et rektangulært sofabord, som passer perfekt ind i din indretning. Se de mange forskellige størrelser, modeller og farver, og vælg mellem mange forskellige materialer som bambus, eg, rattan, valnød, glas, keramik og metal. Du kan være sikker på at finde et flot sofabord eller hjørnebord, som passer til indretningen i din stue. 

Gå på opdagelse i vores flotte udvalg og find et godt tilbud.

60 produkter
  60 produkter

  Sofaborde med flere funktioner

  Et sofa- eller hjørnebord er et møbel, der kan tjene flere formål end som stuebord. Et mindre sofabord eller et hjørnebord kan med fordel bruges som natbord i soveværelset eller som legebord på børneværelset - mulighederne er mange. Når du skal købe nyt sofabord, er der flere ting at tage i betragtning, som f.eks. hvor det skal bruges, hvilken størrelse, farve, materiale osv. Det er vigtigt at tænke dine behov igennem.

  Et sofabord der passer i din boligindretning

  Indretningen af ens hjem er personlig, og man skal føle sig godt tilpas her. Et sofabord eller hjørnebord kan være en nem måde at tilføre hjemmet et twist af farver. Vælg et farverigt bord i brun, fersken, blå eller sand, og lad sofabordet stå frem i indretningen. Det klassiske valg er for mange et bord i hvidt, sort eller i træ. Er du lidt mere modig og vild med et råt udtryk, så er et sofabord i beton look, rå klinker eller marmor look måske det perfekte for dig. Er du til det mere romantiske look, finder du også sofaborde med diskrete detaljer, f.eks. stel i farven guld. og flotte udskæringer. Hvad enten du er til det moderne eller klassiske udtryk, så har JYSK et sofabord til dig. I vores udvalg finder du nemlig sofaborde i mange forskellige stilarter og designs.

  Hvilken type sofabord passer

  Størrelsen på dit sofabord påvirkes som regel af din stues størrelse, sofaens størrelse og form, samt hvad du skal bruge det til. 

  Rundt sofabord

  Et rundt sofabord kan faktisk indfri behovet for et sofabord til de fleste. Både i mindre huse eller lejligheder hvor sofagruppen og pladsen omkring den er relativ tæt, men også i store stuer hvor der prioriteres en kæmpe hjørnesofa eller u-sofa kan det runde sofabord være oplagt. Fordelene ved et rundt sofabord er, at det ikke optager så meget plads i rummet, og fordi bordet ikke har hjørner er det lettere at komme omkring på snæver plads. Det til trods, mangler du ikke plads på bordet, og har god mulighed for at stille en vase og en kop kaffe derpå. 

  Det lille sofabord

  Ud over at et lille sofabord selvfølgelig er oplagt til en lille stue og en mindre sofa, f.eks. et 2-personer sofa, kan du også sagtens bruge disse til større sofaarrangementer. Forelsker du dig i et mindre sofabord, men har en stor stue, så overvej at kombinere flere små firkantede eller runde sofaborde. Det giver et levende og moderne udtryk, samtidig med at det gør det nemt for alle at nå snackskålene fra alle siddepladser, og giver god plads til at indrette med dekoration på bordene. 

  Det store sofabord

  De store sofaborde har også mange fordele. De fleste store modeller fra JYSK har en smart opbevaringshylde under bordpladen. Det giver mulighed for at opbevare bøger, blade, fjernbetjeninger eller strikketøjet. Et større bord er også godt til familiehyggen, da der er god plads til et brætspil eller et spil kort.

  Hjørnebord som sofabord

  Et hjørnebord kan både bruges, som navnet indikerer, som et bord i et hjørne sammen med en lænestol, men det kan også anvendes som sidebord for enden af en sofa, eller som et helt lille sofabord, evt. flere hjørneborde kombineret sammen. Hjørneborde er oplagte at bruge til at lege med indretningen, og kombinere på spændende og dekorative måder. 

  Uanset om du er på udkig efter et stort eller lille sofabord, så har JYSK et bredt udvalg af flotte sofaborde til dit hjem. Hent mere inspiration til når du skal vælge nyt sofabord her