Kunstige blomster og planter til hele hjemmet

Blomster og planter er flotte og dekorative elementer, som skaber liv i hjemmets rum. Men hvis du ikke er født med grønne fingre, har en travl hverdag, eller ikke gider bekymre dig om at skulle vande blomster - så er kunstige blomster og planter et godt alternativ. Fordelen ved kunstige blomster er både den forlængede levetid, men også at de kan bruges som pynt alle steder i boligindretningen, uafhængigt lysindfald og temperatur.
Hos JYSK har vi et stort udvalg af kunstige planter og blomster. Find både små og store stueplanter i naturligt grønne og rødlige nuancer og flotte blomster, både enkelte stilke og hele buketter i mange forskellige farver. Selvom planterne er fremstillet af plastik eller papir, er de i god kvalitet og ser så ægte ud, at de færreste vil kunne se forskel.

36 produkter
    36 produkter

    Planter og blomster der aldrig visner

    Indret dit hjem med grønne planter og farverige blomster. En populær trend indenfor boligindretning er at pryde hjemmet med grønne planter. Planterne giver liv og varme til en enkel indretningsstil, men kan også have en afdæmpende og rolig effekt i hjem med mange ting og farver. Blomster og planter er perfekte til at fuldende et rum, men hvis man ikke har grønne fingre kan det være svært at holde liv i alle planterne. Med livagtige plastikblomster slipper du for at bekymre dig om at huske og vande. Derudover tjener de sig hurtigt hjem i forhold til at købe frisk afskårne blomster til alle hjemmets vaser.

    Anvendelsesmulighederne er mange. Brug dine kunstige planter i alle rum som stueplante, bordpynt, i vindueskarmen, på badeværelset eller på teenageværelset. Find en fin vase her eller en flot blomsterpotte her