Flotte vaser til skarpe priser

Vaser fremhæver dine friske blomster på bedste vis, og er dekorative at bruge som en del af indretningen i dit hjem. Blomster giver en god stemning i rummet, og kan bidrage til at skabe et bedre indeklima. 
Find en vase her på JYSK.dk der passer dig - både til din personlige stil, men også til størrelsen på planten eller buketten. Vælg mellem klassisk glasvase, porcelæn eller stentøj som er et moderne materiale, der giver et rustikt look.

    Dekoration - Vaser

    Vaser i indretningen - med og uden blomster

    Der kan til tider være langt imellem mærkedagene og anledningerne til blomster. Heldigvis kan vaser sagtens fungere som dekorative elementer uden blomster. Fremhæv din personlige stil gennem smukke og unikke vaser. En personlig indretning fuldendes med nips og dekorative elementer, og vaser er ideelle at samle i små opstillinger rundt om i hjemmet.

    Hos JYSK har vi et stort udvalg af vaser i både bløde og runde silhuetter, og vaser med et skarpt og minimalistisk udtryk. Du kan tilføre hjemmet farve med en blomstervase i grøn, blå, lyserød eller sølv. Du kan også vælge at lade formsproget træde frem med vaser i rolige hvide, sorte og brune nuancer. 

    Synes du at dine vaser og potter ser bedst ud med planter i? Så kan kunstige blomster være en god løsning. De er helt vedligeholdelsesfrie og holder forevigt. Se vores udvalg her.