Stilrene lamelgardiner til din bolig

Lamelgardiner giver dit hjem et enkelt og stilrent udtryk. Lamellerne giver større mulighed for selv at bestemme, hvordan du ønsker lysindfaldet skal være. Lamelgardinernes vertikale linjer skaber ro og balance og egner sig særligt godt til store vinduer. Skal du have lamelgardiner i soveværelset, så vælg en udgave med mørklægning. Vi tilbyder lysdæmpende lamelgardiner i hvid og sort, og mørklægnings lamelgardiner i hvid og grå. Gå på opdagelse i vores sortiment her på siden, og find et godt tilbud i JYSK.

5 produkter
  5 produkter

  Lamelgardiner til ethvert behov

  Hos JYSK tilbyder vi færdigsyede lamelgardiner, der passer til dit hjem. Denne type soleafskærmning passer til alle rum i dit hjem, men lamelgardiner med mørklægning er særligt velegnet i soveværelset eller i børneværelset, hvor man helst vil kunne mørklægge rummet helt.

  Brug for mere vejledning? Så læs vores guides: Gode råd til valg af gardiner og Sådan rengør du dine gardiner og persienner.

  Køb lamelgardiner i specialmål

  I JYSK kan du få gardiner præcist som du vil have dem. Vi kan lave lamelgardiner til dig efter specialmål. Du skal blot beslutte, hvordan dine vinduer skal indrammes, og så tager vi os af resten. Læs mere om lamelgardiner efter specialmål her.