Vask og stryg med det rette udstyr

Vasketøjskurv, strygebræt og tørrestativ er en god forudsætning for, at dit tøj bliver rent og pænt uanset hvad du skal vaske eller stryge. Udstyret skal gerne være nydeligt nok til at have stående fremme i hjemmet, men vigtigst af alt - det skal være praktisk, holdbart og nemt at bruge. Hos JYSK har vi strygebræt og tørrestativer fra LEIFHEIT i god kvalitet og i forskellige størrelser. Gå også på opdagelse i vores udvalg af flotte vasketøjskurve i plastik, stof eller naturmaterialer. Du finder let noget der matcher dit behov og dit hjem.

Husk at købe tøjklemmer, så tøjet nemmere bliver på tørrestativet.

17 produkter
  17 produkter

  Ingen dagligdag uden vask, tør og stryg

  En vasketøjskurv...
  ... skaber orden i hjemmet, så der ikke flyder med beskidt tøj. Køb en vasketøjskurv som er både praktisk og flot, så den passer ind i stilen i dit hjem, og kan stå fremme hele tiden. Så vil dine gæster slet ikke bemærke den.

  Et godt strygebræt...
  ... er en god investering, hvis du har mange skjorter eller bluser, der skal stryges. Et solidt og jævnt underlag giver de bedste resultater, og den justerbare højde giver en optimal arbejdsposition. 

  Et tørrestativ...
  ... er en uundværligt genstand til både indendørs og udendørs brug. Tør dit tøj udenfor på et tørrestativ, hvor tøjet dufter frisk, fremfor i en tørretumbler, som slider mere på tøjet - på den måde sparer du også penge og energi. Når du ikke kan få vasketøjet ud og tørre i vinterhalvåret, er det fristende at bruge tørretumbleren i stedet. Men du kan sagtens slå tørrestativet op indendørs, og samtidigt tage hensyn til både luftfugtigheden og indeklimaet i din bolig.

  Læs vores anbefalinger til at tørre tøj indenfor i vintermånederne.