Med juniordyner sover dine børn godt

Søvn har stor betydning for vores børns udvikling og velvære, så det er vigtigt, at vi vælger de rigtige børnedyner. Mens børnene er helt små, skal de have babydyner. Men små børn vokser hurtigt, og derfor bliver babydyner hurtigt for små. Så er det tid til at købe juniordyner. Hos JYSK finder du et stort udvalg af juniordyner med naturfyld (dun og fjer), fiberfyld eller silke. Dynerne er allergivenlige, og sikrer en god nattesøvn til børnene, fordi de ikke bliver generet af en allergisk reaktion. Se vores udvalg her og købt online eller i din lokale JYSK butik.

4 produkter
  4 produkter

  Køb den rigtige størrelse

  Når det er tid til at købe juniordyner, er det vigtigt, at dine børns dyner har den rette størrelse, så de ikke får kolde fødder og forstyrres i deres søvn. Juniordyner er både længere og bredere end babydyner og måler 100x140 cm.
  Ny størrelse dyne er også lige med nyt sengetøj. Se udvalget af vores søde og smarte junior sengesæt med populære motiver her.

  Rengøring af juniordyne

  Ligesom alle andre dyner, skal dine børns juniordyner vedligeholdes. Det er for eksempel en god idé at ryste børnedynerne dagligt. På den måde bevarer dynerne deres fylde og spændstighed og giver dine børn den bedste komfort. Har dine juniordyner naturfyld, skal du undgå at støvsuge eller banke dynerne, da det kan skade dun og fjer. Du kan læse meget mere om vedligehold af din egen og dine børns dyner i vores dyneguide, eller du kan spørge en medarbejder i din lokale JYSK-butik.

  OEKO-TEX - DYNER UDEN SKADELIG KEMI

  JYSKs dyner til junior kan maskinvaskes, og har mærkningen OEKO-TEX®, som er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler. Mærkningen er JYSKs og kundens sikkerhed for, at varen ikke indeholder skadelige mængder af stoffer, der er kendt som værende problematiske for helbredet. Når en vare bærer OEKO-TEX Standard 100-mærket, er hele varen testet for skadelig kemi, inklusiv de dele, som ikke er lavet af tekstil, fx lynlåse.

  Læs mere om OEKO-TEX her