Fantastiske juletilbud – SPAR OP TIL 60%*KØB NU

 

 

Grå 6-personers loungesofa i all-weather materiale
Sort og beige hængestole på terrasse
Parasoller i grøn, beige, blå og grå

Havemøbler, parasoller, trampoliner og meget mere

Gå på opdagelse i JYSKs store udvalg af billige havemøbler i god kvalitet, og vælg det som passer til din smag og din have. Her finder du både matchende haveborde og havestole, komfortable solsenge, loungesæt og cafesæt i FSC® certificeret træ, aluminium, polyrattan eller plast. Husk også at købe havehynder til havemøblerne, så I opnår den bedste komfort. Når børnene skal boltre sig i haven, har JYSK gynger, gymnastikmåtte og trampoliner. Gå på opdagelse her på siden og find et godt tilbud. 

Sådan vælger du dine havemøbler

Få mere ud af sommeren med det rette valg af havemøbler. Havemøbler findes i mange forskellige materialer, som f. eks kunsttræ, almindeligt træ, polyrattan, plastik mv. JYSK er blandt Europas største forhandlere af havemøbler, og her på JYSK.dk finder du inspiration til alle slags haver, terrasser og altaner. Vi har et stort udvalg af havemøbelsæt, havestole til børn og voksne, haveborde, havebænke, loungemøbler, solvogne, som er funktionelle og fås i mange forskellige design og farver.

Mange af vores havemøbler er vedligeholdelsesfrie, hvilket er ideelt, hvis du er typen, der forbinder sommeren med lange afslappende dage og ikke ønsker at bruge tid på at rengøre dine havemøbler. Læs mere om, hvordan du vedligeholder havemøbler i træ og hvordan du rengør havemøbler i rattan.
Vi har samlet en række gode råd til, hvad du bør være opmærksom på og hvilke muligheder du har, så du kan træffe det helt rigtige valg, når du skal købe nye havemøbler. 

Læs, hvordan du vælger de rigtige havemøbler her.

Alt til haven i JYSK

Sommer er lig med lange dage i det fri, og mange af os nyder også at spise under åben himmel. Derfor er det vigtigt med gode havemøbler, så du sidder komfortabelt. Men hos JYSK har vi også meget andet til haven end bare havestole, haveborde og loungesæt. De dage hvor solen bliver for skarp eller varm kan du f. eks sikre dig skygge med en parasol, solsejl eller markise fra JYSK. Vores markiser sælges med motor, og kan købes i standardmål som passer til de fleste terrasser. Husk også at købe en parasolfod, så din parasol kan stå stabilt.

I vores havesortiment finder du også en masse ting til indretningen som fx havekrukker, hynder, planter, lys og lanterner, bålsted, udetæpper, hyndebokse og solcellelamper. Sidstnævnte er ikke alene praktiske men også energibesparende.
Hvis du ønsker at sove i haven eller under åben himmel, har vi desuden det helt rette udstyr til overnatning i det fri. Vi har et godt udvalg af telte, luftmadrasser, hængekøjer, soveposer og liggeunderlag. Det kan danne godt fundament for en god nattesøvn i det fri. Nogle vælger endda at sove på trampolinen, hvis det er varmt om natten. 

Inden du køber ny trampolin kan du læse vores råd til at vælge den rigtige trampolin.

Skal du holde havefest? Så finder du et stort udvalg af dekorative pavillioner og havetelte hos JYSK. De fås i forskellige størrelser, så uanset om du skal holde stor fest, lille fest eller blot ønsker at sidde i læ for sol og blæst, har vi den rette pavillon til dig. Hvis du selv står for maden, kan du med fordel rykke madlavningen udenfor og købe et grillbord, der er ideel at bruge som udendørs køkkenbord ved siden af din grill.