Topmadras og rullemadras i høj kvalitet

En god topmadras og rullemadras beskytter effektivt mod slitage og pletter, og samtidigt sikrer du din seng en ekstra lang levetid. Topmadrasser anvendes typisk som et beskyttende lag ovenpå box-, spring- eller skummadrasser. Der findes forskellige former for topmadrasser - en tynd rullemadras eller tyk topmadras i skum, latex eller memory skum. Hos JYSK finder du et bredt udvalg af topmadrasser og rullemadrasser i flere forskellige størrelser til både børn og voksne. Vi har også topmadrasser med split, der passer til elevationssenge. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud.

28 produkter
  28 produkter

  Madrasser - Topmadrasser

  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Topmadras 90x200 GOLD T25 DREAMZONE
  600,-/stk.
  1499,- /stk.
  Spar 60%
  gold
  Så længe lager haves
  Kun i butik
  Topmadras 80x200 GOLD T30 plan WELLPUR
  675,-/stk.
  1349,- /stk.
  Spar 50%
  gold
  Så længe lager haves
  Kun online
  Topmadras 90x200 GOLD T35 DREAMZONE
  800,-/stk.
  1599,- /stk.
  Spar 50%
  gold
  Kun online
  Topmadras 90x200 GOLD T70 DREAMZONE
  1250,-/stk.
  2499,- /stk.
  Spar 50%
  gold
  Så længe lager haves
  Kun i butik

  Øg komforten med en topmadras

  Topmadrasser giver dig en bedre komfort og kan kompensere, hvis din madras er for hård eller for blød. De er udviklet til at tilpasse sig kroppen og give den rette beskyttelse og optimal trykaflastning. En topmadras kan derfor være en god løsning, hvis du ikke er helt tilfreds med din nuværende madras.

  En topmadras beskytter din madras

  Ved at lægge en topmadras på din madras forlænges holdbarheden af faconen på madrassen, og samtidig får du et renere sengemiljø. Topmadrassen opsuger nemlig en del af den kropssved, som du afgiver i løbet af natten. At der ikke kommer sved direkte i forbindelse med madrassen, bidrager også til, at selve madrassen holder længere.

  Du kan også beskytte dine madrasser med rullemadrasser, som er tyndere end topmadrasserne, og som har elastikstropper i hjørnerne. Rullemadrasserne er spændt godt fast til madrasserne med stropperne, men kan nemt tages af og vaskes.

  Gør det nemmere at vaske madrassen

  Hvis du vil sikre optimal komfort og samtidig lette rengøringen af madrassen, kan du vælge at købe en rullemadras til at beskytte din topmadras. Rullemadrassen fylder ikke ret meget i vaskemaskinen og er derfor nemmere at vaske end betrækket på en stor topmadras. Det er især en fordel, hvis du lider af allergi over for husstøvmider, fordi madrassen så bør vaskes jævnligt for at opnå et sundt og rent sovemiljø. Vores rullemadrasser kan vaskes i maskinen på op til 90°C, hvorimod det ikke er alle topmadrasser der kan vaskes.

  Vælg den rette størrelse

  Når du skal ud og investere i en ny topmadras eller rullemadras, skal du overveje om du har brug for en standard størrelse topmadras til en enkeltseng 90x200, en halvandenmands seng 140x200, eller en dobbeltseng 180x200. Derudover har vi også et bredt sortiment af special størrelser der ikke er så almene, som f. eks 70x200, 75x200, 80x200, 85x200, 120x200, 150x200 og 160x200.

  Derudover finder du også et udvalg af rullemadrasser til baby og junior i str. 60x120 og 70x140.

  Pleje og vedligeholdelse

  Hvor længe holder en madras egentligt? Og hvad kan man selv gøre for at forlænge levetiden?

  Der er flere faktorer som kvalitet, vægt, sved og rengøring af madrassen, der har indflydelse på hvor længe du bør beholde din madras. Det er vigtigt for din nattesøvn ikke at sove på en gammel madras, da det er dårlig både for krop og hygiejne. Som hovedregel anbefaler vi en udskiftning hver 10.-12. år.

  Læs mere i vores guide til pleje og vedligeholdelse

  FÅ RÅD OG VEJLEDNING

  Hvis du er i tvivl om hvilken type topmadras du skal vælge, tilbyder vi dygtig råd og vejledning i dine lokale JYSK butik. Her kan du prøve forskellige topmadrasser og teste liggekomforten inden du køber.