Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  

Loungesæt med loungestol, bord og havesofa med chaiselong på en stor altan

I rampelyset: UGILT-kollektionen

Et stilfuldt vintage-look og en klassisk charme - det er det, der kendetegner UGILT kollektionen af havemøbler. Den består af en loungesofa, en loungestol, en solseng, et loungebord, en rullevogn, en bænk og en plantekasse. De har alle pulverlakeret ramme i galvaniseret stål suppleret med elementer og detaljer i akacietræ. Solseng, loungestol og loungesofa har alle luksushynder med slidstærkt strukturvævet betræk.

Lad os se nærmere på produkterne i UGILT-kollektionen og de anmeldelser, som vores kunder giver dem* (ikke alle UGILT-produkter har været i vores sortiment længe nok til at få anmeldelser fra vores kunder).

Havesofa med chaiselong

UGILT loungesofa har plads til tre personer, og hvis du når at komme resten af familien i forkøbet, kan du slænge dig i chaiselongen. Det er en robust loungesofa, der bliver, hvor du placerer den, men udtrykket er let og luftigt. UGILT loungesofa har en gennemsnitlig vurdering på 4 stjerner ud af 5, og en af vores rumænske kunder giver den en 5-stjernet anmeldelse med disse ord:

„Meget flotte havemøbler. Nemme at samle, godt lavet. Komfortabel og fylder ikke meget. Jeg anbefaler den."

UGILT loungestol

Denne loungestol er endnu et fremragende eksempel på UGILTs lette udtryk. ”Gitteret” i metal og træ, der er kendetegnende for UGILT-produkterne, skaber det luftige look, der passer til enhver terrasse eller altan. Luksushynderne runder det firkantede look af og lægger op til at læne sig tilbage og nyde en kold forfriskning.

UGILT loungebord

Fuldend dit loungeområde på terrassen eller balkonen med UGILT loungebordet - perfekt til en komsammen med snacks og kolde drikkevarer. Loungebordet har en gennemsnitlig vurdering på 4,4 ud af 5 stjerner, og hos JYSK er vi enige med denne tjekkiske kunde, der giver det en 5-stjernet vurdering og beskriver det sådan her:

“En skandinavisk design-lækkerbisken til at slappe af i haven...”

UGILT plantekasse

UGILT plantekassen har et espalier til at støtte dine planter og som klematis eller ærteblomster kan klatre op ad. Du kan placere den op ad en væg i et solrigt hjørne på terrassen, eller bruge den som rumdeler i haven.

UGILT rullebord

UGILT rullebordet er både en praktisk og dekorativ tilføjelse til din altan eller terrasse. Brug den til dit udstyr til udekøkkenet eller som en lille barvogn. En af vores danske kunder giver rullebordet denne anmeldelse sammen med 5 stjerner:

”Lækkert bord. Dejlige materialer og nemt at samle.”

UGLIT bænk

UGILT kommer også som bænk – uundværlig på en lille altan eller terrasse, hvor multifunktionelle møbler er nyttige. I Grækenland bruger en af vores kunder bænken i forskellige sammenhænge og giver den en 5-stjernet vurdering sammen med denne beskrivelse:

"Fremragende værdi for pengene. Meget anvendelig, god størrelse både som bænk og som sofabord”

UGILT solseng

Dobbelt solseng med tykke hynder

Solsengen er den nyeste tilføjelse til UGILT-kollektionen. Dens formål er at udgøre et behageligt sted, hvor du kan læne dig tilbage, måske ved siden af din udkårne, og slappe af med en bog eller et blad. Vi forventer, at solsengen vil leve op til flotte anmeldelser som de andre medlemmer af UGILT kollektionen får af vores kunder.

Få tips til at skabe en rooftop stemning med UGILT og andre JYSK-produkter

*Anmeldelserne stammer fra følgende lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, Storbritannien, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien, Irland, Østrig, Italien, Spanien, Frankrig, Portugal, Tyskland og Schweiz i februar 2023.

Udforsk mere

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Klargør din terrasse eller altan til vinter

Hængekøjen: Et udendørs midtpunkt

Opgrader dit udendørsområde med en pavillon