Pyntepuder til alle formål og indretninger

Sofapuder er en hurtig og billig måde at tilføre din bolig både komfort og personlighed. Ikke alene er pyntepuder dekorativt boligtilbehør, som nemt kan udskiftes, men de har også en praktisk funktion. En god rygpude, der giver optimal støtte er næsten uundværlig i din lænestol, sofa og seng.

JYSK har et stort sortiment af pyntepuder og pyntepudebetræk, og derudover kan du finde flotte gavlpuder, rygpuder, gulvpuder, skumpuder, pøllepuder og monteringspuder. Vi har noget der passer til enhver stil uanset om du foretrækker print, mønster, imiteret pels, velour, silke, fløjl, hør, fleece, chenille eller bomuld. Se vores udvalg af klassiske, runde, aflange, boheme, retro og moderne puder her - og indret dit hjem med pyntepuder i høj kvalitet fra JYSK.

Sofapuder - indretning med et twist

Lav en synlig make-over i stuen, soveværelset eller på andre værelser. Pyntepuder er en af de mest anvendte typer af boligtekstiler når det kommer til boligindretning. Der er flere årsager hertil.

 • Billige at købe
 • Nemme at udskifte
 • Skaber hygge og liv i indretningen
 • Dekorativ boliginteriør
 • Ekstra pift til dine møbler
 • Blød og komfortabel
 • God måde at inkorporere farver

Hos JYSK finder du med garanti en håndfuld pyntepuder som passer perfekt i din indretning.

Klassisk eller farverigt valg

Der findes mange flotte og farverige pyntepuder, men det er ikke alle, som nødvendigvis matcher dit behov og din stil. Mønster og farve er ofte en af de vigtigste elementer, når du skal købe nye sofapuder. Du kan mixe på kryds og tværs af farver og skabe dynamik og stemning. Hvis du foretrækker klassiske, afdæmpede farver finder du et stort udvalg i farver som sort, grå, brun, beige og hvid. Skal der mere knald på farverne skal du gå efter blå, rosa, gul, lilla, grøn eller orange. Vores puder er fremstillet i mange forskellige materialer, som f.eks. bomuld, hør eller polyester. 

Størrelser

Hos JYSK har vi pyntepuder og betræk i mange forskellige former og mål. Små puder er ideelle til sofaen eller lænestolen, mens store puder passer godt som rygpude til sengen eller til at slænge sig på gulvet. Se JYSKs store størrelsesudvalg herunder.

 • Klassiske firkantede puder kommer i 40x40 cm, 45x45 cm og 50x50 cm
 • Aflange puder kommer i 30x50 cm, 35x50 cm og 40x60 cm
 • Runde puder kommer i Ø35 cm og Ø40 cm
 • Pøllepuder kommer i Ø18x45 cm og Ø15x59 cm
 • Rygpuder/gavlpuder kommer i 60x60 cm, 65x65 cm, 50x70 cm og 60x90 cm

Til større møbler, som sofa og seng, giver det en rigtig flot dynamik at lege med puder i forskellige størrelser og former, for at skabe lidt liv og bevægelse i sofaen. På den måde er der også en pyntepude til alle i familien, uanset hvilken type de foretrækker. Fyldet i vores puder består af enten fiberfyld eller hvide andefjer.

Vask og vedligeholdelse

Vores monteringspuder kan ikke vaskes, men skal blot luftes. Pyntepuderne fås både med og uden lynlås, så det er muligt for nogle modeller at afmontere pudebetrækket og vaske dette. Bemærk at inderpuden ikke kan vaskes.