Kvalitetsdyner med naturfyld

Når man tænker på dyner med naturfyld, tænker man oftest på dun eller fjer, men silke og uld er også naturfyld. Find vores brede udvalg af alt fra moskusdyner, gåsedyner, andedunsdyner til edderdunsdyner, silkedyner og ulddyner. Dyner med naturfyld kan fås som både sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner. Fyldet har fra naturens side den bedste isolering samtidig med, at naturfyldet er let og åndbart. Hos JYSK har vi et stort udvalg af allergivenlige naturfyldsdyner til forskellige priser, i både sval, varm og ekstra varm. Vi tilbyder både babydynerjuniordyner og dobbeltdyner med naturfyld.

Læs mere om vores forskellige typer dyner i vores dyneguide, og bliv klogere på hvilken dyne, der er den rette for dig. 

Fordelen ved en dundyne

Fordelen ved en dyne med naturfyld frem for fiberfyld er, at den ventilerer bedre fordi det er et naturmateriale, som er mere åndbart. Så du undgår i højere grad at komme til at svede om natten, hvilket kan give en dårlig søvnkomfort. Tidligere har allergikere valgt fiberdyner fremfor dundyner, fordi denne type dyne opfattes som mere allergivenlig. Det er dog ikke tilfældet længere, og størstedelen af JYSKs dyner med naturfyld er allergivenlige. Så hvis du er allergiker kan du trygt købe en dundyne hos os.

Sådan holder din dyne længere

Vedligeholdelse af din dyne er afgørende for holdbarheden.

  • Dyner og puder bør rystes hver dag for at bevare den optimale fylde og spændstighed i fyldet.
  • Undgå at støvsuge eller banke dynerne, da det kan skade fyldet. 
  • Hvis du lægger et tæppe over sengen, kan dynerne og puderne klappe en smule sammen, fordi fugt vil fylde lufthullerne ud. For at få fyldet til at rejse sig igen, kan du tørretumble både dyner og puder i et par timer, evt. sammen med et par tennisbolde eller såkaldte tørrebolde. På den måde bliver fyldet slået rundt.

Vask og pleje af din dyne afhænger af kvalitet, fyld og materiale. Læs mere om pleje og vedligeholdelse her.

Dyrevelfærd

I JYSK accepterer vi ikke dyremishandling, og vores Supplier Code of Conduct stiller krav til, at dun og fjer ikke plukkes fra levende fugle. Det vil sige, at de dun og fjer, der findes i JYSKs produkter kommer fra fugle, som i forvejen skulle slagtes, og hvor fuglene er døde når fjerene plukkes.

Læs mere her.

UDVIDET GARANTI PÅ DYNER

Vi giver en udvidet garanti på op til 5 og 10 år på en lang række dyner.

  • PLUS dyner: 5 års garanti (både naturfyld og fiberfyld)
  • GOLD dyner: 10 års garanti (både naturfyld og fiberfyld)