Lækre havehynder som øger siddekomforten

Havehynder giver ikke kun dine havestole en bedre komfort – de tilfører også et pift af farve og giver udtryk for din personlige stil i dit uderum, og med den ekstra tykkelse i stolesædet, gør havehynderne det også muligt at nyde lange dage og aftener udendørs, uden at blive så hurtigt kold i kroppen. Hos JYSK har vi et stort udvalg af havehynder i mange former og kvaliteter, og derfor kan vi tilbyde hynder, der passer til langt de fleste havemøbler. Du finder blandt andet hynder til stole med høj ryg, stole med lav ryg, positionsstole, bænke, relaxstole, solvogne, almindelige sædehynder og pallehynder. Du kan finde både ensfarvede, blomstrede og stribede hynder, hynder med lækre diskrete detaljer som snorekant, læderhåndtag og syninger. Farverne spænder fra neutrale grå, sandfarvede, beige, brune og sorte hynder, til mere farverige hynder i grøn, blå, gul orange og rød. Køb dine favorit havehynder i JYSK!

40 produkter
  40 produkter

  Hynder der frisker havemøblerne op

  Nye hynder til havemøblerne er en nem og billig løsning, hvis din have eller altan trænger til et frisk pust. De mange farver og mønstre gør det muligt for dig at skabe lige præcis den stil, du ønsker. Uanset om udtrykket skal være klassisk med sorte stilfulde havehynder eller moderne og energifyldt med kulørte havehynder, så finder du det hos JYSK. 

  Forlæng levetiden med hyndeboks
  Vil du bevare dine havehynder pæne i mange år, kan det være en god idé med en hyndeboks. En hyndeboks gør det samtidig hurtigt og let at rydde op efter en lang dag i haven.

  Guide: Vælg den rigtige hyndeboks

  Hvilke hynder skal du vælge til dit udemiljø?

  Dit behov for havehynder varierer ofte efter, om du har en lille altan eller stor terrasse. Det har nemlig betydning for hvor mange havemøbler du har.

  Har du en mindre altan, så er der måske kun plads til en enkelt havestol, et cafesæt eller små pallemøbler. Her kan få siddepuder dække dit behov.

  Ved større terrasser kan der nemt være plads til både loungemøbler, havemøbelsæt, store pallemøbler og solsenge. Her kan du skabe et ensformigt udtryk ved at vælge hynder i ens design. Hos JYSK har vi et moderne udvalg af stolehynder, pallehynder og solvognshynder i neutrale grå, beige og sorte nuancer. Du kan derimod også vælge at tilføre farve gennem havehynder i blå, grøn, gul og orange.

  Blomstrede eller stribede havehynder skaber liv, og giver dit udemiljø et spændende udtryk. Hos JYSK finder du mønstrede hynder til en god pris, så du nemt kan skifte fra sæson til sæson.

  Komfort med tykke og tynde havehynder

  Når du køber nye hynder, skal du vælge det design, som passer til din stil. Det er dog vigtigt også at overveje form og højde på hynderne. Tykke hynder giver dig masser af komfort, men vil også hæve din siddehøjde. Tjek derfor højden på dit havebord, så du får den mest optimale siddeposition i dine havemøbler.