Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Bliv klar til grillsæsonen med en CADAC grill

Sommerens mange grillaftenener står for døren. Få gang i grillsæsonen med grill fra JYSK. Lad dig inspirere af vores store udvalg af CADAC grill i mange forskellige størrelser. Hvad enten du er til grill på terrassen, stranden eller parken, så har vi løsningen til dig.

Hvilken grill skal du vælge?

I JYSK finder du et stort udvalg af forskellige grill til en hver smag – det eneste, du skal finde ud af, er dit behov. Er tiden en afgørende faktor, når du griller, så er en gasgrill et oplagt valg. Bor du derimod i en lejlighed, hvor du nyder at tage maden med udenfor, så er en lille fiks gasgrill nem at have med på farten. Endelig er en kulkuglegrill til dig, der søger den autentiske grilloplevelse med ild og røg, hvor tiden ikke er en afgørende faktor.  

Grill med CADAC

Hos JYSK sælger vi udelukkende grill fra den Sydafrikanske producent CADAC. Med næsten 70 års erfaring i branchen er CADAC kendt for god kvalitet og innovative produkter.


Innovativt THERMOGRID system

Med CADACs unikke THERMOGRID system sikrer du en jævn tilberedningstemperatur på risten, når du griller. Samtidig får du en kort opvarmningstid og et lavt gasforbrug. THERMOGRID systemet fås i serierne ENTERTAINER, STRATOS og MERIDIAN.


Rengøringsvenlig grill 

Hvad er bedre end en grill, som er nem at rengøre? Slip for den besværelige rengøring med CADACs serier ENTERTAINER, STRATOS og MERIDIAN, som alle har glatte flader i selve brændeboksen. Risten er beklædt med et non-stick lag, som er nemt at rengøre med almindelig ovnrens eller med en klud tilsat lidt vand og opvaskemiddel.


Naturlige materialer uden kemi

Alle CADAC grill har den unikke GREENGRILL belægning. Grillplader og riste har en keramisk belægning, som er fremstillet af naturlige materialer – helt uden kemi. Den keramiske belægning frigør ikke skadelige gasser under tilberedning af din mad.


Enkel og hurtig at samle

Saml din nye grill hurtigt og nemt. De større modeller kan samles på under 45 minutter, hvor de flytbare modeller kan bruges med det samme. Du har ikke brug for særligt værktøj for at kunne samle grillen.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.