MØBELDAGE - SPAR OP TIL 50%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 3.500 KR. SLUTTER TIRSDAG 30.5.2023SHOP NU

Stue med to mørkeblå sofaer og to runde sofaborde
Sovesofa med chaiselong og to indskudsborde
Stue med sovesofa, lænestol og sofabord

Moderne møbler til din stue

Stuen er et centralt rum i boligen, hvor vi tilbringer meget tid, når der skal hygges og slappes af. Det er vigtigt at føle sig hjemme, så derfor har det stor betydning at indretningen matcher den personlige stil. Med afsæt i moderne skandinavisk design, hjælper JYSK med at møblere din stue, uanset om du mangler ny sofa, lænestol, puf, tv-bord, reol, skænk, sovesofa, hjørnesofa eller sofabord. Gå på opdagelse i vores store udvalg og bliv inspireret. Vi har altid et godt tilbud til dig.

Stort udvalg af møbler for enhver smag

Vi ved alle, hvor vigtigt det er, at vores hjem er et rart sted at være. Hjemmet er vores personlige base og det sted, hvor vi kan udtrykke vores egen unikke stil.

Sofa
Sofaen er stuens samlingspunkt, og måske det vigtigste møbel i stuen. Er du på udkig efter en ny sofa, har vi i JYSK et stort udvalg af sofagrupper, sofaer med chaiselong eller open end og hjørnesofaer i forskellige materialer og farver, og vi går ikke på kompromis med design og komfort. Du finder desuden både små og store sofaer i mange forskellige størrelser, så du nemt kan finde en, der passer ind i din stue. Få gode råd til valg af sofa.

Sofabord
Ingen sofa uden sofabord. Sådan er det i de fleste hjem. Så har du en plads til din fjernbetjening og snacks/drikkevarer, eller du kan bruge den som fodskammel. Vælg mellem et rundt, trekantet eller firkantet sofabord i forskellige størrelser eller materialer. Find inspiration til at vælge nyt sofabord.

Tv-bord
I de fleste hjem indeholder stuen også hjemmets TV. Ved at vælge et TV-møbel, der passer til din boligstil, kan du sørge for at dit TV falder i et med indretning og ikke virker alt for dominerende. Du vil måske endda foretrække at bruge en reol eller skænk som tv-bord, og opnå mere skabsplads. Hos JYSK har vi et TV-bord til enhver smag og behov.

Lænestol og reol
Fuldend din stueindretning med en lænestol, gyngestol, et sofabord eller hvil benene på en smart puf. Reoler og kommoder har flere smarte funktioner, og kan fungere som rumdeler og til ren opbevaring.

Sovesofa
Hvis du har begrænset plads i din bolig, kan du slå to fluer med et smæk og investere i en sovesofa. Den kan både bruges som din egen seng i det daglige, eller som gæsteseng. Mulighederne er mange.

Tilbehør og pleje
Du sikrer optimal vedligeholdelse af dine møbler ved at købe tilbehør og pleje dertil. Brug tekstil beskytter og tekstilrens til dine møbler i velour, stof og kunstlæder, eller træolie til at beskytte træmøbler mod pletter og udtørring. Hvis du gerne vil beskytte dine gulve mod ridser, kan du med fordel montere filtpuder under møblerne.

Indretning af stuen

Når boligindretningen med møbler er på plads, mangler de små pynteting, som er med til at tilføre ekstra liv og varme. Check vores udvalg af lamper, billeder, plaider og pyntepuder her.

På vores blog er der masser af inspiration og indretningstips at hente. Her kan du bl.a. læse om den ideelle indretning af stuen, som passer både til pengepungen, stilen og kvaliteten. Lad dig inspirere til en budgetvenlig indretning af stuen, få gode råd til valg af sofabord og sofa, eller gør brug af vores anbefalinger til optimering af plads og opbevaringsmuligheder.