Pyntepuder - stort udvalg og flot design

Pyntepuder er en hurtig og billig måde at tilføre din bolig både komfort og personlighed. Ikke alene er pyntepuder dekorativt boligtilbehør, som nemt kan udskiftes, men de har også en praktisk funktion. En god rygpude, der giver optimal støtte er næsten uundværlig i din lænestol, sofa og seng.

JYSK har et stort sortiment af pyntepuder, sofapuder, gulvpuder, skumpuder, pøllepuder, monteringspuder og pudebetræk. Vi har noget der passer til enhver stil uanset om du foretrækker print, mønster, imiteret pels, velour, silke, fløjl, fleece, chenille eller bomuld. Se vores udvalg af klassiske, runde, boheme, retro og moderne puder her - og indret dit hjem med pyntepuder i høj kvalitet.

  Pyntepuder - Pyntepudebetræk

  Pyntepudebetræk LUPIN 40x40 lilla
  10,-/stk.
  24,95 /stk.
  Spar 60%
  Kun i butik
  Pyntepudebetræk LUPIN 40x40 støv blå
  10,-/stk.
  24,95 /stk.
  Spar 60%
  Kun i butik
  Pyntepudebetræk ANGELIK 50x50 rosa
  40,-/stk.
  79,95 /stk.
  Spar 50%
  Kun i butik

  Pyntepuder - Pyntepuder

  Sofapuder - indretning med et twist

  Lav en synlig make-over i stuen, soveværelset eller på andre værelser. Pyntepuder er en af de mest anvendte typer af boligtekstiler når det kommer til boligindretning. Der er flere årsager hertil.

  • Billig investering
  • Nemme at udskifte
  • Skaber hygge i indretningen
  • Dekorativ boliginteriør
  • Ekstra pift til dine møbler
  • Blød og komfortabel
  • God måde at inkorporere farver

  Størrelser
  Hos JYSK har vi pyntepuder i mange forskellige mål og tilbyder både aflange og firkantede puder. Små puder er ideelle til sofaen eller lænestolen, mens store puder passer godt som rygpude til sengen eller til at slænge sig på gulvet. Fyldet består af enten fiberfyld eller hvide andefjer.

  Vask og vedligeholdelse
  Vores monteringspuder kan ikke vaskes, men skal blot luftes. Pyntepuderne fås både med og uden lynlås, så det er muligt for nogle modeller at afmontere pudebetrækket og vaske dette. Bemærk at inderpuden ikke kan vaskes.

  Klassisk eller farverigt valg

  Der findes mange flotte og farverige pyntepuder, men det er ikke alle, som nødvendigvis matcher dit behov og din stil. Mønster og farve er ofte en af de vigtigste elementer, når du skal købe nye sofapuder. Du kan mixe på kryds og tværs af farver og skabe dynamik og stemning. Hvis du foretrækker klassiske, afdæmpede farver som sort, grå, hvid, kan du med fordel gå efter puder fremstillet af naturmaterialer som bomuld og hør. Skal der mere knald på farverne skal du gå efter blå, rosa, gul, lilla, guld, grøn eller rød. Mange af disse er fremstillet af polyester. Du kan også vælge puder til børneværelset med sødt motiv, emoji eller print.