GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 1.000 KR. - SLUTTER SØNDAG 26.3.2023

 

VI GLÆDER OS TIL BLACK FRIDAY 2023

Hos JYSK glæder vi os allerede til Black Friday 2023. 

Vi ser frem til at invitere dig indenfor til shopping i vores butikker og på JYSK.dk til årets største shoppingdag.

Se alle tilbud 

Se vores tilbudsavis

Find vores butikker og åbningstider

Du er inviteret til Black Friday i JYSK

Black Friday er uden tvivl årets største shoppingdag. Amerikanerne har døbt den store tilbudsdag ’Black Friday’, som altid falder på dagen efter Thanksgiving. Navnet stammer fra Philadelphia og blev oprindeligt brugt til at beskrive den store menneskemængde, der stormede butikkerne for at shoppe. Tilbuddene på Black Friday er kendt for at være årsag til, at butikker opnår en af årets største omsætningsdage. Derfor mener flere, at Black Friday henviser til de sorte tal på butikkernes bundlinje. Dagen markerer starten på julehandlen, og Black Friday byder på uhørte gode priser og massevis af tilbud. Det er derfor en oplagt mulighed for at få styr på årets julegaver til familie og venner i god tid. Læs mere om Black Friday her.

Hvilke produkter skal du gå efter til Black Week?

Til Black Week har vi tilbud på en lang række produkter, så uanset om du ønsker at shoppe til dig selv, eller en du holder af, kan du finde en masse gode tilbud i JYSK. Udover at Black Week er en alletiders mulighed for at få styr på julegaverne i god til, er det også en rigtig god mulighed for at friske hjemmet op. Måske trænger dit badeværelse til at blive opgraderet med nogle nye håndklæder, eller måske vil du gerne skifte dit sengetøj ud? Når vi i JYSK sætter priserne end, er det nemt for dig at forny hjemmet uden, at det skal koste en formue. Du kan selvfølgelig også forkæle dig selv lidt ekstra med en ny, lækker badekåbe eller duftolier til badeværelset, der giver fornemmelsen af lidt hverdagsluksus på de mørke vinterdage. 

Er du på udkig efter nye møbler til dit hjem? Måske har du drømt om en nye sofa, nyt spisebord eller måske en ny seng i soveværelset? Så tage et kig på de mange gode tilbud til Black Week. Vi har masser af gode tilbud til hele hjemmet. 
Hvis det er soveværelset, der trænger til en opgradering, kan du få hjælpe til at finde den rette seng i vores sengeguide. Du kan også besøge din nærmeste JYSK og få hjælp og vejledning til at finde den rette seng for dig. Det gælder også, hvis du er på udkig efter en ny dyne eller pude. Her har du også alletiders mulighed for at gøre et godt køb og spare mange penge til Black Week. Du kan læse vores dyneguide og pudeguide og få hjælp til at finde det rette produkt for dig. 

Tilbuddene til Black Week spænder bredt, så du kan f.eks. også finde en masse gode tilbud på belysning, der skaber en hyggelig stemning og lyser hjemmet op på de kolde vinterdage. Udendørs julebelysning i form af lyskæder eller lystræer skaber en rigtig hyggelig stemning og er med til at gøre den mørke tid sjovere. 
Måske er det i år, du har lyst til at gøre lidt ekstra ud af julepynten hos dig? Så er Black Week også en god anledning til at shoppe lidt nyt til hjemmet – vi har et stort udvalg af julepynt til enhver smag. 

Forbered dig på årets største shoppingdag

Det kan være en god ide at starte forberedelsen til Black Week i god tid. Tag et kig allerede nu i vores sortiment og få dig et overblik over, hvilke varer du er interesseret i. På den måde kan du holde øje med, hvilke tilbud du skal gå efter til Black Friday.

Her på siden kan du se, hvilke gode tilbud vi har til Black Week. Hold øje med siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag. Så er du sikker på at få de gode tilbud først direkte i din indbakke.

Vi fejrer Black Week både online og i vores butikker

Du er selvfølgelig inviteret til Black Week i JYSK på JYSK.dk, og du er også meget velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker rundt om i landet.  

Hvis du shopper online, kan du sætte dig godt til rette og klare årets juleshopping i ro og mag hjemmefra. Du er også velkommen til at besøge din lokale JYSK og klare din Black Friday-shopping der, så har du mulighed for at se og føle på varerne, inden du lægger dem i kurven. Det er op til dig, hvilken shoppeoplevelse du foretrækker på Black Friday. Uanset hvor du handler, har du adgang til de mange gode tilbud, der gælder hele ugen. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Black Week i JYSK!

 


FAQ - Ofte stillede spørgsmål til Black Friday

Hvad er Black Friday?
Black Friday stammer fra Philadelphia, USA, hvor fænomenet har eksisteret i rigtig mange år. Navnet opstod efter sigende som politiets beskrivelse af den voldsomme tætte trafik af både fodgængere og biler, som befandt sig på gaden dagen efter Thanksgiving. 1960’erne bredte handelsdagen sig til resten af USA, for senere også at brede sig ud til resten af verden. I begyndelsen handlede dagen om at trække kunderne ind i butikken, men det har igennem tiden udviklet sig til en af årets største shoppe-dage, hvor butikkerne kører ekstraordinært gode tilbud.
Hvornår kom Black Friday til Danmark?
Black Friday gjorde langsomt sit indtog i Danmark i 2013, hvor enkelte danske webshops tog det til sig. I 2014 voksede antallet af butikker, der tog del i Black Friday, og i 2015 slog konceptet for alvor igennem i Danmark, hvor dagen satte rekord som største handelsdag i dansk historie.
Hvor meget rabat får man på Black Friday?
Hos JYSK giver vi ekstra høje rabatter til Black Friday! Der er derfor alle gode grunde til at få købt det du lige står og mangler – uanset om det er julegaverne, møbler eller indretningsdetaljer som afslutter din indretning helt perfekt, eller en ny seng eller dyne/pude for at give dig selv en bedre nattesøvn i tidlig julegave.
Kan det betale sig at vente til Black Friday?
Black Friday er fuld af gode tilbud, og der er helt sikkert penge at spare i JYSK. Vi tilbyder også prisgaranti i 30 dage, så hvis du finder det som du ønsker dig på tilbud op til Black Friday, kan du roligt købe det, vel vidende at hvis prisen falder yderligere på Black Friday, kan du benytte dig af den 30 dages prisgaranti. Læs om prisgarantien her.