Dyner med silke eller uld

En god søvn er afgørende for din energi og dit humør i de vågne timer. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige dyne. Ønsker du ikke en dyne, der indeholder dun og fjer, har JYSK nogle gode alternativer med naturfyld. Vælg mellem enkeltdyner og dobbeltdyner der består af silke, kapok eller uld i størrelserne 135x200, 140x200 eller 240x220. Se udvalget her på siden eller besøg din lokale JYSK butik.

  Naturfyld - Diverse

  En silkedyne sikrer dig en god søvn 

  Silkedyner er af natur tyndere end traditionelle dyner. Silkedyner har en tynd og tæt struktur, hvilket øger fyldets evne til at lede kroppens varme tilbage under dynen, samtidig med at fyldet tillader kroppen at ånde naturligt natten igennem. Derfor vågner du sjældent fugtig og svedt, når du sover med en silkedyne.

  Silke har fra naturens hånd nogle specielle karakteristika, der gør dynen helt unik.

  • Silkedyner er temperaturregulerende, hvilket gør at du sjældent vågner overophedet og svedt.
  • Silke er et åndbart og antibakterielt materiale, som sikrer dig et hygiejnisk og behageligt sovemiljø. En silkedyne er derfor særdeles velegnet, hvis du har allergi. 
  • Dyner med silkefyld absorberer og afleder fugt, hvilket sikrer, at du har det tørt og tempereret hele natten.
    

  Kapok - allergivenlig nattesøvn

  Denne type dyne er et fantastisk alternativ til en dundyne med fjer og dun. Kapok er et let, organisk materiale, der føles som silke. Det er allergivenligt, da støvmider og bakterier ikke kan leve i det. En kapokdyne vil føles tør og komfortabelt varm, da kapok ikke absorberer fugt, fordi fibrene transporterer sved væk fra kroppen. Derved skabes der ikke et fugtigt miljø, hvor husstøvmider trives. 

  Dyner der består af kapok, er særdeles velegnede til mennesker, der ikke selv formår at regulere kropstemperaturen, som f. eks børn. Dette naturlige produkt vil forhindre svedture og sikre en stabil temperatur under dynen hele natten.

  Køb også en kapok pude til din dyne.

  Sov godt med en ventilerende dyne af uld

  Ulddyner har masser af gode kvaliteter, der giver en god komfort når du sover, fordi den er let og luftig. Uld er fra naturens side kendt som et fugtabsorberende og ventilerende materiale, der renser sig selv. Hvis din kropstemperatur ændrer sig meget i løbet af natten, og du skiftevis fryser og sveder, kan det være en god idé at købe en ulddyne. Denne type dyne er også god til børn, der ikke selv kan regulere deres kropstemperatur om natten.
  Dyner der indeholder uld har ofte en længere holdbarhed fordi materialet er selvrensende og bevarer dens struktur og fylde - husk blot at lufte den regelmæssigt.