Sofaborde og hjørneborde i moderne stil

Ligeså vel som man ikke kan forestille sig et hjem uden en sofa, kan de fleste heller ikke forestille sig en sofa uden et sofabord eller hjørnebord, hvor man kan have lidt snacks, en kop kaffe og et par stearinlys på. Hos JYSK kan du finde lige den størrelse, model og farve du ønsker, og i forskellige materialer som bambus, eg, glas og metal. Du kan være sikker på at finde et flot sofabord, som passer til indretningen i din stue, uanset om det skal være højt eller lavt, rundt eller firkantet. Gå på opdagelse i vores flotte udvalg og få et godt tilbud.

  Stue - Sofa-/Hjørneborde

  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Hjørnebord HORNSYLD Ø42 grå
  100,-/stk.
  125,- /stk.
  Spar 20%
  basic
  Så længe lager haves
  Kun i butik
  Hjørnebord SHINE 40x40 grå/krom
  115,-/stk.
  299,- /stk.
  Spar 62%
  basic
  Så længe lager haves
  Kun i butik
  Sofabord RY 70x70 eg
  750,-/stk.
  999,- /stk.
  Spar 25%
  gold
  Kun online
  Sofabord RY 70x110 eg
  900,-/stk.
  1199,- /stk.
  Spar 25%
  gold

  Sofaborde med flere funktioner

  Et sofa- eller hjørnebord er et møbel, der kan tjene flere formål end som stuebord. Et mindre sofabord kan med fordel bruges som natbord i soveværelset eller som legebord på børneværelset - mulighederne er mange. Når du skal købe nyt sofabord, er der flere ting at tage i betragtning, som f.eks hvor det skal bruges, hvilken størrelse, hvilken farve / materiale osv. Det er vigtigt at overveje dine behov.

  Et sofabord der passer i din boligindretning

  Indretning af ens hjem er personlig, og man skal føle sig godt tilpas her. Et sofa- eller hjørnebord kan være en nem måde at tilføre hjemmet et twist af farve. Vælg et farverigt bord i grøn, blå, rosa, guld eller rustrød, og fremhæv sofabordet. Det klassiske valg er for mange et bord i hvidt, sort eller i træ. Er du lidt mere modig og vild med et rå udtryk, så er et sofabord i beton look måske det perfekte for dig. Hvad enten du er til det moderne eller klassiske udtryk så har JYSK et sofabord til dig. I vores udvalg finder du nemlig sofaborde i mange forskellige stilarter og designs.

  Små og store sofaborde

  Størrelsen på dit sofabord afgøres ofte af din stues størrelse, samt hvad du skal bruge det til. I mindre huse eller lejligheder kan et lille rundt bord være en god løsning. Det optager ikke meget plads i rummet, men giver alligevel mulighed for at stille en vase eller kop kaffe. Forelsker du dig i et mindre sofabord men har en stor stue, så overvej at kombinere flere små runde eller firkantede borde. Det giver et levende og moderne udtryk. Samtidig med at det gør det nemt for alle at nå snack skålene. 

  De store sofaborde har også mange fordele. De fleste modeller fra JYSK har en smart opbevaringshylde under bordpladen. Det giver mulighed for at opbevare bøger, blade og hvad man nu ellers har i stuen. Et større bord er også godt til familiehyggen, da der er god plads til et brætspil eller et spil kort.

  Uanset om du er på udkig efter et stort eller lille sofabord, så har JYSK et bredt udvalg af flotte sofaborde til dit hjem. Læs vores blogindlæg: Få inspiration til at vælge nyt sofabord - og bliv inspireret!