Skab fornyelse på badeværelset med ting fra JYSK

Badeværelset er et vigtigt rum i hjemmet, hvor vi bruger mange timer. Det er oftest det første sted vi går hen, når vi står op om morgenen for at gå i bad og gøre os klar. Badeværelset er også der, vi gør os klar inden vi skal sove. Derfor skal det også være et komfortabelt rum at opholde sig i. Det kan være dyrt at forny badeværelset med nyt inventar. I stedet kan det være en fordel at udskifte tilbehør og basale ting, som ikke kræver en renovering. Hos JYSK har vi et stort udvalg af alt lige fra badekåber, håndklæder, badeforhæng og bademåtter til toiletbørster, toiletspande samt accessories og badeværelsestilbehør, som kan pifte badeværelset op, uden at det koster en formue. 

Læs gerne vores guide til at opfriske badeværelset på budget.

Badeværelsestilbehør til enhver boligindretning

Uanset hvilken stil du har, finder du nemt noget hos JYSK som kan passe ind. Vores produkter findes i mange farver, modeller og størrelser, så du kan indrette badeværelset i samme stil på tværs af produkterne. Vælg en lækker bademåtte i samme farve som håndklæderne og badeforhænget – det ser flot ud og opfrisker indretningen. Samtidig kan du vælge et par bløde hjemmesko, som matcher din badekåbe. JYSK har også et stort udvalg af forskellige tekstiler som f.eks. bomuld, polyester, mikrofiber, frotté, fleece og velour, så der er noget for enhver smag. Og hvis du bliver træt af designet eller farverne på badeværelset, kan det nemt skiftes ud.

Læs vores blogindlæg om, hvordan du opgraderer looket på dit badeværelse for få midler.

Miljømærkede tekstiler

Størstedelen af vores tekstiler er certificeret med OEKO-TEX, som er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler. Mærkningen er JYSKs og kundens sikkerhed for, at varen ikke indeholder skadelige mængder af stoffer, der er kendt som værende problematiske for helbredet. Når en vare bærer OEKO-TEX Standard 100-mærket, er hele varen testet for skadelig kemi, inklusiv de dele, som ikke er lavet af tekstil, fx lynlåse.

Læs mere om OEKO-TEX her.