Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Dyne 605g TUSINDFRYD varm 135x220

Varenummer: 4021551

Dyne 605g TUSINDFRYD varm 135x220

Pr. stk. 3499,- 2 for 4299,-
 
anmeldelse(r)

Allergivenlig luksusdyne med 100% hvide europæiske moskusdun, i alt 605 g. Moskusdun minder om de eksklusive edderdun og har en enestående isoleringsevne. Bolster i 100% jacquardvævet bomuld, som er så tætvævet, at støvmider ikke kan trænge igennem. Syet i kassetter med kanalvægge, så dunene isolerer uden kuldebroer. Bæreevne 11. Vask 60°C. Inkl. opbevaringstaske. 135x220 cm

Hvilken dyne skal du vælge?

I vores store dyneguide kan du få tips og råd til, hvilken type dyne, der passer til dig. Læs vores dyneguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type Moskusdundyne
Størrelse Bredde: 135 cm, Længde: 220 cm, Højde: 5 cm
Fyldvægt 605 g
Fyld
100% hvide europæiske moskusdun
Moskusdun kommer fra moskusanden, som lever i meget kolde egne. På grund af det kolde klima udvikler moskusanden store dun, som isolerer rigtig godt. Dunenes fibre minder om edderdun, som er de mest eksklusive dun, der findes.
Bæreevne 11
Totalvægt 1420 g
Bolster 100% jacquardvævet bomuld
Konstruktion Kassettesyet med indre kanalvægge
Farve Hvid
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling ** Tørretumbling muligt ved normal temperatur (max. 80ºC)
Strygning Må ikke stryges
Rens Tåler ikke kemisk rens
Vedligehold Vaskes og tørres i maskiner, der kan tage mindst 7 kg. Bør luftes og børstes, må ikke bankes eller støvsuges
Kant Farve: Creme, Materiale: 100% polyester, Facon: Snorekant
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber
Downafresh
,
NOMITE
Produkter med Downafresh mærket indeholder dun og fjer, der lever op til de europæiske standarder for hygiejne og renhed. Dette betyder, at dun og fjer er vasket og varmebehandlet for at eliminere støvmider og allergener. Mærket sikrer også, at produkterne er produceret i overensstemmelse med dyrevelfærdslovgivningen.
Puder og dyner der bærer NOMITE mærket, har et betræk, der er særdeles tætvævet. Dette gør, at støvmider ikke kan trænge igennem eller overleve i puderne og dynerne.
Indpakning Opbevaringstaske
Isoleringsevne Varm
Allergivenlig Ja
Garanti 10 års garanti

Alle kundeanmeldelser

 
22 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
07/01/2019

Dyne tusindfryd varm flora danica

perfekt

By: Espergærde Alder: 55-64
31/10/2018

God

Kanon dyne

By: Varde Alder: 45-54 Køn: Mand
01/12/2017

Meget glat, kan ikke holde dynebetrækket på plads

Dynen skøjter rundt i betrækket, så jeg får afbrudt min nattesøvn flere gange, for at ryste den på plads. Har flere nætter byttet den ud med min gamle dyne, for at få en ordentlig søvn. Når den ligger godt, giver den en god varme. Er meget fluffy, og tynger ikke. Man mærker næsten ikke man har den på.

By: Roskilde
23/04/2017

Intet mindre end fantastisk!

Super lækker kvalitet, let og luftig, ikke for varm og ikke for kold. Det er den absolut bedste dyne jeg nogensinde har haft.

By: Hellerup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
09/03/2017

Den perfekte dyne

Dynen er helt perfekt og dejlig let. Den er er hverken for varm eller for kold. Jeg bruger den som vinterdyne, og er fuldt ud tilfreds med den.

By: Odense C Alder: 35-44 Køn: Mand
19/01/2017

Dyne

Der findes bare ikke bedre dyne jeg har selv en nu får familien en hver i fødselsdagsgave

By: Kjellerup Alder: 55-64 Køn: Kvinde
17/01/2017

Super dyne

Fantastisk dyne fået ikke bedre.

By: Grenaa Alder: 45-54 Køn: Kvinde
26/12/2016

Super god dyne og service

Super god service vi fik til valg af den helt rigtige dyne. En super lækker, let og varm dyne. Alt i alt en god oplevelse.

By: Hurup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
16/12/2016

Fantastisk dyne

Fantastisk dyne. Dejlig varm (jeg elsker en varm dyne). Ligger som en "iglo" rundt om hele kroppen, let og luftig, og holder varmen ensartet hele natten. Har tidligere haft dyner fra bl.a. Nordisk Fjer, men denne vejer kun det halve, og er stadig fantastisk til at holde på varmen.

By: Rødovre Alder: 45-54 Køn: Kvinde
15/12/2016

Super lækker dyne

Fik den på tilbud til en god pris. Virkelig meget dyne for pengene.

By: Søborg Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Flora Danica - Fremstillet i Danmark

Flora Danica bygger på traditionelt dansk håndværk og design i 100 % naturmaterialer: luftige, fyldige dun omfavnet af dejlig blød bomuld.  Flora Danica produceres udelukkende i Danmark. Desuden er fabrikken, hvor Flora Danica produceres, Europas største og har produceret dundyner og -puder siden 1947. 

Flora Danica er inspireret af Simon Paulis bog af samme navn fra 1648. Simon Pauli var læge, anatomist og botanist og fungerede som læge for to danske konger. Han kombinerede medicin og botanik i bogen, der indeholder cirka 400 planter og urter til brug i lægevidenskaben. Flora Danicas dyner og puder er alle opkaldt efter disse planter og giver dig en god og sund søvn.

Flora Danica er udelukkende produceret med nye europæiske dun og fjer af bedste kvalitet. Dynerne og puderne er allergivenlige og er mærket med NOMITE og Downafresh®. Desuden er de certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Flora Danica dyner har 10 års garanti.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer