Flotte sofaborde og hjørneborde til enhver stil

Ligeså vel som man ikke kan forestille sig et hjem uden en sofa, kan de fleste heller ikke forestille sig en sofa uden et sofabord eller hjørnebord, hvor man kan have lidt snacks, en kop kaffe og et par stearinlys på. Hos JYSK kan du finde et stort udvalg af runde sofaborde, kvadratiske sofaborde og rektangulære sofaborde. Se de mange forskellige størrelser, modeller og farver, og vælg mellem mange forskellige materialer som bambus, eg, rattan, valnød, glas, keramik og metal. Du kan være sikker på at finde et flot sofabord, som passer til indretningen i din stue. Gå på opdagelse i vores flotte udvalg og få et godt tilbud.

56 produkter
  56 produkter

  Stue - Sofa-/Hjørneborde

  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Sofabord SKIBBY Ø80 m/hylde hvid
  500,-/stk.
  999,- /stk.
  Spar 50%
  plus
  Et godt tilbud
  Sofabord KALVEHAVE Ø70 eg
  550,-/stk.
  799,- /stk.
  Spar 31%
  basic
  Et godt tilbud
  Sofabord HINNERUP 75x120 sort
  700,-/stk.
  1399,- /stk.
  Spar 50%
  gold
  Et godt tilbud
  Sofabord HINNERUP 75x120 lys eg
  700,-/stk.
  1399,- /stk.
  Spar 50%
  gold
  Hjørnebord HARSTAD 43x47 karry/sort
  300,-/stk.
  599,- /stk.
  Spar 50%
  gold
  Så længe lager haves

  Sofaborde med flere funktioner

  Et sofa- eller hjørnebord er et møbel, der kan tjene flere formål end som stuebord. Et mindre sofabord kan med fordel bruges som natbord i soveværelset eller som legebord på børneværelset - mulighederne er mange. Når du skal købe nyt sofabord, er der flere ting at tage i betragtning, som f.eks. hvor det skal bruges, hvilken størrelse, hvilken farve / materiale osv. Det er vigtigt at overveje dine behov.

  Et sofabord der passer i din boligindretning

  Indretning af ens hjem er personlig, og man skal føle sig godt tilpas her. Et sofa- eller hjørnebord kan være en nem måde at tilføre hjemmet et twist af farve. Vælg et farverigt bord i grøn, brun, fersken, blå eller sand, og lad sofabordet stå frem i indretningen. Det klassiske valg er for mange et bord i hvidt, sort eller i træ. Er du lidt mere modig og vild med et rå udtryk, så er et sofabord i beton look eller marmor look måske det perfekte for dig. Hvad enten du er til det moderne eller klassiske udtryk så har JYSK et sofabord til dig. I vores udvalg finder du nemlig sofaborde i mange forskellige stilarter og designs.

  Små og store sofaborde

  Størrelsen på dit sofabord afgøres ofte af din stues størrelse, sofaens størrelse samt hvad du skal bruge det til. I mindre huse eller lejligheder kan et lille rundt sofabord være en god løsning. Det optager ikke meget plads i rummet, men giver alligevel mulighed for at stille en vase eller kop kaffe. Forelsker du dig i et mindre sofabord men har en stor stue, så overvej at kombinere flere små firkantede eller runde borde. Det giver et levende og moderne udtryk, samtidig med at det gør det nemt for alle at nå snackskålene. 

  De store sofaborde har også mange fordele. De fleste modeller fra JYSK har en smart opbevaringshylde under bordpladen. Det giver mulighed for at opbevare bøger, blade, fjernbetjeninger eller strikketøjet. Et større bord er også godt til familiehyggen, da der er god plads til et brætspil eller et spil kort.

  Uanset om du er på udkig efter et stort eller lille sofabord, så har JYSK et bredt udvalg af flotte sofaborde til dit hjem. Læs vores blogindlæg: Få inspiration til at vælge nyt sofabord - og bliv inspireret!