Skab et hyggeligt badeværelse med flot tilbehør

Trænger dit badeværelse til en opfriskning? Nyt badeværelsesudstyr og pynteting kan være en nem og effektiv måde at give dit badeværelse et personligt præg. Hos JYSK finder du alt, hvad du skal bruge indenfor moderne og klassiske designs. Uanset om du har et lille eller stort badeværelse, så har vi accessories og udstyr, som er med til at skabe ekstra plads og et hyggeligt bademiljø, som fx smart bruseopbevaring til alle dine produkter. Hos JYSK finder du et stort udvalg af tilbehør til badeværelset, såsom toiletbørster, duftolier, sæbedispenser, tandkrus, toiletspande i forskellige materialer og farver. Nye pynteting giver mulighed for at indrette og skabe en god atmosfære, som passer til dit hjem. Gå på opdagelse i vores store udvalg eller besøg din lokale JYSK for et godt tilbud.

Læs mere på vores blog for at få tips og inspiration til, hvordan du sætter et personligt præg på dit badeværelse. 

 

112 produkter
  112 produkter

  Badeværelsesudstyr - Tilbehør

  Øjenmaske RUTVIK hørbetræk/lerperler
  30,-/stk.
  60,- /stk.
  Spar 50%
  Så længe lager haves
  Kun i butik

  Skab et indbydende badeværelse

  Badeværelset er et rum, som vi bruger flere gange om dagen. Her bliver brugt meget tid, så hvorfor ikke gøre rummet hyggeligt og hjemligt? Uanset om dit badeværelse er stort eller småt, er det muligt at skabe et hyggeligt bademiljø med tilbehør fra JYSK. Hos JYSK finder du badeværelsesudstyr der gør din hverdag nemmere uden at gå ned på æstetikken, hvad end det er bruseopbevaring, bruseforhæng, eller duftolier.

  For at skabe et moderne og stilrent udtryk kan du vælge tilbehør i samme design og stil. Hos JYSK har vi pedalspande, sæbepumper, tandkrus i både hvid, sort, mint og beige. Så hvad end du er til det farverige eller det enkle, så har vi badeværelsesudstyr, som passer til dine behov og stil.