Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Baby/Junior - Babydyner

 
Dyne BABY 250g Høie ALLERGO 67x100
Dyne BABY 250g Høie ALLERGO 67x100

Babydyner giver god søvn

De kære små får al vores opmærksomhed i hverdagen, og derfor er det samtidig vigtigt, at de også får opmærksomhed om natten. Her er det dynen, der har en særlig betydning for barnets optimale søvn.

Når du er på udkig efter babydyner, er det vigtigt, at du går efter dyner af høj kvalitet, så dit barn er sikret en god søvn både om dagen og om natten. Børn udvikler deres hjerner, mens de sover, og derfor er søvn en vigtig faktor for deres sundhed og trivsel.

Babyer har ikke mulighed for selv at regulere, om de har det for varmt eller for koldt, og de har endnu ikke evnen til at tage dynen af eller på for at regulere temperaturen. Hvis du er på udkig efter babydyner med fyld af dun og fjer, bør du holde øje med en høj bæreevne. Bæreevnen er din sikkerhed for en god kvalitet, da den er et udtryk for dynens isoleringsevne og luftighed. Det er altså ikke dynens vægt alene, der afgør, hvor varm dynen reelt er.

Når barnet bliver ældre, bør du anskaffe dig en juniordyne. Juniordyner er både længere og bredere end babydyner og følger derved barnets naturlige vækst.

Alle JYSKs babydyner og juniordyner kan maskinvaskes. Til dundyner skal du bruge enzymfrit vaskemiddel.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.