Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Dyne 270g ANEMONE sval 135x220

Varenummer: 4025251
GOLD

Dyne 270g ANEMONE sval 135x220

Pr. stk. 1199,- 2 for 1499,-
 
anmeldelse(r)

Allergivenlig luksusdyne med 90% hvide europæiske moskusdun/10% moskusfjer, i alt 270 g. Moskusdun minder om de eksklusive edderdun og har en enestående isoleringsevne. Bolster i 100% bomuldscambric, som er så tætvævet, at støvmider ikke kan trænge igennem. Syet i kassetter med kanalvægge, så dunene isolerer uden kuldebroer. Bæreevne 11. Vask 60°C. Inkl. opbevaringstaske. 135x220 cm

Hvilken dyne skal du vælge?

I vores store dyneguide kan du få tips og råd til, hvilken type dyne, der passer til dig. Læs vores dyneguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type Moskusdundyne
Størrelse Bredde: 135 cm, Længde: 220 cm
Fyldvægt 270 g
Fyld 90% hvide europæiske moskusdun/10% hvide europæiske moskusfjer
Bæreevne 11
Totalvægt 1130 g
Bolster
100% bomuldscambric
Bomuldscambric er vævet af en tynd tråd, hvilket giver et tættere, lettere og mere smidigt bolster. Tætheden gør, at fyldet ikke kan arbejde sig ud gennem bolsteret, og at bolsteret er meget slidstærkt.
Konstruktion Gennemsyet, kvadrater
Farve Hvid
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling ** Tørretumbling muligt ved normal temperatur (max. 80ºC)
Strygning Må ikke stryges
Rens Tåler ikke kemisk rens
Vedligehold Bør luftes og børstes, må ikke bankes eller støvsuges
Kant Farve: Creme, Materiale: 100% polyester, Facon: Snorekant
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber
Downafresh
,
NOMITE
Produkter med Downafresh mærket indeholder dun og fjer, der lever op til de europæiske standarder for hygiejne og renhed. Dette betyder, at dun og fjer er vasket og varmebehandlet for at eliminere støvmider og allergener. Mærket sikrer også, at produkterne er produceret i overensstemmelse med dyrevelfærdslovgivningen.
Puder og dyner der bærer NOMITE mærket, har et betræk, der er særdeles tætvævet. Dette gør, at støvmider ikke kan trænge igennem eller overleve i puderne og dynerne.
Indpakning Opbevaringstaske
Isoleringsevne Sval
Allergivenlig Ja
Garanti 10 års garanti

Alle kundeanmeldelser

 
11 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
03/12/2018

Ganske godt

Da det er en gave ved jeg ikke om den er god, men bestilling og afhentning lige efter bogen

By: Havdrup Alder: 55-64 Køn: Kvinde
21/09/2018

Super service

To lækre dyner - bestilte dem mandag aften - blev leveret onsdag middag;-)

By: Odense s Alder: 35-44 Køn: Kvinde
10/06/2018

Perfect choice

This is so far the smoothest, fluffiest and most comfortable quilt I have ever had. I can recommend to anyone.

By: Charlottenlund Alder: 35-44 Køn: Kvinde
18/04/2018

Sommerdyne

Har aldrig haft en sval dyne som sommerdyner, men det var et godt køb for dynen bliver ikke super varm.

By: Kastrup Alder: 55-64 Køn: Kvinde
15/01/2018

Køb over nettet med afhentning i butik dagen efter

Alt fungerede som oplyst uden nogen form for problemer. Dynen er jeg glad for.

By: Uvelse Alder: Over 65 Køn: Mand
10/01/2018

Dyne Anemone.

Super luksusdyne, glæder mig til at købe puden også.

By: København Alder: 55-64 Køn: Kvinde
17/11/2017

Lækre dyner.

Dynerne er meget lækre. Lette og behagelige at ligge med.

By: Ørum Djurs Alder: Over 65 Køn: Kvinde
12/01/2017

god dyne

en god og let dyne,dejlig varm

By: Gudbjerg Sydfyn Alder: Over 65 Køn: Kvinde
19/11/2016

Lækker dyne

Rigtig god dyne til prisen.

By: Skanderborg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
22/10/2018

warm koel dekbed

het dekbed is helaas niet echt koel en de tijk kraakt een beetje

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

By: Nootdorp Alder: 55-64 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Flora Danica - Fremstillet i Danmark

Flora Danica bygger på traditionelt dansk håndværk og design i 100 % naturmaterialer: luftige, fyldige dun omfavnet af dejlig blød bomuld.  Flora Danica produceres udelukkende i Danmark. Desuden er fabrikken, hvor Flora Danica produceres, Europas største og har produceret dundyner og -puder siden 1947. 

Flora Danica er inspireret af Simon Paulis bog af samme navn fra 1648. Simon Pauli var læge, anatomist og botanist og fungerede som læge for to danske konger. Han kombinerede medicin og botanik i bogen, der indeholder cirka 400 planter og urter til brug i lægevidenskaben. Flora Danicas dyner og puder er alle opkaldt efter disse planter og giver dig en god og sund søvn.

Flora Danica er udelukkende produceret med nye europæiske dun og fjer af bedste kvalitet. Dynerne og puderne er allergivenlige og er mærket med NOMITE og Downafresh®. Desuden er de certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Flora Danica dyner har 10 års garanti.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer