Praktiske og flotte rullegardiner til din bolig

Ønsker du en gardinløsning, som er både er lækker at se på og nem at anvende? Så er rullegardiner et rigtig godt match! Et rullegardin er både velegnet i soveværelset og på børneværelset, og fås som lysdæmpende gardin eller mørklægningsgardin. Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner, duo rullegardiner, bambus rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk. Du kan også købe rullegardiner i specialmål, så gardinerne bliver skræddersyet til dine vinduer. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud.

Er du i tvivl om hvilken gardinløsning, der er den rette for dig? Tjek vores guide: Gode råd til valg af gardiner.

22 produkter
  22 produkter

  Rullegardiner - et nemt og praktisk valg

  Når du skal investere i nye gardiner, skal du først og fremmest overveje hvad dit behov er. Skal det være smart og moderne, eller praktisk og funktionelt - eller måske en kombination af begge dele? Og i hvilket rum skal gardinet hænge?

  Et rullegardin har et enkelt look, og er en elegant og diskret løsning. Hos JYSK finder du rullegardiner i mange forskellig farver, mønstre og materialer. De bidrager med et minimalistisk look til dit hjem. Hvis du kan lide den klassiske skandinaviske stil, hjælper de med at forstærke det rene nordiske udtryk. Derudover har rullegardiner mange funktionelle fordele. De optager meget lidt plads i rummet, og kan justeres vandret, så du kan lukke den mængde lys ind du har lyst til. Især rullegardiner med mørklægning er meget populære, fordi de er gode til at holde lyset ude, og er dermed et godt valg til soveværelset, børneværelset eller gæsteværelset.

  Løsningen med duo rullegardiner giver mulighed for at slippe lys delvist ind. Gardinet har et dobbelt lag, som du kan regulere med snoretræk og få et stribet look, hvor du stadig kan kigge ud, selvom der er rullet ned.

  Køb rullegardiner efter specialmål

  I JYSK kan du få gardiner præcis, som du vil have dem. Vi kan lave rullegardiner til dig efter specialmål. Du skal blot beslutte dig for, hvordan dine vinduer skal indrammes, og så tager vi os af resten. Læs mere om rullegardiner efter specialmål her.

  Opsætning af dine nye rullegardiner

  Den rette længde og bredde på dine gardiner er afgørende for en smuk løsning. Rullegardiner er en billig og praktisk løsning, som er nem selv at tilpasse og montere. En af fordelene ved denne type gardiner er, at de altid passer i højden på vinduer med standardmål. Derfor kan rullegardiner kun tilpasses i bredden. Se også en video med monteringsvejledning under det enkelte produkt.

  Rengøring og vedligeholdelse

  Vedligeholdelse af rullegardiner er ret nemt. Rullegardinerne tørrer du i en nedadgående bevægelse, når de er rullet ud. Bruge en ren, fugtig klud, helst en gang om ugen. Du kan også bruge en støvsuger med et blødt børstehoved eller en håndstøvsuger.