Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  

Hjemmesko under skammel på badeværelse
Badeværelsessæt med sæbedispenser, tandbørsteholder, bakke og toiletbørste
Stak og håndklæder og sæbedispenser, tandbørsteholder, bakke og toiletbørste

Skab fornyelse på badeværelset med ting fra JYSK

Badeværelset er et vigtigt rum i hjemmet - vi bruger mange timer her. Det er som regel det første sted vi går hen, når vi står op om morgen for at bade og gøre os klar, og det er det sidste sted vi gør os klar inden vi skal sove. Derfor skal det også være et komfortabelt rum at opholde sig i. Det kan være dyrt at forny badeværelset med nyt inventar. I stedet kan det være en fordel at udskifte nogle basale ting, som ikke kræver en renovering. Hos JYSK har vi et stort og billigt sortiment af alt lige fra badekåber, håndklæder, badeforhæng og bademåtter til toiletbørster og –spande, som kan friske badeværelset op, uden at det koster en formue. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud.

Badeværelsestilbehør til enhver boligindretning

Uanset hvilken stil du har, finder du nemt noget hos JYSK som kan passe ind. Vores produkter findes i mange farver, modeller og størrelser, så du kan indrette badeværelset i samme stil på tværs af produkterne. Vælg en lækker bademåtte i samme farve som håndklæderne og badeforhænget – det ser flot ud og opfrisker indretningen. Samtidig kan du vælge et par bløde hjemmesko, som matcher din badekåbe. JYSK har også et stort udvalg af forskellige tekstiler som f. eks bomuld, polyester, mikrofiber, frotté, fleece og velour, så der er noget for enhver smag. Og hvis du bliver træt af designet eller farverne på badeværelset, kan det nemt skiftes ud.

Læs vores blogindlæg om, hvordan du opgraderer looket på dit badeværelse for få midler.

MILJØMÆRKEDE TEKSTILER

Størstedelen af vores tekstiler er certificeret med OEKO-TEX, som er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler. Mærkningen er JYSKs og kundens sikkerhed for, at varen ikke indeholder skadelige mængder af stoffer, der er kendt som værende problematiske for helbredet. Når en vare bærer OEKO-TEX Standard 100-mærket, er hele varen testet for skadelig kemi, inklusiv de dele, som ikke er lavet af tekstil, fx lynlåse.

Læs mere om OEKO-TEX her.