Flotte vaser i glas og keramik til hjemmet

Vaser er smukke at have stående i hjemmet og fremhæver dine blomster på bedste vis. En vase kan være dekorativ at bruge som en del af indretningen i dit hjem. Blomster - både de friske og de kunstige blomster - giver en god stemning i rummet. 
Find en vase der passer til dig - både til din personlige stil, men også til størrelsen på din buket. Vælg mellem klassisk glasvase, gulvvase, porcelæn eller stentøj som er et moderne materiale, der giver et rustikt look. Udvalget af vaser fra JYSK indeholder både små, store og høje vaser, så du nemt finder en vase, der passer ind i dit hjem.

Se også vores udvalg af blomsterpotter.

Vaser i indretningen - med og uden blomster

Der kan til tider være langt imellem mærkedagene og anledningerne til blomster. Heldigvis kan vaser sagtens fungere som dekorative elementer uden blomster. Fremhæv din personlige stil gennem smukke og unikke vaser. En personlig indretning fuldendes med nips og dekorative elementer, og vaser er ideelle at samle i små opstillinger rundt om i hjemmet.

Hos JYSK har vi et stort udvalg af vaser i både bløde og runde silhuetter, og vaser med et skarpt og minimalistisk udtryk. Du kan tilføre hjemmet farve med en blomstervase i grøn, blå, orange, rosa, lyserød eller messing. Du kan også vælge at lade formsproget træde frem med vaser i rolige hvide, sorte, natur, grå og beige nuancer. Ønsker du at omfavne de naturlige materialer kan du vælge vores vase af naturmaterialer, som står rigtig flot med vores kunstige blomster.

Synes du at dine vaser ser bedst ud med blomster i? Så kan kunstige blomster være en god løsning. De er helt vedligeholdelsesfrie og har en rigtig lang levetid. Se vores udvalg her.