KIRKENES
Hængestol i natur med hvide puder
AGGER

Havemøbler, parasoller, trampoliner & loungesæt

I JYSK finder du et stort udvalg af flotte havemøbler i god kvalitet og til skarpe priser! Indenfor de mange produktkategorier finder du mange forskellige størrelser, materialer og farver. Du kan, med andre ord, altid finde noget som passer i din have, uanset størrelse, form og stil.

Her på siden finder du vores mange matchende haveborde og havestole, komfortable solsenge, loungesæt og cafesæt i FSC® certificeret træ, aluminium, polyrattan eller plast. Husk også at købe havehynder til havemøblerne, så I opnår den bedste komfort. Skal børnene have plads til at boltre sig i haven, kan du skabe de perfekte rammer med hængestole, gymnastikmåtte og trampoliner. Gå på opdagelse her på siden og find et godt tilbud. 

Sådan vælger du dine havemøbler

Få mere ud af sommeren med det rette valg af havemøbler. Havemøbler findes i mange forskellige materialer, som f.eks. træ, nonwood, polyrattan, plastik mv. JYSK er blandt Europas største forhandlere af havemøbler, og her på JYSK.dk finder du inspiration til alle slags haver, terrasser og altaner. Vi har et stort udvalg af havemøbelsæt, havestole, haveborde, havebænke, loungemøbler og solvogne. Vores havemøbler er både funktionelle og flotte, og fås i mange forskellige design og farver.

Mange af havemøblerne er vedligeholdelsesfrie, hvilket er ideelt, hvis du er typen, der forbinder sommeren med lange afslappende dage og ikke ønsker at bruge tid på at rengøre dine havemøbler. Læs mere om, hvordan du vedligeholder havemøbler i træ og hvordan du rengør havemøbler i rattan.

Vi har samlet en række gode råd til, hvad du bør være opmærksom på og hvordan du træffer den rette beslutning blandt de mange valgmuligheder, når du skal købe nye havemøbler.

Læs, hvordan du vælger de rigtige havemøbler her.

Alt til haven i JYSK

Sommer er lig med lange dage i det fri, og mange af os nyder også at spise under åben himmel. Derfor er det vigtigt med gode havemøbler, så du sidder komfortabelt. Men hos JYSK har vi også meget andet til haven end bare havestole, haveborde og loungesæt. De dage hvor solen bliver for skarp eller varm kan du f.eks. sikre dig skygge med en parasol, solsejl eller markise fra JYSK. Vores markiser sælges med motor, og kan købes i standardmål som passer til de fleste terrasser. Husk også at købe en parasolfod, så din parasol står stabilt.

I vores havesortiment finder du også en masse ting til indretningen som f.eks. havekrukker, hynder, planter, lys og lanterner, bålfad, udetæpper, hyndebokse og solcellelamper. Sidstnævnte er ikke alene praktiske men også energibesparende.

En veludstyret campist

Hvis du ønsker at sove i haven eller under åben himmel, har vi desuden det helt rette udstyr til overnatning i det fri. Vi har et godt udvalg af telte, luftmadrasser, hængekøjer, soveposer og liggeunderlag. Det kan danne godt fundament for en god nattesøvn i det fri. Nogle vælger endda at sove på trampolinen, hvis det er varmt om natten. 

Inden du køber ny trampolin kan du læse vores råd til at vælge den rigtige trampolin.

Fest under åben himmel

Skal du holde havefest? Så finder du et stort udvalg af dekorative pavillioner hos JYSK. De fås i forskellige størrelser, så uanset om du skal holde stor fest, lille fest eller blot ønsker at sidde i læ for sol og blæst, har vi den rette pavillon til dig. Hvis du selv står for maden, kan du med fordel rykke madlavningen udenfor og købe et grillbord, der er ideel at bruge som udendørs køkkenbord ved siden af din grill. Du finder også foldeborde og høje caféborde som er ideelle til mange gæster – både stående og siddende – og som kan pakkes væk og fylder minimalt når festen er forbi.