Skummadrasser og foldemadrasser til familien

Når du køber skummadras eller foldemadras, skal du overveje, hvad du primært skal bruge madrassen til, da de findes i mange forskellige typer og kvaliteter. En skummadras kan anvendes i en sengeramme eller i en elevationsbund, mens en foldemadras er praktisk og god at have liggende som gæsteseng eller som tumlemadras til børn, og den er let at gemme væk, når den ikke er i brug. Har du brug for råd og vejledning, inden du træffer dit valg, så læs vores JYSK madrasguide, hvor du får gode råd til, hvordan du vælger den helt rigtige madras. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud. 

Skummadrasser til enhver lejlighed

En skummadras er en madras med rigtig mange anvendelsesmuligheder. Skummadrasser kan ligge direkte på gulvet eller i en sengeramme. Derfor er skummadrassen god både til daglig brug og som gæsteseng. Skummadrasser er også perfekte at anvende i en elevationsbund, da skummet gør madrasserne fleksible. Skal du en tur i sommerhus eller på camping, så overvej at vælge en foldemadras - det er en smart, sammenklappelig madras, som du nemt kan transportere sammen med din øvrige oppakning. Den kan med fordel også bruges på børneværelset til et lege på.

Hvad er en skummadras?

Skummadrasser består af flere lag af forskellige typer skum. Hvis du vælger en madras med en kerne af purskum og et lag memory skum, giver det en god komfort. Mange skummadrasser kan vendes, fordi kernen ofte har to forskellige fastheder - det er smart fordi du kan tilpasse madrassens opbygning efter dine behov.

Hos JYSK tilbyder vi skumkerner i en række forskellige materialer:

Purskum er en meget populær skumtype, der fås i flere forskellige fastheder og kvaliteter. 
Koldskum har en større vægt og elasticitet end purskum. En madras med koldskum giver dig en høj bæreevne, der støtter kroppen godt samt den har en lang levetid. 
Memory-skum er et fleksibelt materiale, der tilpasser sig nøjagtigt til kroppens konturer. Det giver en god støtte og skummet reducerer trykket på muskler og led.
Latex anvendes i nogle af de mere avancerede madrasser. Det er et støttende og fleksibelt naturmateriale med høj åndbarhed. Det er derfor en god løsning, hvis du har en tendens til at blive varm, mens du sover.

Hvilken størrelse?

Hos JYSK har vi et stort udvalg af skummadrasser i forskellige størrelser. Vi har de klassiske størrelser til enkeltseng 90x200, trekvart seng 140x200 og dobbeltseng 180x200. Derudover finder du madrasser i størrelse 70x190, 70x200, 75x200, 80x200, 85x190, 85x200, 120x200 og 160x200.

Op til 25 års garanti

Når du køber skummadrasser, skal du overveje, hvad du primært skal bruge madrasserne til, da de findes i mange forskellige kvaliteter. I JYSK har vi inddelt madrasserne i tre prisklasser: BASIC, PLUS og GOLD. Køber du en GOLD skummadras, giver vi hele 25 års garanti.

Tag forbi din lokale JYSK, hvis du har brug for vejledning til at vælge den rigtige madras. Vores uddannede medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Hos JYSK er vi eksperter i alt til en god nats søvn.