UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%KØB NU

Skab en personlig stil på dit badeværelse med kunstige blomster

Skab en personlig stil på dit badeværelse med kunstige blomster

Et badeværelse kan hurtigt blive funktionelt frem for personligt, så hvorfor ikke pynte det med planter og blomster, der afspejler din personlighed? At få planter til at overleve i badeværelset kan dog være vanskeligt på grund af de konstant skiftende temperaturer samt fugtigheden i netop det rum. Derfor er kunstige planter og blomster en ideel løsning.

I dette blogindlæg får du gode råd til at give dit badeværelse en personlig makeover ved hjælp af kunstige planter.

Fyld tomme områder med dekorativ indretning 

Kunstig plante i vindueskarm som en del af badeværelsesindretningen


Uanset om dit badeværelse er stort eller lille, kan du dekorere det med forskellige typer af kunstige planter. De mange typer blomster og planter varierer i størrelse, farve og udseende. Hvis du har begrænset plads på dit badeværelse, kan du med fordel vælge små planter. De kræver ikke meget plads, men tilføjer alligevel farve til badeværelset, hvilket får det til at virke større. Hvis du derimod har god plads, kan du vælge større planter eller blomster. Hvorfor ikke vælge en høj plante med store blade og placere den i en smart potte på gulvet? Det vil skabe liv og bevægelse i rummet.

 
Tænk ud af boksen

Vægskab med kunstige planter


En anden idé er at placere de kunstige blomster og planter på overraskende steder. For eksempel oven på et skab eller måske ved siden af tandkruset. Forsøg at få farverne til at matche, så de kunstige planter er en del af den samme farvepalet som det andet interiør.

Flere idéer til at sætte kulør på badeværelset

Skab sammenhæng

Kunstige blomster og badeværelsestilbehør som et eksempel på badeværelsesindretning


Badeværelset er muligvis ikke det sted, hvor du bruger mest tid, så hvorfor er det egentlig så vigtigt at indrette det? Sammenlignet med andre rum i dit hjem, for eksempel din stue eller dit soveværelse, er badeværelset sandsynligvis ikke lige så stort, hvilket betyder, at pladsen til interiør er begrænset. Det er dog stadig en del af dit hjem, og derfor må du ikke bare glemme det. Ved at dekorere badeværelset i stil med dine andre rum, fuldender du din indretning og sikrer ensartethed.

Pust nyt liv i dit badeværelse

Kunstig plante vist som en del af badeværelsesindretning


Over tid kan det blive lidt trist at møde synet af de samme sæbedispensere, tandbørsteholdere og andre toiletartikler. Med kunstige blomsterarrangementer skaber du ny dynamik på badeværelset. Det er vigtigt at være opmærksom på det praktiske aspekt af indretningen i badeværelset, samtidig med at du gør det så pænt som muligt. 

Glem ikke badeværelset

Når du indretter dit hjem, må du ikke glemme badeværelset. Planter og blomster er vanskelige at opbevare i et rum med et ustabilt indeklima og begrænset sollys, og derfor er kunstige planter og blomster ideelle. De kunstige blomster og planter tilfører liv og farve til et ellers neutralt rum, hvilket skabber personlighed i rummet så det svarer til resten af ​​dit hjem.

Hvordan indretter du dit badeværelse? Del gerne dine idéer i kommentarerne.
 

Udforsk mere

Vores bedste tips til at fejre Valentinsdag derhjemme

8 ting du ikke bør opbevare på badeværelset

Hold varmen efter brusebadet

Tag dig tid til afslappende selvforkælelse

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.