Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Dyne BABY 150g ROYAL 67x100

Varenummer: 4414100

Dyne BABY 150g ROYAL 67x100

  Pr. stk. 599,-
 
anmeldelse(r)

Allergivenlig luksusdyne med 90% hvide, europæiske gåsedun/10% gåsefjer, i alt 150 g. Blødt bolster i 100% bomuldscambric, som er så tætvævet, at støvmider ikke kan trænge igennem. Gennemsyet i kvadrater, så fyldet forbliver jævnt fordelt. Bæreevne 725. Vask 60°C. 67x100 cm

Hvilken dyne skal du vælge?

I vores store dyneguide kan du få tips og råd til, hvilken type dyne, der passer til dig. Læs vores dyneguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type Gåsedunsdyne
Størrelse Bredde: 67 cm, Længde: 100 cm
Fyldvægt 150 g
Fyld
90% hvide europæiske gåsedun/10% hvide europæiske gåsefjer
Fyldet er en blanding af gåsedun og fjer, som er store og luftige. Jo højere dunprocent, jo lunere, lettere og luftigere er dynen.
Bæreevne, tumble dry 20 g (gammel målemetode) 10
Bæreevne, steam 30 g (ny målemetode) 725
Totalvægt 380 g
Bolster
100% bomuldscambric
Bomuldscambric er vævet af en tynd tråd, hvilket giver et tættere, lettere og mere smidigt bolster. Tætheden gør, at fyldet ikke kan arbejde sig ud gennem bolsteret, og at bolsteret er meget slidstærkt.
Konstruktion Gennemsyet, kvadrater
Farve Grå, Logo print, Hvid
Vask 60°C
Tørretumbling ** Tørretumbling muligt ved normal temperatur (max. 80ºC)
Kant Farve: Grå, Materiale: Satin, Facon: Snorekant
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber
Downafresh
,
NOMITE
Produkter med Downafresh mærket indeholder dun og fjer, der lever op til de europæiske standarder for hygiejne og renhed. Dette betyder, at dun og fjer er vasket og varmebehandlet for at eliminere støvmider og allergener. Mærket sikrer også, at produkterne er produceret i overensstemmelse med dyrevelfærdslovgivningen.
Puder og dyner der bærer NOMITE mærket, har et betræk, der er særdeles tætvævet. Dette gør, at støvmider ikke kan trænge igennem eller overleve i puderne og dynerne.
Isoleringsevne Varm
Allergivenlig Ja
Garanti 10 års garanti

Alle kundeanmeldelser

 
10 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
17/01/2018

Bedste i anmeldelsen

Vi er meget tilfredse, både med babydynen og tilbudsprisen. Vi valgte dyne udfra de bedømmelser den har på hjemmesiden

Skrevet af: By: Grenå Alder: 35-44 Køn: Mand
13/10/2017

Vurdering

Meget glad for mit køb.

Skrevet af: By: 3060 Alder: 25-34 Køn: Kvinde
25/02/2017

Babydyne

Lækker tyk og varm babydyne - den bedste. Har også juniordynen.

Skrevet af: By: Skive Alder: 35-44
02/12/2016

Lækker dyne

Super fin dyne i god kvalitet.

Skrevet af: By: Frederikssund Alder: 25-34 Køn: Kvinde
01/04/2016

Nemt og hurtigt

Reserverede babydyne på jysk.dk og hentede den i butik dagen efter

Skrevet af: By: 2980 Kokkedal Alder: 55-64 Køn: Kvinde
07/08/2015

Dynen til prinsen eller prinsessen

Som nybagt farmor skal barnebarnet selvfølgelig have en dyne som er super lækker, og en kongelig værdig.

Skrevet af: By: Dyssegård Alder: Over 65 Køn: Kvinde
16/01/2015

Gaven til barnebarnet.

Dynen er blød og lækker, energivenlig og efter vask er den som ny hver gang.. En rigtig god gave til den nyfødte.

Skrevet af: By: Svenstrup J Alder: Over 65 Køn: Kvinde
14/01/2015

Skøn dyne til baby

Rigtig dejlig dyne til baby, når kun det bedste er godt nok.

Skrevet af: By: Ringsted Alder: 25-34 Køn: Kvinde
14/01/2015

Super dyne

Fantastisk dyne til små trolde

Skrevet af: By: Gentofte Alder: 35-44 Køn: Kvinde
16/01/2014

Fantastisk babydyne!!

Toplækker kvalitet, og kvaliteten forringes ikke det mindste ved gentagne vask og tørretumbling (med bolde). Dynen er let, og alligevel føles det som om den pakker sig ind til en, på den gode måde :o) Vi har efterfølgende investeret i junior- og voksendyne af samme mærke og type.

Skrevet af: By: Vojens

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Ringsted Dun - Fremstillet i Danmark

Ringsted Dun tilbyder dundyner og –puder til hele familien i 100% naturmaterialer og er udviklet til dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Ringsted Dun produceres i Danmark, og produktionen bygger på den dybeste respekt for håndværk, traditioner og hensyn til både dyr og mennesker. Kombinationen af de fineste gåse- eller andedun inderst og blød bomuldsvår yderst sikrer alle i familien den bedste søvn.

Historien om Ringsted Dun begyndte i 1947. Dengang var fjer og dun blot et overskudsprodukt, men i stedet for at smide dunene ud etablerede Ringsted Dun et fjerkrævaskeri. Her blev dun og fjer vasket, så det blev perfekt som fyld i dyner og puder. Den store erfaring med og viden om fjer og dun gør, at Ringsted Dun i dag leverer nogle af de bedste og fineste dyner og puder.

Ringsted Dun er velegnet til allergikere. Dynerne og puderne er certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Ringsted Dun er derudover mærket med NOMITE og Downafresh®.