Flotte vaser til skarpe priser

Vaser fremhæver dine blomster på bedste vis, og er dekorative at bruge som en del af indretningen i dit hjem. Blomster - både de friske og de kunstige blomster - giver en god stemning i rummet. 
Find en vase her på JYSK.dk der passer dig - både til din personlige stil, men også til størrelsen på din buket. Vælg mellem klassisk glasvase, porcelæn eller stentøj som er et moderne materiale, der giver et rustikt look.

 

37 produkter
  37 produkter

  Vaser

  Vase ALEXANDER Ø16xH20cm grå
  85,-/stk.
  119,- /stk.
  Et godt tilbud
  Spar 29%
  Vase ULF Ø15xH30cm rosa
  65,-/stk.
  129,- /stk.
  Spar 50%
  Så længe lager haves
  Kun i butik
  Vase FELIX Ø19xH35cm grøn
  85,-/stk.
  AVISVARE
  Kun i butik
  Vase KASPER Ø18xH30cm pink
  100,-/stk.
  169,- /stk.
  Spar 41%
  Så længe lager haves
  Kun i butik
  Vase SYLVESTER Ø28xH30cm klar
  100,-/stk.
  199,- /stk.
  Spar 50%
  Så længe lager haves
  Kun i butik
  Vase MADS Ø23xH25cm brun
  100,-/stk.
  229,- /stk.
  Spar 56%
  Så længe lager haves
  Kun i butik

  Vaser i indretningen - med og uden blomster

  Der kan til tider være langt imellem mærkedagene og anledningerne til blomster. Heldigvis kan vaser sagtens fungere som dekorative elementer uden blomster. Fremhæv din personlige stil gennem smukke og unikke vaser. En personlig indretning fuldendes med nips og dekorative elementer, og vaser er ideelle at samle i små opstillinger rundt om i hjemmet.

  Hos JYSK har vi et stort udvalg af vaser i både bløde og runde silhuetter, og vaser med et skarpt og minimalistisk udtryk. Du kan tilføre hjemmet farve med en blomstervase i grøn, rød, lyserød, sølv eller messing. Du kan også vælge at lade formsproget træde frem med vaser i rolige hvide, sorte, grå og brune nuancer. Ønsker du at omfavne de naturlige materialer kan du vælge vores vase af vandhyacint, som står rigtig flot med vores kunstige blomster.

  Synes du at dine vaser ser bedst ud med blomster i? Så kan kunstige blomster være en god løsning. De er helt vedligeholdelsesfrie og har en rigtig lang levetid. Se vores udvalg her.