Vælg den rigtige springmadras

Er du på udkig efter en madras, som kan holde i mange år? Så bør du overveje at købe en springmadras. Springmadrasser består af forskellige typer fjedre og er samtidig vendbare, hvilket giver en længere holdbarhed. Hos JYSK har vi et stort udvalg af springmadrasser, og vi er eksperter i senge og madrasser. Vælg mellem en medium, fast eller ekstra fast madras. Læs vores sengeguide og find den rigtige madras, eller besøg en JYSK butik og få hjælp af vores uddannede personale.

Springmadrasser med lang holdbarhed

Søvn er en vigtig faktor for din trivsel og dit velvære. Med en springmadras har du mulighed for at hjælpe den gode nattesøvn på vej. Fjedrene giver dig støtte, da kropsvægten fordeles ensartet. Konstruktionen af fjedre giver desuden en god luftcirkulation, så du ikke så let får det for varmt. Læs mere om fordelene og hvorfor du skal vælge en springmadras her. Hvis du husker at vende din springmadras regelmæssigt, kan du forlænge madrassens levetid. Springmadrasser er uden fast ramme og skal derfor ligge på en lamelbund i en sengeramme eller i en elevationsseng.

Springmadrasser fås i flere forskellige størrelser. Hos JYSK har vi madrasser til enkeltmandsseng, trekvartseng og dobbeltseng i størrelserne 70x190 cm, 80x200 cm, 85x200 cm, 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm og 180x200 cm - nogle af madrasserne fås desuden med ekstra længde på 210 cm, så du finder helt sikkert en, der matcher dit behov. Køb din madras hos JYSK får du en udvidet garanti på udvalgte springmadrasser. Du får 15 års garanti på PLUS-madrasser og hele 25 års garanti på GOLD-madrasser.