Lystræe med 400 LED lys
To julenisser med gråt skæg og røde huer
Jule krus og skål og rød dækkeserviet

Nisser, julepynt og julelys fra JYSK

Ingen jul uden julelys, nisser, julemænd, julepynt, juletræ og julekugler. Et smukt pyntet hjem og juletræ er prikken over i’et til at komme i julestemning og skabe en hyggelig atmosfære. Lyskæder og lystræer er gode som dekorativ julebelysning til at lyse hjemmet op i en mørk tid - både indendørs og udendørs. I JYSK finder du alt i julepynt, kunstige juletræer med LED, julelysestager, juleservietter, juleduge og meget mere. Køb julegaver, kalendergaver, mandelgave og gaver til pakkeleg her - og husk gavepapir, gavebånd og gavemærker. 

Husk at kigge i vores øvrige julesortiment, hvor du finder kagedåser til julesmåkager, guldfarvede skeer, julekrus og julekoppe. Få mere julehygge med en varm juledrik i en rød eller grøn julekop, så du kan komme i den helt rigtige julestemning. Find også julesokker under øvrigt.

10 hurtige tips til at skabe ekstra julehygge

Nedenfor kan du læse vores 10 hurtige og nemme juletips til at skabe en ekstra hyggelig julestemning i december.

Læs også mere om, hvordan du kan byde julesæsonen velkommen og gøre dit hjem klar til julen.

 

Flot julelys både indendørs og udendørs

Der er næsten ikke noget bedre end at skabe en hyggelig belysning derhjemme i den mørke tid. Hos JYSK tilbyder vi flere forskellige slags julelys til hjemmet. Vi har skabt et overblik til dig herunder, så du nemt og hurtigt kan finde de julelys, der passer bedst til dit hjem.

Indendørs julebelysning: Lyskæder, stjerner og juletræer: Se vores store udvalg af julelys, som passer perfekt til indendørs belysning. Find produkter som trådløse juletræslys og lysbroer - klassiske julestager med lys. Vi tilbyder både lyskæder med batteri og timer.

LED julelys og duftlys til julebordet: Forestil dig, at du sidder ved middagsbordet en mørk decemberaften. Er der noget hyggeligere end at tænde for et julelys på bordet? Du vælger selv, om du er mest til kunstige stearinlys, bloklys eller levende lys som duftlys. Vi har noget for alle.

Julelysetager og lanterner til hjemmet: Julestemning kan skabes på mange måder, og ekstra julelys indenfor er blot en af mange. Lanterner, lysestager og fyrfadsstager er helt ideelle til at skabe den helt rigtige julestemning. Placér f.eks. en lanterne ved siden af en fin julenisse.

Udendørs julebelysning: Lyskæder og lystræer: Når du kommer hjem til en hyggelig udendørs belysning, starter den hjemlige følelse for mange allerede i indkørslen eller opgangen. Der er næsten ikke noget bedre end at komme ind i et strålende hjem og starte julemagien udenfor.

 

Julehygge i køkkenet med julekrus og juledug

Vidste du, at vi hos JYSK tilbyder flotte kagedåser til opbevaring af alle julens lækkerier? Kom hjemmebag i en tæt beholder eller julekrukke med flotte julemotiver. Når du er færdig med at bage, kan du lave en varm drik og komme den i vores fine julekrus i rød, grøn eller hvid med julemotiver. Du kan også starte hver dag i december med morgenmad i en juleskål med julemotiv. Vi tilbyder juleskåle med samme motiv som vores julekrus. De passer derfor perfekt til dig, der ønsker matchende julekrus og juleskål. Se også vores udvalg af julelys og servietter for at dække et fint julebord i køkkenet eller spisestuen - til både hverdag og fest. Til borddækningen hører for mange også juleduge, stofservietter, julebordløber og dækkeservietter med julemotiver til. Se mere under juletekstiler og find de produkter, der skaber mest julestemning hos dig.