Flotte færdigsyede gardiner til dit hjem

I JYSK har vi et stort udvalg af færdigsyede gardiner i forskellige farver, mønstre og stof. Vores færdigsyede gardiner er en nem og hurtig løsning, når hjemmet trænger til en opdatering. Vores udvalg består af lette gardiner i tyndt stof, lysdæmpende gardiner i tykt stof og mørklægningsgardiner – alle i forskellige standard mål. Vi tilbyder færdigsyede gardiner til mørklægning og solafskærmning, så indret dit hjem med flotte og stilrigtige gardiner, som passer til dit behov. Vores gardiner er lette at tilpasse i længden med det medfølgende oplægningstape. Hvad enten du er på udkig efter myggenet, klæbefolie eller undergardiner så har vi løsningen til dig. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud.

Er du i tvivl om hvilken gardinløsning, der passer til dig? Så læs mere i vores gardin guide her

62 produkter
  62 produkter

  Gardiner til ethvert behov

  Gardiner er ikke kun funktionelle, men de bidrager også til atmosfæren og indretningsstilen i dit hjem. En færdigsyet gardinløsning er en nem måde at tilføre hjemmet et friskt pust. Vi tilbyder færdigsyede gardiner i en lang række materialer heriblandt velour, bomuld, fløjl, polyester og viscose. Vores store udvalg i moderne farver og mønstre gør det let at finde gardiner, der passer til din boligindretning. Du finder blandt andet færdigsyede gardiner i farverne grå, sort, hvid, sand, grøn, blå og rosa.

  I JYSK kan du også få gardiner præcist, som du vil have dem. Vi kan lave gardiner til dig efter specialmål. Du skal blot beslutte dig for, hvordan dine vinduer skal indrammes, og så tager vi os af resten. Læs mere om gardiner efter specialmål her.

  Læg selv dine gardiner op - hurtigt og let

  Er gardinerne for lange til dit vindue? Det er lettere end du tror, at lægge gardinerne op, så de passer til lige præcis dit ønske. Der følger oplægningsbånd med til alle vores færdigsyede gardiner, så det er lige til at gå til. 

  1. Mål på væggen fra gardinets top og ned til den ønskede længde
  2. Læg gardinet fladt på gulvet og glat det ud
  3. Mål fra gardinets top og markér den ønskede længde, ved at sætte en streg på tværs, hele vejen over stoffet
  4. Fold det overskydende stof op, og stryg ombukket, så du får en skarp fold
  5. Placér det medfølgende oplægningsbånd mellem de to stykker stof, helt nede ved folden. Vær opmærksom på at ligge det lige og undgå snoninger
  6. Læg et ekstra stykke stof på gardinet og stryg igen langs med folden, for at fastgøre oplægningsbåndet
  7. Endelig klippes det overskydende gardinstof til nede ved oplægningsbåndet, og båndet klippes til i enderne

  Du har nu nye gardiner der passer perfekt til lige præcis din indretning. Læs om gardiner som valg til solafskærmning, og se en video illustration af oplægning af gardiner.