Pyntepudebetræk i flotte farver skaber hygge

Få nye pyntepuder på ingen tid, uden at investere i helt nye puder. Hvis dine pyntepuder til stuen, soveværelset eller lænestolen er slidte, eller hvis boligindretningen kalder på en ændring i stil og udtryk, kan du nøjes med at købe nyt betræk. En nem og billig løsning, så du jævnligt kan skifte mellem farver og mønstre, alt efter humør, årstid og tidens trends. Gå på opdagelse i vores udvalg af pyntepudebetræk i alle regnbuens farver. Hos JYSK finder du pudebetræk i 40x40 og pudebetræk i 50x50, hvilket er vores mest populære størrelser. Vi har betræk i blandt andet hør, bomuld og/eller polyester med silke-look, print og velour. Mangler du fyldet til puden? Så kan du købe en monteringspude til pudebetrækket her på JYSK.dk.

Skab rolige eller livlige rammer i dit hjem

Du kan bruge pyntepuder til at tilføre et skud farve i din boligindretning. Bliver du træt af farven er det nemt at skifte betrækket eller købe nogle nye. Puder i stærke farver som blå, grøn, rosa, lilla, gul eller med mønster skaber liv i din indretning. Puder i rolige farver som sort, hvid, beige, grå eller brun skaber derimod mere ro, hvilket kan være godt i hjem med mange ting eller hvor møblerne har farver. 

Få tips og inspiration til at opfriske hjemmet uden, at det skal koste en formue.

Sådan vasker du dine pudebetræk

Måske er det ikke altid nødvendigt at købe nye pyntepudebetræk - en tur i vaskemaskinen kan også give liv til dine gamle betræk. Når du skal vaske dine pyntepudebetræk så er det altid vigtigt, at du følger vaskeanvisningen for det enkelte betræk.

Generelle råd:

  • Husk at lynlåsen bør lukkes før vask
  • Vask altid med lignende farver
  • Vask ved lave temperaturer 

Hvis du er i tvivl om hvordan dine pudebetræk skal vaskes, så tjek produktspecifikationerne, hvor du finder vaskeanvisningerne.