Flotte færdigsyede gardiner til dit hjem

I JYSK har vi et stort udvalg af færdigsyede gardiner i forskellige farver, mønstre og stof. Vores færdigsyede gardiner er en nem og hurtig løsning, når hjemmet trænger til en opdatering. Vores udvalg består af mørklægningsgardiner, trådgardiner og gardiner i tykt og tyndt stof – alle i forskellige standard mål. Vi tilbyder færdigsyede gardiner til mørklægning og solafskærmning, så indret dit hjemme med flotte og stilrigtige gardiner, som passer til dit behov. Hvad enten du er på udkig efter myggenet, klæbefolie eller undergardiner så har vi løsningen til dig. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud.

Er du i tvivl om hvilken gardinløsning, der passer til dig? Så læs mere i vores gardin guide her

    Færdigsyede gardiner - Kraftige gardiner

    Gardiner til ethvert behov

    Gardiner er ikke kun funktionelle, men de bidrager også til atmosfæren og indretningsstilen i dit hjem. En færdigsyet gardinløsning er en nem måde at tilføre hjemmet et friskt pust. Vi tilbyder færdigsyede gardiner i en lang række materialer heriblandt velour, bomuld, fløjl, polyester og viscose. Vores store udvalg i moderne farver og mønstre gør det let at finde gardiner, der passer til din boligindretning. Du finder blandt andet færdigsyede gardiner i farverne grå, sort, hvid, grøn, blå og rosa.

    I JYSK kan du også få gardiner præcist, som du vil have dem. Vi kan lave gardiner til dig efter specialmål. Du skal blot beslutte dig for, hvordan dine vinduer skal indrammes, og så tager vi os af resten. Læs mere om gardiner efter specialmål her.