Pyntepuder til stuen, lænestolen og sengen

Pyntepuder er ikke længere kun noget der hører sig til i stuen. Du kan bruge pyntepuder i alle hjemmets rum til understrege din personlige stil. Du kan nemt ændre udtrykket i stuen, soveværelset eller børneværelset ved at udskifte dine gamle pyntepuder med nye i spændende farver eller faconer. Hos JYSK finder du aflange, runde, små og store puder, så det er nemt at finde en pude, der passer til dit behov.

Se vores flotte udvalg af klassiske og farverige pyntepuder i tern, striber, mønster, ensfarvet eller med forskellige print. Uanset om du foretrækker at indrette med fløjl, velour, bomuld, polyester, plys eller silke er der god garanti for, at du finder nye pyntepuder, der matcher din smag.

64 produkter
  64 produkter

  Nyt liv til gamle møbler

  Boligtekstil påvirker hele rummet og kan definere forskellige områder i dit hjem, og skabe harmoni eller dynamik i din indretning. Sammen med en flot plaid, bidrager pyntepuder til varme og hygge, og er perfekt til at puste nyt liv i den gamle sofa eller lænestol. Hvis du bruger et sengetæppe til at gemme sengetøjet væk i soveværelset, kan du placere pyntepuder oven på tæppet. Det er moderne at have mange puder til pynt i sengen, og skabe en master bedroom stil. Hvis du ønsker løbende udskiftning i design og farver, kan du med fordel købe flere pyntepudebetræk og skifte looket alt efter humør, stil og andet interiør.

  Hent boliginspiration på vores blog og se forskellige eksempler på brug af pyntepuder i hjemmet.

  Sofapuder hos JYSK

  Du behøver ikke at vælge i mellem stil og komfort, når du køber pyntepuder hos JYSK. Hvis du synes, at pyntepudens design er ligeså vigtigt som komforten, så er du kommet til det rette sted. I vores udvalg finder du puder, der passer ind i ethvert hjem. Er du til puder med et retro udtryk? Eller er du mere til den minimalistiske stil? Eller er du måske helt vild med dyreprint eller emojis? Så har vi pyntepuden til dig. Dyrepuder, pelspuder eller puder i sjove former og motiver passer perfekt på børneværelset eller ungdomsværelset, hvor der gerne må være plads til lidt fis og ballade.