Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

FORNY DIT HJEM MED GODE TILBUD - SPAR OP TIL 50%*

Black Friday i JYSK

Vi ser frem til Black Friday 2022

I JYSK fejrer vi Black Friday med en masse gode tilbud til hjemmet. Du kan få direkte adgang til de gode tilbud her på siden. Vi ser frem til at byde dig velkommen i JYSK på årets største shoppingdag!

Du er inviteret til Black Friday i JYSK

Black Friday er uden tvivl årets største shoppingdag. Amerikanerne har døbt den store tilbudsdag ’Black Friday’, som altid falder på dagen efter Thanksgiving. Navnet stammer fra Philadelphia og blev oprindeligt brugt til at beskrive den store menneskemængde, der stormede butikkerne for at shoppe. Tilbuddene på Black Friday er kendt for at være årsag til, at butikker opnår en af årets største omsætningsdage. Derfor mener flere, at Black Friday henviser til de sorte tal på butikkernes bundlinje. Dagen markerer starten på julehandlen, og Black Friday byder på uhørte gode priser og massevis af tilbud. Det er derfor en oplagt mulighed for at få styr på årets julegaver til familie og venner i god tid. Læs mere om Black Friday her

Hvilke produkter skal du gå efter til Black Friday?

Til Black Friday har vi tilbud på en lang række produkter, så uanset om du ønsker at shoppe til dig selv, eller en du holder af, kan du finde en masse gode tilbud i JYSK. Udover at Black Friday er en alletiders mulighed for at få styr på julegaverne i god til, er det også en rigtig god mulighed for at friske hjemmet op. Måske trænger dit badeværelse til at blive opgraderet med nogle nye håndklæder, eller måske vil du gerne skifte dit sengetøj ud? Når vi i JYSK sætter priserne end, er det nemt for dig at forny hjemmet uden, at det skal koste en formue. Du kan selvfølgelig også forkæle dig selv lidt ekstra med en ny, lækker badekåbe eller duftolier til badeværelset, der giver fornemmelsen af lidt hverdagsluksus på de mørke vinterdage. 

Er du på udkig efter nye møbler til dit hjem? Måske har du drømt om en nye sofa, nyt spisebord eller måske en ny seng i soveværelset? Så tage et kig på de mange gode tilbud til Black Friday. Vi har masser af gode tilbud til hele hjemmet. 
Hvis det er soveværelset, der trænger til en opgradering, kan du få hjælpe til at finde den rette seng i vores sengeguide. Du kan også besøge din nærmeste JYSK og få hjælp og vejledning til at finde den rette seng for dig. Det gælder også, hvis du er på udkig efter en ny dyne eller pude. Her har du også alletiders mulighed for at gøre et godt køb og spare mange penge til Black Friday. Du kan læse vores dyneguide og pudeguide og få hjælp til at finde det rette produkt for dig. 

Tilbuddene til Black Friday spænder bredt, så du kan f.eks. også finde en masse gode tilbud på belysning, der skaber en hyggelig stemning og lyser hjemmet op på de kolde vinterdage. Udendørs julebelysning i form af lyskæder eller lystræer skaber en rigtig hyggelig stemning og er med til at gøre den mørke tid sjovere. 
Måske er det i år, du har lyst til at gøre lidt ekstra ud af julepynten hos dig? Så er Black Friday også en god anledning til at shoppe lidt nyt til hjemmet – vi har et stort udvalg af julepynt til enhver smag. 

Forbered dig på årets største shoppingdag

Det kan være en god ide at starte forberedelsen til Black Friday i god tid. Tag et kig allerede nu i vores sortiment og få dig et overblik over, hvilke varer du er interesseret i. På den måde kan du holde øje med, hvilke tilbud du skal gå efter til Black Friday.

Her på siden kan du se, hvilke gode tilbud vi har til Black Friday. Hold øje med siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag. Så er du sikker på at få de gode tilbud først direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Vi fejrer Black Friday både online og i vores butikker

Du er selvfølgelig inviteret til Black Friday i JYSK på JYSK.dk, og du er også meget velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker rundt om i landet.  

Hvis du shopper online, kan du sætte dig godt til rette og klare årets juleshopping i ro og mag hjemmefra. Du er også velkommen til at besøge din lokale JYSK og klare din Black Friday-shopping der, så har du mulighed for at se og føle på varerne, inden du lægger dem i kurven. Det er op til dig, hvilken shoppeoplevelse du foretrækker på Black Friday. Uanset hvor du handler, har du adgang til de mange gode tilbud, der gælder hele weekenden. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Black Friday i JYSK!