Flotte og varme plaider til kolde aftner

Plaider er dejlig bløde, og kan skabe hygge og varme på kolde dage - både indendørs og udendørs. Når du skal slappe af på sofaen, er det skønt at svøbe sig i et lunt slumretæppe. Brug også plaider i indretningen af hjemmet og match med pyntepuder til sofaen - det er lige prikken over i’et. Brug en fleeceplaid eller en bomuldsplaid til at holde varmen på kølige sommeraftener eller som picnictæppe på stranden. JYSK har et stort udvalg af plaider og vattæpper i blandt andet økologisk bomuld, fleece, uld og imiteret pels. Plaiderne fås i forskellige farver og designs - ensfarvet, farverige, mønstrede og med syninger eller frynser. Find også praktiske tæpper til eksempelvis flytning eller hundekurven her. 

Boligtekstiler der skaber hygge og varme

Det er ofte de små ting, der gør et hjem hyggeligt og personligt. Plaider og andre boligtekstiler er nemme elementer at tilføre boligen, som vil understrege din personlige stil. Læg tæppet i en smart kurv efter brug, og lad den indgå som en del af boligindretningen. Tykke eller tynde fleecetæpper er ideelle til kølige aftener på altanen eller terrassen. Vælg den farve som passer ind i dit udemiljø.  Hvad end du er til en minimalistiske boligindretning eller boheme looket, så har JYSK et tæppe til hyggen

Læs vores blogindlæg med tips til at give indretningen et personligt touch her.

Vask og vedligeholdelse

Efter noget tid kan din plaid godt trænge til at blive vasket eller luftet - måske har du spildt mad eller drikke derpå, og den kan komme til at lugte. Der er forskel på hvordan et plaid må vaskes og vedligeholdes, alt efter hvilket materiale det er fremstillet af.

Uldplaider skal vaskes i hånden, da fibrene ødelægges i vaskemaskinen. Hæng i stedet tæppet til luftning udendørs. På den måde bevares fibrene styrke og forbliver bløde, så du forlænger levetiden på din uldplaid.

Størstedelen af vores plaider i bomuld og polyester tåler maskinvask på skåneprogram ved 30 grader. Vask gerne med lignende farver første gang. Vi fraråder tørretumbling og strygning af plaiderne.

Uldtæpper af høj kvalitet

Vi ønsker at tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet. Derfor er vores uldplaider certificeret med Woolmark logoet. Det betyder at produkterne lever op til Woolmark Company’s standarder, som sikrer et højt uldfiberindhold og god kvalitet inden for uldprodukter.