Reoler og rumdelere der skaber rum og plads

Reoler, rumdelere og reolsystemer er ideelle til at skabe orden i hjemmet, og er generelt designet til at opfylde behovet for opbevaring. Rumdelere er særligt oplagte at anvende som skillevægge til at opdele et rum. De fleste hjem indeholder én eller flere reoler. Fx en bogreol i stuen eller på kontoret, en reol i garderoben til opbevaring af tøj og sko og en vitrine med glaslåger, som kan bruges til ekstra skabsplads i køkkenet eller stuen.

JYSKs udvalg af møbler til opbevaring strækker sig fra smarte rumdelere og reoler med skabe og skuffer, til praktiske vitrineskabe og dekorative skråreoler.  Vi tilbyder små og store reoler i mange forskellige materialer og udtryk, som egetræ, glas, stål, beton look, bambus, eg og melamin.

Skab orden med en reol

Uanset om du bor i en lille lejlighed eller en stor villa, kan man aldrig få for meget opbevaringsplads. Reoler er en ideel løsning fordi de kan opfylde pladsproblemet, samtidigt med at de giver dig god mulighed for at udtrykke din personlighed og tilføre stuen, køkkenet eller soveværelset dit eget unikke præg. Dine bøger siger i sig selv meget om, hvem du er som person. Med en plads i en flot bogreol giver de både udtryk for din personlighed, og ekstra dekoration til rummet. Du kan gøre stilen endnu mere personlig ved at sætte forskellige nipsting og billeder i reolen. Kun fantasien sætter grænser. Hvis du ikke ønsker, at dine ting er synlige, kan du med fordel vælge en reol med skabe og skuffer.

Hos JYSK finder du produktserier med mange varianter. Det er en fordel, hvis du ønsker at indrette dit hjem med flere forskellige reoler i samme materiale og størrelse, så det passer sammen. Nogle af vores reoler kan stables, så du kan lave dit eget reolsystem. De kan både stå på gulvet eller monteres på væggen.

Rumdeler - et multimøbel

En rumdeler har en smart funktion der, som navnet antyder, kan opdele et rum uden at skulle opsætte en skillevæg. Det er betydeligt mere omkostningsfuldt og tidskrævende - derfor er rumdelere en billig, hurtig og simpel løsning. Det smarte ved en rumdeler frem for en væg er desuden, at du får opbevaringsplads med i købet, hvilket er en stor fordel i små hjem. For optimal udnyttelse kan du sætte kasser eller kurve i nogle af rummene. En praktisk løsning til at undgå rod i hjemmet. 

Det er en fordel at kunne skabe flere rum i ét, f.eks. i en etværelses lejlighed, hvor du gerne vil adskille soveområde fra stuen, eller på et fælles børneværelse, hvor søskende gerne vil have lidt mere privatliv. 

Indret med en lille, åben rumdeler og opnå et let udtryk og glidende overgang mellem rummene, eller vælg en stor, lukket reol med bagbeklædning, som bidrager til en mere markant opdeling. 

I vores sortiment finder du rumdelere med op til 16 rum/hylder, så der er mulighed for at opnå en del ekstra plads til opbevaring.

Opbevaringsmøbler fra JYSK

Hos JYSK har vi opbevaringsreoler i mange forskellige materialer og designs. Før du køber en ny reol til hjemmet er det en god ide at overveje valg af materiale og farve. Hvad end du er på udkig efter en grå, sort eller hvid reol, så har JYSK et stort og moderne udvalg til dig.

En bred træreol vil tilføre varme til din boligindretningen hvorimod en smal reol i metal vil give dit hjem et moderne og industrielt udtryk. Hvis du er mere til det rå udtryk, så tjek vores reoler i rustik beton ud. Uanset om du er til romantisk stil, minimalistisk design eller rustikt look finder du et stort udvalg i JYSK.