Stort udvalg af havehynder med høj siddekomfort

Havehynder giver ekstra komfort, og tillader lange dage og aftener udendørs. Hos JYSK har vi et stort udvalg af havehynder i mange former og kvaliteter, og derfor kan vi tilbyde hynder, der passer til langt de fleste havemøbler. Du finder blandt andet hynder til stole med høj ryg, stole med lav ryg, positionsstole, bænke, solvogne og sædehynder. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud.

  Havehynder - Positionsstol

  Havehynder der frisker havemøblerne op

  Nye hynder til havemøblerne er en nem og billig løsning, hvis din have eller altan trænger til et frisk pust. De mange farver og mønstre gør det muligt for dig at skabe lige præcis den stil, du ønsker. Uanset om udtrykket skal være klassisk med sorte stilfulde havehynder eller moderne og energifuldt med kulørte havehynder, så finder du det hos JYSK. 

  Vil du bevare dine havehynder pæne i mange år, kan det være en god idé med en hyndeboks. En hyndeboks gør det samtidig hurtigt og let at rydde op efter en lang dag i haven.

  Find de rette hynder til dit udemiljø

  Der er stor forskel på, hvor mange havemøbler man har plads til og dermed også behovet for havehynder. Har du en mindre altan, så er der måske kun plads til en enkelt havestol. Her kan en mindre siddepude dække dit behov.

  Ved større udemiljøer kan der nemt være plads til både loungemøbler, havemøbelsæt og solsenge. Her kan du skabe et ensformigt udtryk ved at vælge hynder i ens design. Hos JYSK har vi et stort udvalg af stolehynder og solvognshynder i neutrale grå og sorte nuancer. Du kan derimod også vælge at tilføre farve gennem havehynder i blå, grøn, rosa og orange.

  Blomstrede eller stribede havehynder skaber liv, og giver dit udemiljø et spændende udtryk. Hos JYSK finder du mønstrede hynder til en god pris, så du nemt kan skifte fra sæson til sæson. 

  Høj komfort med havehynder fra JYSK

  Når du køber nye hynder, skal du vælge det design, som passer til din stil. Det er dog vigtigt også at overveje form og højde på hynderne. Tykke hynder giver dig masser af komfort, men vil også hæve din siddehøjde. Tjek derfor højden på dit havebord, så du får den mest optimale siddeposition i dine havemøbler.