Smukke og praktiske møbler til din stue

Stuen er et af boligens mest centrale rum, og et rum hvor mange tilbringer rigtig meget tid. Rummet danner ramme om hyggelige og afslappende stunder i selskab med familie og venner. Det er derfor vigtigt at føle sig hjemme, og det har indretningen i stuen stor del i. Mange udtrykker deres personlighed og personlige stil gennem deres indretning og valg af møbler. Med afsæt i moderne skandinavisk design, hjælper JYSK med at møblere din stue, uanset om du mangler ny sofa, lænestol, puf, tv-bord, reol, skænk, sovesofa, hjørnesofa eller sofabord. Gå på opdagelse i vores store udvalg og bliv inspireret.

Møbler til stuen der passer til enhver smag

Vi ved alle, hvor vigtigt det er, at vores hjem er et rart sted at være. Hjemmet er vores personlige base og det sted, hvor vi kan udtrykke vores egen unikke stil. En stue kan indrettes på mange forskellige måder, så her finder du lidt inspiration til stuemøbler og indretningsmuligheder.

Sofa
Sofaen er stuens samlingspunkt, og måske det vigtigste møbel i stuen. Er du på udkig efter en ny sofa, har vi i JYSK et stort udvalg af sofagrupper, sofaer med chaiselong eller open-end sofaer og hjørnesofaer i forskellige materialer og farver, og vi går ikke på kompromis med design og komfort. Du finder desuden sofaer i mange forskellige størrelser - både små og store sofaer - så du nemt kan finde en, der passer ind i din stue. Få gode råd til valg af sofa.

Sofabord
Til en sofa hører som regel et sofabord. Med et sofabord har du en plads til din fjernbetjening og snacks/drikkevarer, spille spil eller lignende. Et alternativ til et sofabord kan være et hjørnebord, som er mindre end et traditionelt sofabord. Det kan både stilles i sofagruppen og er især oplagt sammen med hjørnesofaer og sofaer med chaiselong, men kan også stilles til siden for sofaen. Vælg mellem et rundt, trekantet eller firkantet bord i forskellige størrelser eller materialer. Find inspiration til at vælge nyt sofabord.

Tv-bord
I de fleste hjem indeholder stuen også hjemmets primære TV. Ved at vælge et TV-møbel, der passer til din boligstil, kan du sørge for at dit TV falder i ét med indretningen, og ikke virker alt for dominerende. Samtidig får du et sted hvor du kan skjule spillekonsoller, tv-bokse og andet, som du måske helst vil undgå at kigge på i din indretning. Du kan også gå med en løsning, som giver endnu mere opbevaringsplads, som eksempelvis en reol eller skænk. Hos JYSK har vi et TV-bord til enhver smag og behov.

Lænestol og reol
Fuldend din stueindretning med en lænestol eller en gyngestol, og tilføj en smart puf, som både giver en ekstra siddeplads og fungerer perfekt som fodskammel. Reoler og kommoder har flere smarte funktioner, og kan fungere som rumdeler eller til ren opbevaring.

Sovesofa
Hvis du har begrænset plads i din bolig, kan du slå to fluer med et smæk og investere i en sovesofa. Den kan både bruges som din egen seng i det daglige, eller som gæsteseng. Den kan også have til formål at gøre familiens fælles filmaftener endnu mere komfortable og hyggelige. Mulighederne er mange.

Tilbehør og pleje
Du sikrer optimal vedligeholdelse af dine møbler ved at købe tilbehør og pleje dertil. Brug tekstil beskytter og tekstilrens til dine møbler i velour, stof og kunstlæder, eller træolie til at beskytte træmøbler mod pletter og udtørring. Hvis du gerne vil beskytte dine gulve mod ridser, kan du gøre dette ved at montere filtpuder under møblerne.

Indretning af stuen

Når boligindretningen med møbler er på plads, vil de små detaljer kunne fuldende den røde tråd, som er med til at tilføre ekstra liv og varme. Check vores udvalg af dekoration, lamper, billeder, plaider og pyntepuder her.

På vores blog er der masser af inspiration og indretningstips at hente. Her kan du bl.a. læse om den ideelle indretning af stuen, som passer både til pengepungen, stilen og kvaliteten. Lad dig inspirere til en budgetvenlig indretning af stuen, få gode råd til valg af sofabord og sofa, eller gør brug af vores anbefalinger til optimering af plads og opbevaringsmuligheder.