Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Dyne 1250g FALKETIND varm 200x220

Varenummer: 4026185

Dyne 1250g FALKETIND varm 200x220

  Pr. stk. 1499,-
 
anmeldelse(r)

Kvalitetsdyne med fyld af 90% hvide andedun/10% andefjer, i alt 1250 g. Blødt bolster i 100% bomuldscambric. Syet i kassetter med kanalvægge, så fyldet isolerer uden kuldebroer. Bæreevne 9. Vask 60°C. Inkl. opbevaringstaske. 200x220 cm

Hvilken dyne skal du vælge?

I vores store dyneguide kan du få tips og råd til, hvilken type dyne, der passer til dig. Læs vores dyneguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type Andedunsdyne
Størrelse Bredde: 200 cm, Længde: 220 cm
Fyldvægt 1250 g
Fyld
90% hvide andedun/10% hvide andefjer
Fyldet er en blanding af andedun og andefjer. Jo højere dunprocent, jo lunere, lettere og luftigere er dynen.
Bæreevne 9
Totalvægt 2300 g
Bolster
100% bomuldscambric
Bomuldscambric er vævet af en tynd tråd, hvilket giver et tættere, lettere og mere smidigt bolster. Tætheden gør, at fyldet ikke kan arbejde sig ud gennem bolsteret, og at bolsteret er meget slidstærkt.
Konstruktion Kassettesyet med indre kanalvægge
Farve Blå, Striber, Hvid
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning Må ikke stryges
Rens Tåler ikke kemisk rens
Vedligehold Vaskes og tørres i maskiner, der kan tage mindst 7 kg. Bør luftes og børstes, må ikke bankes eller støvsuges
Kant Farve: Hvid, Materiale: 100% bomuld, Facon: Dobbelt stikning
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Indpakning Opbevaringstaske
Isoleringsevne Varm
Allergivenlig Øvrige
Garanti 5 års garanti

Alle kundeanmeldelser

 
130 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
15/01/2019

Dejligt

Dynerne er dejlig varme og lette

By: Gudhjem Alder: 55-64 Køn: Mand
14/01/2019

Hedt

Jeg kan anbefale dynerne de dejlig varme

By: Gudhjem Alder: 55-64 Køn: Mand
05/01/2019

Dejlig varm

Fin dyne, som er dejligt varm i vintertiden.

By: Varde Alder: 45-54 Køn: Kvinde
21/12/2018

Dyne 750g FALKETIND

Sikken en skuffelse, troede jeg købte en lækker luftig dyne, istedet får jeg en punkteret dyne der klasker omkring mig med en slags tykt stift papir stof på, som larmer, syntes heller ikke den er så varm.

By: Helsinge Alder: Over 65 Køn: Kvinde
22/03/2018

dyne

Super dejlig dyne.

By: København S Alder: 45-54 Køn: Kvinde
20/03/2018

Dyne

Super dejlig er perfekt

By: København S Alder: 45-54 Køn: Kvinde
13/01/2018

Anbefales

Perfekt dyner

By: 4891 Alder: 35-44 Køn: Mand
05/12/2017

Falkentid dyne

Super dejlig dyne siger mit barnebarn, som fik den i fødselsdagsgave.Det medfølgende sengelinned skulle straks vaskes, så dynen kunne tages i brug sammen aften

By: 4305 Orø Alder: Over 65 Køn: Kvinde
17/03/2017

Fin service, fin dyne og hurtig levering

Selvom jeg bestilte forkert længde først, blev det hele klaret og rettet uden sure miner. En virkelig dejlig dyne med fin holdbarhed. De forrige af den samme slags ( da hed de Greenland ) havde vi i over 10 år med diverse vask og tørring, før de blev for tynde.

By: 8520 Alder: 55-64 Køn: Kvinde
29/12/2016

Super lækker dyne

Denne lækre fra Falke fortjener fuldt ud de 5 stjerner.

By: FANØ Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer