Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Dyne 975g ROYAL SILVER varm 200x220

Varenummer: 4021485

Dyne 975g ROYAL SILVER varm 200x220

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 2999,-
 
anmeldelse(r)

Allergivenlig kvalitetsdyne med 90% hvide, europæiske gåsedun/10% gåsefjer, i alt 975 g. Blødt bolster i 100% bomuldscambric, som er så tætvævet, at støvmider ikke kan trænge igennem. Syet i kassetter med kanalvægge, så dunene isolerer uden kuldebroer. Snorekant i grå satin. Bæreevne 700. Vask 60°C. Inkl. opbevaringstaske. 200x220 cm

Ny måling af bæreevne

I JYSK har vi taget en ny metode for måling af bæreevne i brug. Vi placerer nu bæreevne for dun og fjer på en skala fra 100 til 1100, som det også ses på for eksempel dunjakker og dunsoveposer. Før placerede vi bæreevnen på en skala fra 2 til 16. 

I overgangsperioden til den nye bæreevne vil du kunne finde dyner og puder med forskellig bæreevneværdi alt efter målemetode. Fyldets egenskaber er naturligvis de samme.

Bæreevne er et udtryk for mængden af luft i dun og fjer. Jo højere bæreevne, desto bedre isoleringsevne. Læs mere om bæreevne 

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type Gåsedunsdyne
Størrelse Bredde: 200 cm, Længde: 220 cm
Fyldvægt 975 g
Fyld
90% hvide europæiske gåsedun/10% hvide europæiske gåsefjer
Fyldet er en blanding af gåsedun og fjer, som er store og luftige. Jo højere dunprocent, jo lunere, lettere og luftigere er dynen.
Bæreevne, tumble dry 20 g (gammel målemetode) 10
Bæreevne, steam 30 g (ny målemetode) 700
Bolster
100% bomuldscambric
Bomuldscambric er vævet af en tynd tråd, hvilket giver et tættere, lettere og mere smidigt bolster. Tætheden gør, at fyldet ikke kan arbejde sig ud gennem bolsteret, og at bolsteret er meget slidstærkt.
Konstruktion Kassettesyet med indre kanalvægge
Farve Logo print, Hvid
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling ** Tørretumbling muligt ved normal temperatur (max. 80ºC)
Strygning Må ikke stryges
Rens Tåler ikke kemisk rens
Vedligehold Vaskes og tørres i maskiner, der kan tage mindst 7 kg. Bør luftes og børstes, må ikke bankes eller støvsuges
Kant Farve: Grå, Materiale: 100% bomuldssatin, Facon: Snorekant
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber
Downafresh
,
NOMITE
Produkter med Downafresh mærket indeholder dun og fjer, der lever op til de europæiske standarder for hygiejne og renhed. Dette betyder, at dun og fjer er vasket og varmebehandlet for at eliminere støvmider og allergener. Mærket sikrer også, at produkterne er produceret i overensstemmelse med dyrevelfærdslovgivningen.
Puder og dyner der bærer NOMITE mærket, har et betræk, der er særdeles tætvævet. Dette gør, at støvmider ikke kan trænge igennem eller overleve i puderne og dynerne.
Indpakning Opbevaringstaske
Isoleringsevne Varm
Allergivenlig Ja
Garanti 10 års garanti

Alle kundeanmeldelser

 
14 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
18/11/2018

Super godt køb

Kan kun anbefales

Skrevet af: By: Morud Alder: 55-64 Køn: Kvinde
06/03/2018

Vores nye dyner

En fantastisk dejlig dyne, let og alligevel dejlig varm

Skrevet af: By: Skørping Alder: 55-64 Køn: Kvinde
31/12/2017

Absolut ikke en varm dyne!

Lodret uenig med de tre øvrige anmeldere. Købte denne i tiltro at jeg så ville få en lækker varm dyne, men har frosset hver nat siden købet. Dynen erstattede en ældre og billigere 750 grams andedunsdyne, som nu er taget i brug igen.

Skrevet af: By: Silkeborg Alder: 55-64 Køn: Mand
17/11/2016

Rigtig god dyne

Har 2 af denne type dyne og er rigtig glad for dem begge, den anden er en 870 g som bruges her til vinter.

Skrevet af: By: Sønderborg Alder: 25-34 Køn: Mand
16/07/2016

Total nice!

Vildt lækker dyne, dejlig 'puffy', let og temperere kroppen fantastisk

Skrevet af: By: Faxe Alder: 35-44 Køn: Mand
17/01/2015

Super dyne

En rigtig god dyne - dejlig varm og tilpas "vamset".

Skrevet af: By: Roskilde Alder: 45-54 Køn: Kvinde
15/01/2015

Ringsted Dun Royal

Fantastisk dyne, som man bare elsker at lægge under. Ikke for varm, men bare lige som jeg kan lide

Skrevet af: By: Farum Alder: 35-44 Køn: Kvinde
14/01/2015

Himmelsk lethed

Dynen har en fantastisk lethed, grundet mængden af dun. Inddelingen i dynen giver den en god konstant tykkelse.

Skrevet af: By: Roskilde Alder: 25-34 Køn: Kvinde
14/01/2015

alt for lækker!

Jamen den er helt perfekt! Dejlig varm, og glæder mig altid til at ligge mig under den igen, når man nu bliver nød til at stå op og tag på arbejde! Den er uundværlig ;)

Skrevet af: By: Hemmet Alder: 25-34 Køn: Kvinde
28/03/2014

Bedste kvalitet fra Danmark

Jeg har gennem mange år valgt Ringsted dun dyner til min familie. De er holdbare og af en uforlignelig kvalitet. Lette at rengøre og holder bærevenen efter vask. Min anbefaling er at have en almindelig varm dyne til om vinteren og en sommerdyne til forår/sommer, så man kan holde den optimale temperatur året rundt. Hvert menneske bør derfor have to dyner ;-) og hvorfor ikke vælge en dansk p

Skrevet af: By: Hillerød

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Ringsted Dun - Fremstillet i Danmark

Ringsted Dun tilbyder dundyner og –puder til hele familien i 100% naturmaterialer og er udviklet til dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Ringsted Dun produceres i Danmark, og produktionen bygger på den dybeste respekt for håndværk, traditioner og hensyn til både dyr og mennesker. Kombinationen af de fineste gåse- eller andedun inderst og blød bomuldsvår yderst sikrer alle i familien den bedste søvn.

Historien om Ringsted Dun begyndte i 1947. Dengang var fjer og dun blot et overskudsprodukt, men i stedet for at smide dunene ud etablerede Ringsted Dun et fjerkrævaskeri. Her blev dun og fjer vasket, så det blev perfekt som fyld i dyner og puder. Den store erfaring med og viden om fjer og dun gør, at Ringsted Dun i dag leverer nogle af de bedste og fineste dyner og puder.

Ringsted Dun er velegnet til allergikere. Dynerne og puderne er certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Ringsted Dun er derudover mærket med NOMITE og Downafresh®.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer