Flotte loungemøbler til afslapning i haven

Loungemøbler er rigtig gode at slænge sig i. Denne type lounge havemøbler minder mest af alt om en stue i haven, og når man sætter sig til rette i sine loungemøbler på altanen eller terrassen er komforten i fokus. JYSK har et spændende udvalg af behagelige loungemøbler og moduler - køb ny loungesofa, et loungebord eller et par loungestole. Find din favorit her på siden, og brug så sommeren på at læne dig tilbage og slappe af i haven.

Til enkelte af vores loungemøbler, f.eks. nogle stole, medfølger der ikke hynder, så du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af havehynder, og vælge lige dem, du bedst kan lide.

56 produkter
  56 produkter

  Loungemøbler i forskellige materialer

  Når man skal købe nye havemøbler, er det en god ide at overveje følgende:

  • Hvilken havetype er du? Orker du at bruge tid på rengøring og vedligeholdelse af havemøblerne. Dette er afgørende for valg af materiale.
  • Hvad der passer ind i din stil? Hvilken type materiale og stilart ønsker du?
  • Hvad er dine behov? Skal det være komfortabelt og praktisk eller pænt at kigge på, og har du plads til både loungeområde og spiseplads, for så kan det være en idé at vælge matchende materialer.

  Hos JYSK finder du et stort udvalg af loungemøbler i stål, aluminium, fibercement, granit, FSC®-hårdttræ og polyrattan.

  Vores loungemøbler findes hovedsagligt i sort, grå og naturfarvet. Du kan også finde nogle i farver som grøn og lyserød. Skab lidt liv og opfrisk looket med farverige havehynder, havekrukker og tæpper til udendørs brug.

  I stedet for at have et almindeligt loungebord, kan du faktisk bruge et bålsted til at placere dine loungemøbler omkring. Køb vores gasbålsted eller bålfad og skab ekstra hygge ud på de sene sommeraftner.

  Luksus afslapning i det fri

  Loungemøbler har flere funktioner – de kan bl.a. bruges til at indrette en udendørs dagligstue, hvor du kan slappe af, eller du kan vælge loungesæt med højdejusterbart bord, så det kan fungere både som afslapningshjørne og spiseplads. Sidstnævnte kan du med fordel vælge, hvis ikke du har plads på terrassen til begge dele.

  Derudover kan du supplere med loungemøbler, der giver rig mulighed for at tage en middagslur som f.eks.:

  Fuldend indretningen og hyggen på terrassen med parasol, planter, bålsted, lanterner, puder, tæpper mm.

  Hvis du mangler idéer eller inspiration til brug af dine havemøbler, kan du læse vores 6 tips til indretning af terrassen.

  Gode løsninger til altanen

  Selvom du ikke har plads til de store loungesæt på din altan, så fortvivl ej, du behøver ikke gå på kompromis. Hos JYSK har vi masser af gode løsninger til havemøbler på altanen. 

  Vælg f.eks.: 

  • Smarte cafésæt
  • Stabelbare stole
  • Små sideborde 

  .. eller sammensæt selv loungemoduler efter altanens størrelse. Nogle af vores loungemoduler fås med chaiselong, så du får solseng og sofa i ét møbel. En loungepuf kan med fordel bruges både som fodskammel, bord og siddemøbel.

  Vi har samlet en række idéer i en guide til at skabe hygge på altanen.