PLISSÉGARDINER - GOD KVALITET TIL SKARPE PRISER

Et plissegardin er en moderne og elegant gardinløsning til at holde lys ude eller skærme af for naboerne. Plisségardiner fylder meget lidt, og når de er trukket for er gardinet flot og dekorativt at se på. Hos JYSK finder du plissegardiner der er transparente, lysdæmpende eller med mørklægning. Du kan også vælge det moderne plisségardin up and down, hvor du både kan regulere gardinets placering fra bunden og fra toppen. Find gardiner i farverne sort, hvid eller grå. Plisségardiner kan afkortes i bredden og fås med enten snoretræk eller touch. Bemærk at det ikke er muligt at tilpasse bredden på plisségardiner til ovenlysvinduer. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud.

Læs også vores guide: Gode råd til valg af gardiner.

18 produkter
  18 produkter

  Plisségardiner med smart touch betjening

  Hos JYSK tilbyder vi plisségardiner, der har en unik up-and-down løsning, hvor gardinet kan trækkes fra top til bund, bund til top eller placeres midt i vinduet. Dette fleksible top-down/bottom-up plisségardin betjenes ikke med snor, men i stedet med en træk i over- eller underlisten. Med dette gardin kan du skabe en perfekt balance mellem lys og privatliv i dit hjem, eksempelvis ved at nøjes med at skygge der, hvor solen kommer ind i af et stort vinduesparti, uden at begrænse lysindfaldet gennem resten af vinduet.

  Rengøring og vedligeholdelse

  Plisségardiner er nemme at vedligeholde, da de ikke kræver meget rengøring. De kan pletrenses med vand eller tørres af med en fugtig klud.

  For at gardinet forbliver pænt, anbefaler vi at trække plisségardinet helt op regelmæssigt for at sikre, at plisseringen forbliver pæn.

  Plisségardiner efter specialmål

  I JYSK kan du få gardiner præcist, som du vil have dem. Vi kan lave plisségardiner til dig efter specialmål. Du skal blot beslutte dig for, hvordan dine vinduer skal indrammes, og så tager vi os af resten. Læs mere om plisségardiner efter specialmål her.