Lænestole i god kvalitet

En lænestol kan være en god investering for at skabe ekstra siddepladser ved din sofa, hvis sofaen ikke er stor nok til at rumme hele familien. Du kan også skabe en komfortabel hyggekrog i hjørnet af din stue til at læse en bog. I JYSK har vi et bredt sortiment af lænestole, gyngestole og positionsstole. Vi har blandt andet fuglerede stole, lænestole med armlæn, justerbar ryg og vippefunktion, lænestole med fodskammel, elektriske lænestole med indbygget benstøtte og vippefunktion, drejestole eller hvad med en massagestol? Stolene er forskellige stilarter i både klassisk og moderne design, så finder du helt sikkert en lænestol, der passer til din smag. Find flere modeller i f.eks bambus, stof eller kunstlæder.

33 produkter
  33 produkter

  Stue - Lænestole

  Et godt tilbud
  Lænestol FAUSING antracitgrå
  600,-/stk.
  1199,- /stk.
  Spar 50%
  Så længe lager haves
  Kun online
  Rattanstol JORDRUP Ø110 cm
  699,-/stk.
  848,- /stk.
  Spar 18%
  Kun online
  Lænestol BOESLUNDE drejefod velour grå
  850,-/stk.
  1299,- /stk.
  Spar 35%
  Så længe lager haves
  Kun i butik
  Lænestol THISTED sort/børstet krom
  1000,-/stk.
  1599,- /stk.
  Spar 37%
  Så længe lager haves
  Lænestol m/fodskammel TANKEFULD mørkegrå
  1250,-/stk.
  1899,- /stk.
  Spar 34%
  Så længe lager haves
  Lænestol EGEDAL velour mørkeblå
  1500,-/stk.
  2499,- /stk.
  Spar 40%
  Så længe lager haves
  Kun online

  Gode råd inden du køber lænestol

  Gør dig nogle overvejelser forud for dit køb. Der kan være mange spørgsmål, som kræver omtanke. Hvad er dit behov? Hvad har jeg plads til? Skal den være pæn eller praktisk? Hvilke funktioner skal den have?

  • Et højt ryglæn er god hvis du ønsker at sidde oprejst og undgå at falde sammen - det er bedre for ryg og nakke
  • Lænestole med armlæn giver god komfort men fylder mere i bredden
  • Lænestole med vippefunktion og indbygget benstøtte kræver god plads både foran og bagved stolen
  • Tænk over hvilke ben der er på stolen, hvis den skal passe til andre møbler
  • Læderlook er lavet af praktisk og slidstærkt stof. Nem at rengøre med en klud, men kan føles kold at sidde i
  • Stof lænestole er bløde og kan fås i mange farver. De kan være upraktiske, fordi de er sarte over for pletter, men det kan forebygges med tekstil imprægnering
  • Jo mørkere sofa desto mere praktisk. Vær dog obs på at en mørk stofsofa kan blive bleget af solen med tiden

  Kom helt ned i gear i en blød lænestol

  Findes der noget bedre end at sætte sig til rette i en god lænestol med avisen i hånden og kaffen inden for rækkevidde? At slappe helt af, smække benene op og lade roen falde over sig efter en lang dag? Lænestole er som skabt til afslapning og hvile, og du kommer helt ned i gear.

  Vi lever i en travl tid, så når vi endelig har tid til at slappe af, skal det nydes i fulde drag. Derfor skal du vælge præcis den lænestol, som gør afslapningen optimal for dig. Uanset om du slapper bedst af i en moderne og enkel lænestol, der sætter prikken over i’et i din stue, eller i en blød og lækker hvilestol, så finder du flere forskellige modeller hos JYSK. Vores udvalg indeholder lænestole i rolige nuancer som sort, beige og grå men også farverige stole i blå, grøn eller lyseblå.

  Pleje og vedligeholdelse af din lænestol

  Uanset hvilket materiale du vælger til din lænestol, er det en god idé at sørge for at rengøre og vedligeholde dit nye møbel. Materialer som skind eller kunstlæder kan nemt tørres af med en våd klud, mens stof er mere sart og kræver pleje. Invester i en tekstilbeskyttelse til at forebygge pletter og tekstilrens til at behandle stoffet, hvis uheldet er ude. Du kan med fordel også købe træolie til stolebenene, som beskytter træet mod pletter og udtørring.

  Se vores udvalg af pleje og tilbehør her.