Stort udvalg af boxmadrasser hos JYSK

En boxmadras består af fjedre, der er bygget ind i en træramme. Det er et prisvenligt og populært valg af seng, og de findes i mange hårdheder og størrelser med forskellige typer ben. Hos JYSK finder du et stort udvalg af boxmadrasser i de klassiske størrelser 90x200, 140x200 og 180x200, og i specialstørrelser fra 75x200 til 120x200 og 160x200. For at gøre det nemmere for dig at vælge den rigtige madras, har vi samlet nogle gode råd, som du kan følge når du skal købe en ny boxmadras. Læs hvad du skal overveje inden du køber ny boxmadras. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud.

Boxmadrasser og tilbehør

Boxmadrasser er bygget op med et fjedersystem, der ligger ovenpå en træramme. Madrassen giver en god komfort, da fjedrene følger kroppens linjer. Bunden er fast, og det betyder, at boxmadrasser ikke kan bøjes eller vrides. 

Topmadras
Ofte følger der en topmadras med købet af din boxmadras. Hvis ikke, kan det være en god idé at anskaffe en topmadras og bruge sammen med boxmadrassen, da det forlænger madrassens holdbarhed. De medfølgende topmadrasser findes i henholdsvis latex og memory skum. 

Ben og meder
Sætter du ben eller meder under din boxmadras, har du en komplet seng. Vær opmærksom på, at der ved nogle boxmadrasser medfølger sengeben i træ eller metal.

Sengegavl
Vil du toppe indretningen i soveværelset kan du vælge at købe en sengegavl, der matcher sengen. Det giver et komfortabelt ryglæn, når du sidder op i sengen, hindrer slitage på væggen, og ser super flot ud.

Boxmadrasser i forskellige størrelser og fasthed

Måske ved du allerede nu, hvilken størrelse seng du skal investere i. Skal du vælge en klassisk enkeltseng, trekvart seng eller dobbeltseng, eller er du begrænset af pladsen i rummet? Fortvivl ej - hos JYSK finder du boxmadrasser i forskellige størrelser:

75x200 cm, 80x200 cm, 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 150x200 cm, 160x200 cm og 180x200 cm. Nogle af madrasserne fås endda med ekstra længde på 210 cm.

Når du har fundet den rette seng, er det vigtigt at tage stilling til madrassens fasthed - skal den være ekstra fast, fast eller medium. Din vægt har bl.a. betydning for valget af hårdhed, så det er ikke sikkert, at du skal have samme type madras som din partner.

Læs vores sengeguide for at blive klogere på hvilken madras du skal vælge, eller besøg din lokale JYSK for råd og vejledning.

Op til 25 års garanti på din madras

I JYSK finder du altid et stort udvalg af boxmadrasser i mange forskellige størrelser og i farverne grå, sort og mørkegrå. Vi tilbyder udvidet garanti på udvalgte madrasser. Køber du en PLUS boxmadras får du 15 års garanti, mens du får 25 års garanti ved køb af en GOLD boxmadras. Garantien på boxmadrasser omfatter fabrikations- og materialefejl på fjedre, rammer og lameller.