Børnemadrasser med god holdbarhed

Søvn er en væsentlig faktor for vores daglige energi og humør. Det gælder ikke mindst for børn. Børn udvikles både mentalt og fysisk, når de sover, og derfor har de behov for de allerbedste vilkår for en god søvn. Derfor er det en god idé at investere i en god børnemadras. Hos JYSK har vi flere forskellige skummadrasser og foldemadrasser i størrelse 60x120 cm og 70x140 cm. Madrasserne består af en kerne af enten purskum eller koldskum og en top af memoryskum. Gå på opdagelse her på siden, eller besøg din lokale JYSK.

3 produkter
  3 produkter

  Vælg en specifik madras til dit barn

  Når du skal vælge den rette madras til dit barn, bør du både have komfort og holdbarhed for øje. Børnemadrasser skal kunne holde til at blive brugt, og de skal samtidig give dit barn den optimale støtte. Vores sortiment består af madrasser med medium, fast og ekstra fast hårdhed. Så sørg for at vælge en skummadras eller foldemadras der passer til dit barns behov. Det har bl.a. betydning hvor gammelt dit barn er, og hvor meget det vejer. Få råd og vejledning i din lokale JYSK butik, hvis du er i tvivl.

  Alle madrasser til børn består af en form for skum, som giver komfort og støtter barnets krop under søvnen. Desuden fås børnemadrasser i forskellige størrelser, så de følger barnets naturlige vækst. Vores foldemadrasser kan godt bruges til at sove på, men anvendes oftest som en madras til leg og udfoldelse.

  Størstedelen af JYSKs børnemadrasser er med vaskbart betræk, så du kan nemt få rengjort madrassen hvis uheldet er ude.

  Dit barn kan eventuelt have brug for at blive beskyttet af et vådliggerlagen om natten. Et vådliggerlagen sørger for, at madrassen beskyttes mod ufrivillig vandladning samtidig med, at barnet ikke generes under sin søvn.