Pyntepudebetræk i alle farver

Få nye pyntepuder på ingen tid uden at investere i helt nye puder. Hvis dine pyntepuder er slidte, eller hvis boligindretningen kalder på en ændring i stil og udtryk, kan du nøjes med at købe nyt betræk. En nem og billig løsning, så du jævnligt kan skifte mellem farver og mønstre, alt efter humør, årstid og tidens trends. Gå på opdagelse i vores udvalg af pyntepudebetræk i alle regnbuens farver til de mest populære størrelser 40x40 og 50x50. Vi har betræk i bomuld og/eller polyester med silke-look, print,  velour og fløjl. Mangler du fyldet til puden? Så kan du købe en monteringspude til pudebetrækket her på JYSK.dk.

  Pyntepuder - Pyntepudebetræk

  Pyntepudebetræk LUPIN 40x40 lilla
  5,-/stk.
  24,95 /stk.
  Spar 80%
  Kun i butik
  Pyntepudebetræk LUPIN 40x40 støv blå
  5,-/stk.
  24,95 /stk.
  Spar 80%
  Kun i butik
  Pyntepudebetræk SPARRIS 40x40 ¨lyseblå
  20,-/stk.
  39,95 /stk.
  Spar 50%
  Kun i butik
  Pyntepudebetræk ANGELIK 50x50 rosa
  25,-/stk.
  79,95 /stk.
  Spar 69%
  Kun i butik

  Skab rolige eller livlige rammer i dit hjem

  Du kan bruge pyntepuder til at tilføre et skud farve i din boligindretning. Bliver du træt af farven er det nemt at skifte betrækket eller købe nogle nye. Puder i stærke farver som blå, rød, grøn, lyserød eller med mønster skaber liv i din indretning. Hvorimod puder i rolige farver som sort, hvid, beige, grå eller brun skaber ro, hvilket kan være godt i hjem med mange ting. 

  Få tips og inspiration til at opfriske hjemmet uden, at det skal koste en formue - her.

  Sådan vasker du dine pudebetræk

  Måske er det ikke altid nødvendigt at købe nye pyntepudebetræk - en tur i vaskemaskinen kan også give liv til dine gamle betræk. Når du skal vaske dine pyntepudebetræk så er det altid vigtigt, at du følger vaskeanvisningen for den enkelte pude.

  Generelle råd:

  • Husk at lynlåsen bør lukkes før vask
  • Vask altid med lignende farver
  • Vask ved lave temperaturer 

  Hvis du er i tvivl om hvordan dine puder skal vaskes, så tjek produktspecifikationerne hvor du finder vaskeanvisningerne.