LOUNGEMØBLER TIL HAVEN

Loungemøbler er møbler, som er gode at slænge sig i. Så når man sætter sig til rette i havemøblerne på altanen eller terrassen vil man gerne sidde godt. JYSK har et spændende udvalg af behagelige loungemøbler og moduler - køb ny loungesofa, loungebord, sidebord, cafebord. Loungestol, positionsstol og daybed. Find din favorit her på siden, læn dig tilbage, og nyd sommeren i haven. For at opnå den optimale komfort anbefaler vi, at du anskaffer dig havehynder til dine loungemøbler.

26 products
  26 products

  Loungemøbler i forskellige materialer

  Når man skal købe nye havemøbler, er det en god ide at overveje: 

  • Hvilken havetype du er? Orker du at bruge tid på rengøring og vedligeholdelse af havemøblerne. Dette er afgørende for valg af materiale.
  • Hvad der passer ind i din stil?  Hvilken type materiale og stilart ønsker du
  • Hvad dine behov er? Skal det være komfortabelt og praktisk eller pænt at kigge på, og har du plads til både loungeområde og spiseplads, for så skal materialerne nok matche.

  Hos JYSK finder du et stort udvalg af loungemøbler i stål, aluminium, fibercement, granit, hårdttræ og polyrattan.

  Vores loungemøbler findes i sort, grå og naturfarvet. Skab lidt liv og opfrisk looket med farverige hynder, pyntepuder og tæpper til udendørs brug.

  I stedet for at have et almindeligt loungebord, kan du vælge at købe vores gas bålsted/bålfad og bruge som bord i dit loungemiljø.

  Luksus afslapning i det fri

  Loungemøbler har flere funktioner – de kan bl.a. bruges til at indrette en udendørs dagligstue, hvor du kan slappe af, eller du kan vælge loungesæt med højdejusterbart bord, så det kan fungere både som afslapningshjørne og spiseplads. Sidstnævnte kan du med fordel vælge, hvis ikke du har plads på terrassen til begge dele.

  Derudover kan du supplere med loungemøbler, der giver rig mulighed for at tage en middagslur som fx:

  • Loungemodul med chaiselong
  • Strandstol
  • Sækkestol
  • Positionsstol
  • Hængestol 

  Fuldend indretningen og hyggen på terrassen med parasol, planter, bålsted, lanterner, puder, tæpper mm.

  Hvis du mangler idéer eller inspiration til brug af dine havemøbler, kan du læse vores 6 tips til indretning af terrassen.

  Gode løsninger til altanen

  Selvom du ikke har plads til de store loungesæt på din altan, så fortvivl ej, du behøver ikke gå på kompromis. Hos JYSK har vi masser af gode løsninger til havemøbler på altanen. 

  Vælg fx: 

  • smarte cafésæt
  • stabelbare stole
  • små sideborde 

  .. eller sammensæt selv loungemoduler efter altanens størrelse. Nogle af vores loungemoduler fås med chaiselong, så du får solseng og sofa i ét møbel. En loungepuf kan med fordel bruges både som fodskammel, bord og siddemøbel.

  Vi har samlet en række idéer i en guide til at skabe hygge på altanen.